با سلام و تشکر بابت راه اندازی چنین بحثی کسایی که کنکور فنی حرفه ای دادن چه گناهی کردن که هیچ جا اطلاعاتی در مورد اونا نیست حتی اینجا که اگه چیزی هیچ جا پیدا نشه اینجا هست
لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه کلید سوالا یا زمان اعلام نتایج یا ...
Printable View
با سلام و تشکر بابت راه اندازی چنین بحثی کسایی که کنکور فنی حرفه ای دادن چه گناهی کردن که هیچ جا اطلاعاتی در مورد اونا نیست حتی اینجا که اگه چیزی هیچ جا پیدا نشه اینجا هست
لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه کلید سوالا یا زمان اعلام نتایج یا ...
سلام
در مورد مهندسي برق و كامپيوتر فكر نكنم تو روزانه قبول شي .البته سيستان بلوچستان و فسا رو حتما بزني . راستي پيام نور رشته اي مثل مهندسي صنايع يا it راحت تو ناحيه خودتون قبول مي شي .
در كل تا مي توني 100 انتخاب رو كامل كن چون ضرر نمي كني . همه رشته هاي ناحيه و منطقه خودتون رو هم كه دوست داري حتما بزني . براي فيزيك هم بايد بگم كه احتمال قبوليت بالايه . و تو رشته اي مثل فيزيك هواشناسي دانشگاه سراسري بندرعباس 100 درصد هست .
موفق باشي
باي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز. من خودم بوشهرم! بهت پيشنهاد ميكنم بزني معماري دانشگاه خليج فارس. اينم در نظر داشته باش چون پسري و از لحاظ جاي تحصيل مشكلي احتمالا برات بوجود نمياد (متاسفانه براي دخترا مياد!) اول به فكر رشته باش بعد شهر. :46:نقل قول:
اينجا تجري نداريم. يعني چي؟ مگه ميشه؟
اي بابا!
سلام عزیز....:31:مشکلت چیه؟نقل قول:
عزيزم يادگار ماندگار عاليه و اسم كساني رو كه نوشته همه هستن(22-23 نفرش كه دوستاي خودمن)نقل قول:
در ضمن رتبه هاي برتر اكثرا كانوني بودن و هستن.كانون 1 ماه قبل كنكور يه مجله داد اسم 60% برترا بودن(پارسال)از جمله 1 رياضي 1 تجربي 1 انساني(پيش بيني كرده بود)
خواهشا الكي حرف نزنيد
ممنون:11:
روحم شاد شد!نقل قول:
مشكلي نيست. فقط خواستم ببينم كسي هست يا نه.
راستي شما رتبت چند بود؟ اگه ميخواي بگي البته! :10:
سلام دوستان من 1 هفته است درگیر انتخاب رشته ام بعد از کلی مشورت بین 3 کار موندم واقعا ممنون می شم اگه کمکم کنین:
مکانیک علم و صنعت
عمران تهران
صنایع شریف
رتبم 635 منطقه 1
خیلیا می گن آینده صنایع توپه باز بعضیا می گن مکانیک خیلی بهتره و عمرانم کارش زیاده...
خلاصه چه کنم..
با تشکر.
ممنونم:40:نقل قول:
انتخاب رشته تمام شد ؟