-
سلام دوستان یه کمک میخوام بهم نخندین راستش من میخوام سامسونگ I900 امنیا بگیرم ولی تو شهر ما پیدا نمیشه من میخوام از سایت
کد:
http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=623
بگیرم یعنی پولو بریزم حساب بعد گوشی بیاد به نظره شما من این گوشی رو بگیرم یا نه اصلا ساخت کجاست اصلا گوشی که از طریق سایت میگیرم به دستم میرسه یا نه راستی تا حالا هم از ویندوز موبایل استفاده نکردم با تشکر.
-
تا حالا کسایی رو میشناسم که از گوشی شاپ یا دی جی گوشی خریده باشن ولی قیمتش یکم با بازار تفاوت داره
ساخت کره است
به دست رسیدن رو خوب یه ریسکه راستی مگه شهرتون کجاست که این گوشی نیومده به نظر من اگه یه آشنا تو تهران داری بگو بخره بفرسته اینجوری امن تر و معقول تره
-
تشکر دوست عزیز شهرمون آ-غ شهرستان نقده هست که این موبایل فروش ها اصلا نمیدونن i900 امنیا چیه منم از این میترسم که به دستم نرسه فقط خواستم ببینم سایت با اطمینانی هست یا نه که من سفارش بدم بدیش اینه که پول را هم اول باید به حساب بریزیم بد گوشی بیاد یکم ریسکه تا حالا دوستان کسی از گوشی شاپ گوشی خریده از شهرستان که به دستش سالم برسه؟
-
تشکر دوست عزیز شهرمون آ-غ شهرستا نقده (سولدوز) هست که اصلا امنیا رو نمیشناسن این موبایل فروشا
-
من خودم به شخصه این کارو نمیکنم ولی چرا روزه شک دار میگیری (ماه رمضون که تموم شد :دی) یه سر پاشو بیا تهران و با خیال راحت بخر و حالشو ببر
-
من که دیروز به حساب دی جی کالا پولشو ریختم و امیدوارم تا فردا برسه دستم!
-
شرکت که کارش درسته ، تنها مشکلی که ممکنه ایجاد بشه ، مشکل ترابری هست .
که البته اونها هم بسته ها رو بیمه میکنن ، اما خدای نکرده اگر مشکلی به وجود بیاد ، همین قدر که آدم باید وقت بزاره و پیگیری کنه ،
واقعا ارزشش رو نداره .
-
دوست عزیز milad22 اگه این گوشی که خریدی به دستتون سالم رسید به ما بگید تا ماهم یه تیری بندازیم یعنی سفارش بدیم بیاد با تشکر راستی مبارکه .
-
حتما عزیز
قراره امروز دستم برسه. البته اگه مشکلی پیش نیاد. من تو خراسان هستم و از تهراه بسته های سفارشی دو روزه میرسه معمولا
-
سلام بر تمامی دوستان .
می خواستم ببینم با 400 تومن میشه یه ppc خرید . اگه میشه چه مدلی رو معرفی می کنید .