Moshaver Amin جان ظاهرا کسی تست نکرده تا نظر بده بی زحمت اگه شما تست کردی یه نظر بده ببینم با error مواجه شدی یا نه؟نقل قول:
Printable View
Moshaver Amin جان ظاهرا کسی تست نکرده تا نظر بده بی زحمت اگه شما تست کردی یه نظر بده ببینم با error مواجه شدی یا نه؟نقل قول:
چشم اپش میکنم
ولی شما میدونی با این فایل باید چکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میدونی حتما بگو
از با تجربه های a1200 هم در مورد اینستالر 25p تقاضای کمک دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا راه حلی برای فارسی کردن A1200 دارید ؟ برای من خواندن فایلهای word , excel . PDF خیلی مهم می باشند . همچنین SMS فارسی را هم نشان نمیدهد . در بسته خریداری شده من CD MOTOROLA PHONE TOOLS بوده و از CD دوم خبری نبود . البته ارتباط موبایل با کامپیوتر کاملا برقرار است و از این بابت مشکلی ندارم .
باعث امتنان خواهد بود ، اگر در این موارد بتوانید کمک کنید .
ارادتمند وارانت مگردون
آیا راه حلی برای فارسی کردن A1200 دارید ؟ برای من خواندن فایلهای word , excel . PDF خیلی مهم می باشند . همچنین SMS فارسی را هم نشان نمیدهد . در بسته خریداری شده من CD MOTOROLA PHONE TOOLS بوده و از CD دوم خبری نبود . البته ارتباط موبایل با کامپیوتر کاملا برقرار است و از این بابت مشکلی ندارم .
باعث امتنان خواهد بود ، اگر در این موارد بتوانید کمک کنید .
ارادتمند وارانت مگردون
نقل قول:
سلام اين گوشي فارسي نميشه عزيز البته برنامه هاي هم دوستان قرار دادند كه ميشه مسيج فارسي هم خوند الته به صورت جدا جدا و از چپ به راست:31:
وای خدای من . فریمور گوشی من بدون خطا و مشکل آپگرید شد .
24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis
اول از همه از زحمت های دوست خوبم doyenfox تشکر میکنم .
خداییش تموم خصوصیت های گوشی بهتر شده .
صداش که عالی شده (البته به پای اون کلک Winamp نمیرسه )
آیکون های دسکت تاپ (هر 4 تاش ) قابل تعویض شده .
برنامه SUperman که روش نصبه . Mpk و Lin ها رو راحت نصب میکنه
زبون مسخره ژاپنی از توش حذف شده .
موقع شماره گیری دیگه اون پیعام عذاب آور Call Control Alowed دیگه نمیاد .
آیکون هاش تموم انیمیشن شده که وافعا خیلی تر تمیز شده . آدم دلش میخواد گوشی و درسته قورت بده !.
فیلم برداریش تازه آدم شده . کیفیتش خیلی خوب شده . 352x288
عکاسیشو من تو شب تست کردم فرقی احساس تکردم . صبح تست میکنم ببینم چجوریه .
Real Playeresh خیلی توپ شده . اکولایرز بهش اضافه شده . Folder هم Add میکنه . یعنی لازم نیست دونه دونه فایل بهش اضافه کنی . دقت کم و زیاد کردم ولومش و حتی عقب
جلو کردن فیلمش هم خیلی خیلی بهتر شده . یه خصوصیت خیلی جالبه دیگه اینه که وقتی از توی فایل منیجر یه کلیپ اجرا میکنی برای بستنش دیگه لازم نیست 3 بار دکمه ضربدر پایین سمت راست رو بزنی . فقط یه
بار ضربدر بزنی از ریل پلایر میاد بیرون . یه بدی خیلی بزرگش هم اینه که دکمه Stop حدف شده و نمیشه با یک دکمه PlayHead رو به اول فیلم منتقل کرد . یه بدی دیکش هم اینه که موقعی که فول
اسکرین هست نمیشه با زدن فلش پایین به کلیپ بعدی منتقل شد و این خیلی عذاب آوره .
توی Usp Mode 3 تا گزینه اضافه شده . Media Sysn- Usb Net - WebCamera
توی سرعتش من اگه دروغ نگفته باشم احساس میکنم سرعت بهتر شده ولی دقیق مطمئن نیستم . با نرم افزار MatraxBench سرعتو CPU گوشی رو تست کردم 740 بود .
قسمت دریافت ایمیلش هم تغییر کرده ولی من باهاش سروکاری ندارم
من که 20 دقیقه ای فریمورم نصب شد بدون مشکل . جالب اینجاست که خیلی راحته فقط 2 تا دکمه باید بزنی (Browse و Start)
من به همه دپیشنهاد میکنم نصب کنید . اگه هم نصب کردید دیگه دوست ندارید به فریمور قبلی برگردید . چون این فریمور خیلی بهتره
یا علی
MatraxBench21
به دست آوردن میزان قدرت پردازنده موبایل
شما هم حتما میخواهید میزان قدرت پردازنده ی موبایلتون رو بدونید...تا به همه اعلام کنید : موبایل من قویتره!!!
پس قبل از اینکه همه جا جار بزنید اول تست کنید
تست کننده یک نرم افزار جاوا هست که روی اکثر گوشی ها کار میکنه و خیلی حجمش کمه ( کمتر از 15 کیلو بایت )
خیلی راحت میتونید از این لینک نرم افزار تست رو دانلود کنید
کد:
بعد از اجرای نرم افزار میزان قدرت پردازنده توسط انواع آزمایش ها تست میشه و در آخر به گوشی شما امتیاز داده میشه.کد:http://mconline.persiangig.com/other/MatraxBench21.zip
امتیاز گ.شی من که 747 بوده و خیلی قوی تر از گوشی های دیگه که دیده بودم
K75=340
Nokia6300=270!!!!!
یا علی
نقل قول:
اولا تبريك ميگم اين فريمور جديدتونو.
من هم فايل هاي نصب رو از همينجا دانلود كردم ولي هنوز متمئن نشدم كه عوض كردنش به ريسك احتماليش مي ارزه يا نه! چون من بعد از نصب winamp مشكل خاصي با گوشيم ندارم! ولي خب فيلمبرداريه خوب كلاس گوشي رو بالاتر مي بره!
مي خواستم بپرسم شما هم فايل هاشو از همينجا دانلود كردين؟!
من هنوز يه ديكشنري خوب بدونه نياز به كد و سريال پيدا نكردما! كسي چيزي به چشش نخورده؟!
دوست عزیز چه ریسکی؟؟؟؟نقل قول:
درواقع فریمور های قدیمی یه جورایی کار را راه میندازند.ولی وقتی عوض کردی اون موقع تفاوتا حس می کنی.منم در عرض 20 دقیقه عوضش کردم.خیلی راحتتر از اون چیزیه که فکر بکنی.ولی اگه میبینی مشکل خاصی نداری ولش کن.با همین حال کن.:5: