سلام
یه جوری پدرام نوشته بود کم آوردم گفتم حالا شما چی نوشتی :27: اولش ترسیدم با خودم گفتم گافی،سوتی چیزی ازم رو کرده ... ولی حالا که خوندمش خیالم راحت شد:31:
تاپیک رو دیدم و یادم هم اومد. اگر الانم کسی همچین تاپیکی بزنه بازم میبندمش ! پیغامتون هم یادمه اون زمان سرم شلوغ بود یادم رفت جواب بدم و از این بابت شرمندم. دلیلی نداشت تاپیک مشابه نشون بدم تو خوده تاپیک جواب رو داده بودم :
bkm جان عزیز تاپیک با این نام زیاده پس قفل میشه.
اگر خواستید تاپیکی با این مشخصه بزنید حداقل سعی کنید نظرسنجی کامل و جامعی درست کنین .
نظر سنجی شما ناقص بود. خیلی بازیهای معروف و بزرگ دیگه رو نزده بودید؟! MGS, SPC, MARIO, Doom,و خیلی بازیهای بزرگ و مشهور دیگه ! خب حالا خودت بگو نباید میبستمش ؟
انجمن بازی به حد کافی شلوغ هست و ما باید همیشه سعی کنیم فضارو برای تاپیک های بهتر و پر محتواتر آماده نگه داریم. تاپیک ها سطحی جایی در انجمن تخصصی بازی ندارن !
راجع به دلخوری هم فقط میتونم بگم شرمندم. خودم هم زمانیکه یه کاربر معمولی بودم(حتی قبل از فعالی) خیلی از تاپیکهام بسته شدن . ناراحت میشدم ولی زانوی غم بغل نمیگرفتم ! سعی میکردم سطح کیفی تاپیک هام رو بالاتر ببرم تا پیشرفت کنم. منم انتظار داشتم تاپیک بعدی شما بهتر باشه ولی دیگه تاپیکی ندیدم ؟! مثلا این یه نمونه تاپیک نظرسنجی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت یه نگاهی بنداز و مقایسه کن،زمانی هم ایجادش کردم که هنوز همکار نشده بود.
در ضمن چرا این همه مدت حرفت رو نزده بودی . ما تو انجمن بازی یه تاپیک واسه اینجور مسائل داریم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب همونجا مطرح میکردی مثل خیلی از کاربرای دیگه.
در کل خیلی متشکرم که حرفت رو رودرو گفتی تا منم بتونم در یک فضای سالم پاسخت رو بدم تا انشاا.. دیگه کدورتی هم باقی نمومنه .