دوست عزیز اون JetRam مدل اون رمهای Transcend هست نه چیپشون :) چیپشون برای کمپانی Elpida هست به گمونم تا اونجا که یادمه (چون قبلا یبار استفاده کردم) رمم کاملا معمولیه با تاخیر 5-5-5 , حالا مثلا چه چیز خاصی شما از این رم دیدی ؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اون JetRam مدل اون رمهای Transcend هست نه چیپشون :) چیپشون برای کمپانی Elpida هست به گمونم تا اونجا که یادمه (چون قبلا یبار استفاده کردم) رمم کاملا معمولیه با تاخیر 5-5-5 , حالا مثلا چه چیز خاصی شما از این رم دیدی ؟نقل قول:
هيچ فرقي نميكنهنقل قول:
من میخام یه هارد 160gb بگیرم
مدل مادربوردم هم gigabayte
مدل ga-8l848p هست
ایا هارد sata روش نصب میشه
جوب منم اگه میشه بدید
مادربرت Sata 1 ساپورت ميكنهنقل قول:
الان هادرهاي تو بازار همه Sata 2 هستند ولي معمولا ساتا 2 ها به ساتا 1 ها ميخورند تو بعضي از موارد هم مجبوري موقع نصب ويندوز با زدن F6 و گذاشتن فلاپي درايور ساتا رو معرفي كني وگرنه سيستم هارد رو نميشناسهکد:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1705&ProductName=GA-8I848P
بعد 250 اختلاف قيمتي با 160 نداره 250 بگير.
خوب چه مارکی بگیرم خوبه درضمن اگه میشه قیمت 250gb و 160gb رو هم بنویسید
250 maxtor sata2 قيمتش 50-55نقل قول:
وسترن ديجيتال 250ش حدود 55 هست.نقل قول:
دوستان می خوام یه هارد اسکازی با ظرفیت زیر 50 گیگ رو با یه هارد معمولی مثلا 500 گیگ ببندم
اولی برا ویندوز و فایل های سیستم و دومی برا فایل های دیگه
نظرتون در این مورد چیه ؟
هاردهای اسکازی اصلا برای مصرف خونگی به صرفه نیستند. به نظر من اگه سرعت بالا می خوای یک هارد 74 گیگابایتی WD RaptorX بگیر و یک هارد 500. در صورتی که آرشیو اطلاعات نداری می تونی به RAID0 هم فکر کنی.نقل قول:
فرق رپتور با اسکازی چیه ؟ ( غیر از اینکه اسکازی بعنوان تنظیم کننده ی سرعت گذرگاه برای هاردهایی که بهش وصل هستن عمل میکنه )
منظور از این چیه ؟
نقل قول:
در صورتی که آرشیو اطلاعات نداری می تونی به RAID0 هم فکر کنی.
کلا این ایده خوبه ؟
مشکل پیچیده ای که نخواهد داشت ؟
74 فکر کنم گرون باشه و برای یه ویندوز ویستا زیاد هست
نظر من حداکثر 60 گیگ هست
راستی شما از هاردهای 640 گیگ جدید وسترن خبر داری ( تو بازار دیدیش ؟ )
صدای اینا چطوریاس ؟