بله مى توانيد اقدام كنيدنقل قول:
منطقى جنگى ربطى به سرباز يا دواطلب ندارد
Printable View
بله مى توانيد اقدام كنيدنقل قول:
منطقى جنگى ربطى به سرباز يا دواطلب ندارد
پس چون سرباز بوده هم جز ایثارگری حساب میشه ؟نقل قول:
و میتونه کسری جبهه بگیره ؟
- راستی غیبت ها بخشیده شده جایی گفته شده میشه از کسری استفاده کرد ؟ یا باز هم ممنوعه واسه کسایی که غیبت داشتند؟
- این بخشش غیبت ها که انجام شده خودش اتومات بخشیده میشه یا باید برم پرونده ای نامه ای چیزی بگیرم
سلام دوستان.من در نیروی انتظامی خدمت میکنم و توی ستاد فرماندهی از پله ها افتادم و رباط صلیبی زانوم پاره شد و عمل کردم الان هم استعلاجی هستم خواستم بدونم جانبازی یا ایثارگری و بیمه بهم تعلق میگیره که بیفتم دنبالش؟
سلام خسته نباشید سربازی که حین خدمت فرار میکنه دقیقا چه وضعیتی داره؟من خیلی سرباز فراری دیدم برا خودشون زندگی میکنن و کسی هم کاریشون نداره،این مجاراتای حبسو اینجور چیزا اصلن عملی هم میشه؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم
اگر ما بعد از آموزشی که تقسیم شدیم و یه شهر دیگه غیر از محل سکونت افتادیم وضعیت اقامت به چه شکل هست؟؟
حتما باید ساعت 9 شب برگردیم؟
موبایل و اینا میتتونیم همراه داشته باشیم؟
وضعیتش که میشه سرباز فراری باید بره دادگاه نظامی ، دیگه هر چند وقت یه بار مقطعی گیر میدن مثلا تو شهر یا مخصوصا بین راه ها تو اتوبوس ها مشکوک بشن مدارک چک میکنن ، زندگی با ترس و لرزه دیگه هر چند سال هم طرحهایی مثل خرید و بخشش اضافه و اینا مطرح میشه.نقل قول:
مگه خوابگاه دانشگاه ؟!نقل قول:
شما کلا ۲۴ ساعته در اختیار یگان هستید باید کلا تو پادگان یا کلانتری باشید مگه روزی چند ساعت مرخصی روزبرگ دفترچه ای بگیرید ، حتی سربازهای تو شهر خودشون هم اگه ظهرها مرخصشون میکنند در صورت عدم نیاز و باز هم با دفترچه هستش.
قانونا که موبایل و هر وسیله مشابه مثل پلیر و ... خیر ولی در خصوص موبایل ساده بدون دوربین زیاد برای بچه های شهرهای دیگه سخت گیری نمیکنند میتونید تحویل دژبانی بدید.
معمولا اونقدر سفت و سخت نمیگیرن که برن دنبال سرباز و بندازنش زندان ولی مقطعی ممکنه یه موقع بیان دم در خونه دستگیر کنن و یا یه موقع کارت به کلانتری افتاد بگیرنت تحویلت میدن. ولی خب این شرایط به ندرت اتفاق میفوته.نقل قول:
در ضمن یه موقع سرباز فراری بعدا پشیمون شد و خواست برگرده سر خدمت میره دادگاه نظامی و قاضی بسته به مدت زمان فرار جریمه نقدی می کنه و 2-3 روز هم میندازنت زندان و بعدش میری سر خدمت!
من سرباز زندان امنقل قول:
الان قانون اومده حداقل جریمه 3 میلیون تومنی رو باید بدی ...
سلام دوستان
من تو مقطع کاردانی یکبار انصراف و تغییر رشته دادم معافیت تحصیلی تمدید شد الان سنوات تحصیلیم تموم شده و 12 واحد باقی مونده تا فارغ التحصیلی. بهم یه ترم سنوات ارفاقی میدن که کاردانی رو تمام کنم و کارشناسی بخونم یا نه دیگه وارد غیبت میشم؟
باتشکر
این شرایط خاص رو حتما از قسمت نظام وظیفه دانشگاه و نظام وظیفه نیرو انتظامی شهرتون حضوری پیگیر باشید ، کم نبوده دانشجو و دانشگاه جور دیگه ای استنباط کردند فکر کردند دانشجو هنوز فرجه داره بعد رفته دیده اسمش تو غایبین هست ، یا یه مورد دوست خودم دانشگاه اسم ایشون رو نداده بوده نظام وظیفه ۴ سال براش غیبت زده بودند تو سیستم روزی که رفت برای کارای سربازیش تو نظام وظیفه گرفتنش من زنگ زدم باباش از شهرستان اومد جواز کسب گرو گذاشت کلی دوندگی کردن استشهاد جمع کردن از رئیس دانشگاه نامه مکتوب گرفتند با هزار و یک بدبختی تو سازمان مرکزی تو سیستم وضعیتش اصلاح شد ! مگر نه میخواستند با وضعیت تحصیلی همون پیش دانشگاهی و ۴ سال غیبت بفرستندش. اینو گفتم که بدونی زیاد اعتماد نکن به سیستم دانشگاه.نقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟دیه زانوم چقدر میشه بخوان بدن؟نقل قول:
اول ببین شامل دیه میشه یا نه ، بعدش میزان دیه رو پزشکی قانونی معین میکنه که چند درصد هست. هر چند درصد که شد حساب کن دیه امسال ۲۱۰ میلیون تومانه.نقل قول:
دوستان امروز ابلاغه ی بخشش برای اداره ما اومد و دوستانی که سنواتشون بخشیده شده نمیتونن از کسری و ... استفاده کنن و این بخشش فقط برای اضافه خدمت بوده و استفاده از کسری برای امثال منی که قبلا سنوات داشتم هنوز ممنوعه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهت هیچ دیه ای تعلق نمیگیره چون خودت از پله افتاده .مثل اینه که تو خیابون با موتور بخوری زمین بعد بری بخوای از کارخونه موتور سازی شکایت کنی که هیچ ربطی بهش نداره . شما هواستو جمع کن تا دیگه نخوری زمین :n01:
سلام دوستان.
پدر من 10 ماه جبهه داوطلبانه داره. میخواستم ببینم من اگه بخوام برای کسری خدمت اقدام کنم کی باید بیافتم دنبالش؟؟ همون اول که دفترچه رو میدم به پلیس+10 یا بعد از اینکه آموزشیم اینا تموم شد؟ ممنون میشم جواب بدین.
یک سرباز وظیفه پادگان آمادگاه آبیک عصر امروز هم خدمتی های خود را به رگبار بست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرباز وظیفه جمعی پادگان آمادگاه ( ارتش) آبیک امروز در ساعت استراحت با سلاحی که دراختیار داشت ، اقدام به تیراندازی به سوی هم خدمتی های خود کرد.
بر اثر این تیراندازی سه سرباز جان خود را از دست دادند و شش تن دیگر زخمی و به بیمارستان ولی عصر (عج) آبیک منتقل شدند.
گفته می شود، سرباز ضارب پس از تیراندازی اقدام به خودزنی کرده که به علت وخامت شدید ، وی به بیمارستان شهید رجایی قزوین منتقل شده است.
شنیده ها حاکی است که سرباز ضارب به علت آنچه گفته می شود که با درخواست انتقالی وی موافقت نشده، اقدام به تیراندازی کرده است.
قزوین- معاون مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری قزوین خبر کشته شدن سه سرباز و مجروح شدن شش سرباز در حادثه پادگان آبیک را تایید کرد. علی مقدمی در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اظهارداشت: سرباز وظیفه ساسان خلیلی عصر امروز دوشنبه وارد آسایشگاه شده و هم خدمتی های خود را به رگبار گلوله می بندد.
وی افزود: بر اثر شلیک این سرباز ۸ نفر مجروح می شوند و ضارب پس از این کار اقدام خودزنی می کند که آمار مجروحان به ۹ نفر می رسد.
مقدمی تصریح کرد: پس از این حادثه همه مجروحان به بیمارستان ولیعصر آبیک منتقل شده و ۴ نفر با اورژانس هوایی و بالگرد به بیمارستان شهید رجایی قزوین منتقل می شوند.
مقدمی تصریح کرد: متاسفانه بر اثر جراحت شدید مجروحان تعداد سه نفر تاکنون جان باخته اند و حال دو نفر دیگر نیز بسیار وخیم است و احتمال زنده ماندن آنها کم است.
رئیس دبیرخانه شورای تامین استان قزوین یادآورشد: همه مجروحان سرباز و اهل استانهای اصفهان و گلستان هستند.
مقدمی بیان کرد: سرباز ضارب که از ناحیه شکم به شدت مجروح شده وضعیت وخیمی دارد و در حال حاضر تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
وی افزود: علت دقیق این حادثه همچنان در دست بررسی است و اطلاعات جامع تر بزودی اعلام می شود.
دوستان کسی نمیدونه؟؟نقل قول:
بعده اینکه برگ سبز رو گرفتی میشه بری دنبالش و برگه کسری رو بگیری، اگرم نرفتی، بعد از آموزشی وقتی رفتی یگان و 1-2 ماه در یگان موندی آمارت که اومد باید بری دنبال کسری.نقل قول:
بنده پدر و مادرم متاسفانه خارج از کشور زندگی میکنند و بنده نیز یک ماه دیگه راهی سربازی ام، وقتی که رفتم اونجا دیگه واقعا کسی رو ندارم که برگردم پیشش، سوالم اینه که آیا میشه کلا مرخصی نگرفت تو سربازی؟ اگه مثلا به همه سرباز ها مرخصی بدن میشه که نرم؟
با سلام.برادر من افتاده اصلاندوز
دوستانی که اطلاع دارن لطفاً از وضعیت اونجا یکم بگن و اینکه بعدش کجاها می افتن؟
چون اصلاندوز نیوری انتظامیه ولی مرزبانی هم هست.
دوستانی که اونجا خدمت کردن لطف کنن و توضیح بدن.
با تشکر.
سلام
دوستانی که سابقه داشتن و مثل من بودن و یا اطلاعات دارن جواب بدن
معاف از رزم بودن رو میشه برام توصیف کنید توی اموزشی و یگان
که مثلا توی اموزشی و یگان چه فرقی با بقیه دارن
چه کار هایی انجام نمیدن
مرسی
کسی میدونه معلولیت در حین خدمت برا چی میزنن؟برا پارگی رباط صلیبی زانو میگم ک عمل شده میگن معلولیت در حین خدمت میشه میخوام بدونم به چه درد میخوره فردا برا استخدامی جایی دچار مشکل نشیم
تو اموزشی رژه نمیری اگرم ببرنت اخر صف یاراه میری یا بدون اسلحه اردوگاه نمیری... بجاش میمونی نظافت میکنی کلا اسلحه بهت نمیدن به غیراز بازوبست وتیراندازینقل قول:
...............................
معاف از رزم بودن دریگان یعنی بدبختی
پست زمینی
نظافت زیاد
اذیت کردن
کلا همه توپادگان علاقه زیادی به معاف از رزم هادارن :n09:بدترازاون اینه که قسمت سنگین اداری هم بهت بدن ...
اشنانداشته باشی سنگ پای یگانی
کی گفته؟ من خودم یه رباط ود2تا مینیسک عمل کردم الان دوماه رباط پام رو عمل کردم فعلا اون جوری که باید خوب نشده وپام درد داره ولی معلولیت برا عضوی هست که ازدست رفته حتی برا ازکارافتادگی اقدام کردیم ولی گفتن نمیشه برا رباط هیچی درنظر گرفته نمیشه :n02:نقل قول:
البته مدارک دکتر اوردم ازاین حرفا ولی نه معلولیتی وجود نداره
صورتجلسه سانحه و فرم ب ز داری که تو خدمت اینطوری شدی؟شاید فقط برا بیمه و اینجور چیزا باشهنقل قول:
دوستان لطفا توضیح درباره اردوگاه بدن چه وسایلی لازمه ببریم این هفته آموزشی شیشمین هفتمونه تو چمران کرج ناجا قراره بریم اردوگاه توضیح بدید ببینیم چی در انتظارمونه
سلام به نظر شما شرایط خدمت رفتن با این توضیحات چجوریه چقدر خدمت میکنم و کلا چجوری میشه
تحصیلات لیسانس
تک پسر
عضو فعال بسیج از سال ۹۰
برگ سبز آموزش مقدماتی ۴۵ روزه سپاه
مجرد
بعد یه نکته دیگه هم اگر من الان دفترچه پست کنم و توی دفترچه مجرد بزنم بعد قبل از اینکه تاریخ آموزشی شرو بشه متاهل بشم قضیه چجوری میشه ؟؟
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
چیز اضافه ای نمی خوادنقل قول:
فقط خودتونو تقویت کنید
سلام مرسی از جوابتوننقل قول:
اخه کف پام صافه و خیلی سرپا باشم یا زیاد راه برم،واقعا درد میگیره پام و به همین خاطر میترسم که توی رژه به مشکل بخورم و رفتم سراغش و فرستادنم کمیسیون.خدا کنه جای خوبی بیفتم.اخه کامپیوتر هم بلدم و گواهینامه هم دارم و شانسم خوب باشه،درست و حسابی تمومش میکنم.
نظر شما چیه!!؟
منم کف پام صاف ماهیچش که دقیقا نمیتونم رژه برم یا زیاد وایسمیسم درد شدید دارم تایید کردن ولی معافی حتی دریغ از معاف رزمی خودم نخواستم .....توخدمت رانندگی اصلا قبول نکن بگو گواهی نامه ندارم مشکلات زیاد وبدی داره ساعتش زیاد هزینه ماشین باخودته 24ساعته باید دردسرس باشی وکلا مکافاتنقل قول:
من خودم پایان دوره ام اخراشم برج 6 خدمت تمام دیگه نمیکشه جواب بدم :V9:
دوستان دفترچه رو دی پست کنم چه موقعی برای خدمت اعزام میشم؟
آیا ماه رمضون خوبه واسه آموزشی یا نه!
کلاً بهترین موقع برای ارسال دفترچه کی هست؟ (که توی نیرو انتظامی هم نیفتم)
ببین اصلا معلوم نیست چند ماه بعد اعزامتو بزنن . خیلی ها بودن 3 ماه بعد پست دفترچه اعزام شدن خیلی ها هم حتی شده 1 سال بعد اعزام بشن من خودم اول خرداد پست کردم اعزامم شده اول آبان هرچه هم درخواست تعجیل میزنم قبول نمیکنن .پلیس +10 میگه پادگان ها خیلی شلوغه و بعیده قبول کنن . پارسال هم که حتی با اینکه مشمولین برگه سبز داشتن گفتن پادگان ها پره و خیلی هارو 2 ماه بعد و 4 ماه بعدش اعزام کردن .
این هم که کجا بیوفتی اصلا مشخص نیست و دست کسی نیست چون سیستم تعیین میکنه نه زمان پست دفترچه ... ماه رمضون و محرم و عید نوروز برای اموزشی عالیه
به دلیل بخشیده شدن اضافه خدمت تا بهمن ماه اگه دی بفرستی فکر کنم خیلی طول بکشه اعزام بشینقل قول:
اگه تصمیمتو گرفتی بری خدمت سریع برو کاراتو انجام بده وقتی بری خدمت هی به خودت میگی کاش زودتر اومده بودم
برج 12 هم خیلی خوبه اگ اعزام بشی فقط اگه نیروی انتظامی افتادی تمدید کن شاید ارگانت جای دیگه بیفته حتما موافقت میشه بدلیل ترافیک شدید سرباز
تنها راه هم که نیروی انتظامی نیوفتی پارتی هستش
مرسی از جواب دوستان :n16:نقل قول:
والا خدمتو که حتماً باید رفت .. ولی واقعیتش اینه که اصلاً دوست ندارم به این زودیا برم .. همون دی یا آذر پست میکنم ببینم چی میشه ..
ممنون
در پایان دوره اموزشی یک مرخصی پایان دوره حدود یک هفته تا ۱۰ روز شاید داشته باشید تا پایان مرخصی و تا زمان مشخص هم که نمی توانید خودتان را به یکان جدید معرفی کنیددر این مدت لازمه در جایی بمانیدنقل قول:
اما در حالت کلی بعد از اموزشی در یگان می توانید مرخصی نگیرد اما ممکنه این موضوع باعث سواستفاده و فرمانده یگان یا دیگر سربازان شود متاسفانه نمی توانید مثلا مرخضی بگیرد و در اسایشگاه بمانید چون در اکثر یگانها در اسایشگاه بعد از بیدار باش تا پایان ساعت اداری بسته می شود.
سلام.نقل قول:
مشکلات ماشین رو میشه چند نمونه ش رو بگین، البته غیر از مسئولیت تصادف کردن که خرجش با خودته....
بعد منظورتون از اینکه هزینه ماشین با خودته چیه؟؟ منظورتون هزینه بنزین و روغن و اینا هست؟؟
دوستان تکلیف این قانون جدید کسری خدمت فرزندان رزمندگان مشخص نشد؟ جزئیاتش و اینکه تاریخ تولد تاثیر داره یا نه و .....
منظورم این خبره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام.از اینجا کسی خدمتش توی وزارت دفاع بوده؟؟؟کسی میدونه چه ماه هایی وزارت دفاع نیرو میگیره؟؟؟
سلام من وزارت دفاعم صنایع هوایینقل قول:
هر دو ماه یه بار میگیره سرباز صفرها 19 ماه های فرد و لیسانس و بالاتر اول هر ماه زوج