mamnoon azizنقل قول:
Printable View
mamnoon azizنقل قول:
من با سوسک سرعت دانلود ۱۲۸ ام همیشه روی ۹۰ مقطوع و مشکلی اصلا ندارهنقل قول:
مشترک گرامی جناب آقای سینا سرحدینقل قول:
باسلامبااحترام به اطلاع میرسانم سرویس شما مورد بررسی قرار گرفت.مشکلی در پارامترهای خط و وضعیت پهنای باندتان مشاهده نشد.با توجه به اینکه افت سرعت احساس میکنید میتوانید با ایجاد تغییر در اصلاح الگوی مصرفی سرعت سرویس را بهبود ببخشید.بدلیل اشتراکی بودن سرویسها و ضریب اشتراک گذاری 1 به 10 ، مشترکین بر اساس تشابه الگوی مصرفی با هم به اشتراک گذارده می شوند .بنابراین استفاده از سرویس با سرعت و کیفیت عالی نیازمند اینست که هر کاربر به نوع خود در مصرف تعدیل را برقرار سازد.با توجه به اینکه بازه زمانی رایگان تمایل استفاده مشترکین از اینترنت بیشتر میباشد لذا شما میتوانید با اصلاح الگوی مصرف به مرور بهبود را مشاهده نمایید.ضمنا این مورد فقط از طرف خود مشترکین قابل تغییر است لذا از جانب شاتل زمانبندی وجود ندارد و هم اکنون نیز با پارامترهای سرعت عالی به اینترنت متصل میباشید.
خوب راست میگه بدبخت دیگه:n19:
نقل قول:
چرا 1 به 10 اینطوری که خیلی بد میشه بین ده نفر سرعت تقسیم میشه :n02:
این الگوی مصرف رو خوب اومده اینقدر دان میکنیم که خط تا حد انفجار میره :n02:
من الان چند شبه اصن دان نکردم امشب ببینم سرعت چطوریاس :n19:
سلام دوستان میخواستم ببینم اینترنت نامحدود شاتل 256 و 512 سرعتشون چقدره .راستی به نظر شما کدوم شرکت بهترین و پرسرعت ترین اینترنت نامحدود رو ارایه میده با تشکر از دوستان عزیز.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
128 تا 512 سرعتاشون تو یه رنج ( 200 تا 250 ) هست فقط سرعت آپ استریم افزایش پیدا میکنه البته بستگی به خط و مقدار نویزی
که رو خطت هست هم داره :n10:
اگه دانلودت خیلی زیاده اصلا شاتل رو پیشنهاد نمیکنم چون بعد از یه حجمی که دلشون بخواد محدودت میکنن مثله من :n02:
ولی اگر دانلودت کم هست و فقط در حد وبگردی با سرعت نسبتا خوبی که شاتل رو داره همین رو انتخاب کن :n26:
سلام یه سوال دیگه من دانلودم زیاده به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم راستی نامحدودم باشه.من الان 256 نامحدود مخابرات دارم سرعتش تا 1 هفته پیش عالی بود اما الان خراب شده میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم.:n01:
کدوم شهر و منطقه ای بعد برو تو تاپیک های مخصوصشون مثلا پارس ببین راضین بروبکسی که تقریبا تو منطقه خودتن یا نه چون این کوچه با اون کوچه سرعتش فرق میکنه :n08:نقل قول:
مزخرقترین شرکت شاتل هست من الان 6 ماه ازش اومدم بیرون یادم میفته بعد از 15 گیگی دانلود کردن در ماه منو محدود کردن و سرعتم بین 3 و 5 میشد و زنگ میزدم میگفت مشکلی نداره خط شما همه چی خوبه هر چی بهش میگفتم الان سرعت من 3 هست میگفت همش بخاطر ای اشتراکی بودن هست و الان همه چون ساعت رایگان هست همه دارند استفاده میکنند به این خاطر هست ومن هر شب همچنان همین سوال رو میکردم و اونها هم همین جواب تکراری اصلآ لامصب انگار با تو حرف نمیزنه اصلآ نمشنوه چی داری میگی بعضی وقتها احساس میکردم که پشت تلفن یه نوار هست که گذاشتند خاد بهتون رحم کنه اونهایی که 6 ماه و یا 1 ساله بستند من که راحت شدم از دستشون :n20:
الان از چه شرکتی گرفتی و حالا وضعیتت چطوره؟نقل قول:
ساک-س و وی پی ان ها واسه من و چندتا از دوستای من ،بشدت سرعتش کم شده و اصلا قابل استفاده نیستش! تو این چند روز اخیر اینجوری شده:n03:نقل قول:
snr که افتضاحه! ببین خودت:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد SSH هم تو گوگل سرچ بزنی خودت بدست میاری! ولی وقت کردم حتما برات پخ میکنم! :n01: البته بگم چون SSH رایگان پیدا کردنش بسیار سخته!من یکی دارم که خیلی محدوده و سرعت دانلودش بیشتر از 20 نمیره! من معمولا اینو زمانی استفاده میکردم که وی پی ان یا دیگر فیل-تر شکن هام کار نمیکرد:n01: الان از سایفون استفاده میکنم که همه سایتهارو باز نمیکنه ولی تو دانلود تا 200 هم میده! البته این دو سه روز که اصلا تا 20 هم نمیره:n03:
ولی من و دوستای من که آفیس دومگ داریم تو این چند روز بشدت سرعت وی پی ان ها و بقیه چیزا اومده پایین برامون!:n03:نقل قول:
درودنقل قول:
دوستان من سرویس 128 اکو دارم و طی این چند روزه هیچ مشکلی با س.ا.ک.س و وی. پی. ان نداشتهام!
دوست عزیز، آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر ممکنه؛ لطفاً عکس پروفایلت رو عوض کن؛ من که اصلاً از این عکس خوشم نمیاید!!!!
موفق باشید.
:n11:
یک ساله شاتل. 128kb 15gb eco
در اکثر موارد بجز قیمتش که ارزون تره با صبانت(ندا گستر) برابری میکنه.
ماهانه حدود 7500 تومن.
سرعت دانلود و آپلود در 95% مواقع حدود 250 kb
شبانه (1-8 ) رایگان با سرعت حدود 100 kb.
توی یک سال به مناسبت های مختلف حدود 5 گیگ هدیه میده.
توی ایام خاص گیگ اضافه 2500 تومن.
تجربه شخصی نه تبلیغ.
7773577
:n08:من چیکار کنم که تو بدت میاد داداش:n01:من همین شکلی هستم دیگه:n02:حالا زیاد گیر نده!:n02:نقل قول:
در ضمن بگم که من آفیس دارم و دوستام هم همینطور! بشدت سرعت وی پی ان ها اومده پایین! همین الان یه وی پی ان دارم که واسه من سرعتش صفره ولی دوستم با 128 اکو داره ازش با بالاترین سرعت استفاده میکنه!:n03:
موافقم... :n02:نقل قول:
دوستان
خسته نباشید
این شرکتای اینترنت خصوصی به باقی شهرها نمایندگی میدن ؟
دوست من؛نقل قول:
اگه خواستی وی. پی. ان خودتو بده منم تست کنم ( پیغام خصوصی) شاید مشکل از خط و یا adsl خودت هست!
منم برات یه وی. پی. ان میفرستم، تستش کن ببین چطوریاست!؟
نمیخوای عکست رو عوض کنی !؟ هر طور صلاح میدانی!
ممنون
:n13:
به به! :n08: رای گیریه مگه:n02:نقل قول:
فرستادم داداش:n01: عکس رو هم عوض میکنیم بابا! :n08: چه گیری افتادیما:n08:نقل قول:
داشی شما ۱۲۸ داری دیگه؟نقل قول:
میشه بگی دقیقا مقدار دانلودت به چه عددی رسید که محدود شدی ؟
۱۲۸ نامحدود رشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت پایینه:n03:
inam a yeja dge
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SpeedTest [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Connection Speed kbps KB/sec Dialup 56Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 7.00 ADSL 64Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64 8.00 ADSL 128Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 128 16.00 ADSL 256Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 256 32.00 ADSL 512Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 512 64.00 You [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 671 83.88 ADSL 1Mbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1,024 128.00
نقل قول:
بله 128 دارم :n01:
وقتی دانلودم از مرز 21 گیگ تو یه ماه گذشت اینجوری شد :n28:
نقل قول:
وای چقدر پایینه :n19:
خوشبحاله من که رو 34 یا 35 هست:n20:
ععع پس اونو بیخیال این سایفون رو از کجا گیر اوردی اگه دوس داشتس واسم پ خ کن یه تست کنیم :n02:
عکس پروفایلتو عوض کردی بهتر شدیاااا :n09:
128 gilan namahdud
سلام
1- با چه نرم افزار یا روشی میشه میزان ترافیک مصرفی در یک حوزه رو اندازه گیری کرد؟(یکم به ترافیکی که شاتل میزنه مشکوکم ولی شاید هم مشکل از برنامه ای باشه که خودم نمیدونم البته آپدیت ویندوز و انتی ویروسم رو دستی کردم)
2- از کاربران شاتلی کسی هست که با یاهو مشکل پیدا کرده باشه طوریکه اطلاعات امنیتی ازش بخواد واسه ورود؟ (پشتیبانی شاتل گفت واسه بعضی از کاربرا از هر ای اس پی که بودن پیش اومده..اگه بتونی یه جای دیگه وارد میلت شی در کامپیوتر خودت هم درست میشه..من همین عصری تست کردم و وارد ایمیلم شدم ولی الان همچنان مشکل دارم)
با du meter میتونی ترافیک خودتو کنترل و مونیتور کنینقل قول:
برای من که یاهو مشکلی پیش نیومده ولی واسه یکی از رفقا که شاتل داره مشکل باز کردن یاهو رو داره
اگه درخواست جمع آوری بدم چند روز طول میکشه ؟
دوستـــان ، الان شما که شاتــل رو دارید نظرتــون چیه!؟ بنظرتون من شاتل بگیرم یا مخابـــرات ؟
چون شنیدم حجم های شاتل کلا زود میسوزه و الان ما هم رویه شرکت دیگه هستیم این مشکل را داریم ،،
دنبال مبین نت اینا هم رفتم اینجا پوشش اش گفت ضعیــفه .
مخـــلصـــــ... ! :n12:
شما چقدر دانلود کردید که محدود شدید؟
من حدود 6 گیگ در ماه دانلود میکنم شبانه اینطوری که مشکلی پیش نمیاد که محدودم کنند؟
نقل قول:
به نظر من در کل شرکت خوبی هست ولی اگه تو کار دانلود شبانه و زیاد دان داری سراغش نیا که سرعتت رو محدود میکنن
الان 1 هفتس سرعتم رو 5 کیلوبایت محدود شده و معلوم نیست کی از این حالت در میاد
نمیدونم حالا انتخاب با توست اگه دانلودت کمه بیا اگه زیاده نیا :n12:
احسنت بر شما که الگوی مصرفی رو رعایت میکنین به قول خودشون :n08:نقل قول:
من در یک ماه 21 گیگ گرفتم بعدش محدودم کردن :n02:
خیالت راحت شما محدود نمیشی:n16:
همین شاتلو بگیر-بین بد وبدتر باید یکیو انتخاب کردنقل قول:
بچه ها دوتا سوال داشتم ازتون ...
۱-من ماه اوله که شاتل آرت۱ دارم .. این هفته تموم میشه .. میخوام برم آرت ۲ بگیرم ...ولی تو سایتش فقط میشه همین سرویس آرت ۱ رو تمدید کرد
چطوری میتونم این هفته یه سرویس دیگه بگیرم ؟؟
۲-اشتغال به تحصیلی که گذاشتم تو پروندم این ماه مهلتش تموم میشه ... باید برم دوباره اشتغال بدم یا اینکه اونو که گذاشتم واسه همیشه کافیه؟
:n12:
سوال اولتو نمیدونم :n02:نقل قول:
واسه سوال دومت باید بگم همون بار اولی که واسه آرت 1 دادی کافیه دیگع نیازی نیست :n17:
بچه ها قبلا شاتل داشتم256 هر وقت بارون می یامد یا وصل نمیشد یا سرعتش کند بود الان چطور شده خوبه؟تو مشهد.
میخوام دوباره بیام .به نظر شما شاتل بهتره یا پارس آنلاین؟
کسی که سرعت256یا512 داره لطف میکنه یک تست سرعت بگیره ببینم
سرويس512 ميخواستم2 كنم بهم گفتن فعلا از512 بيشتر نميديم شهراي ديگه هم اينجوريه؟(از رشتم)