وضعیت قطعی های 1به5 چطوره؟نقل قول:
قاعدتا نباید داشته باشه!!
Printable View
وضعیت قطعی های 1به5 چطوره؟نقل قول:
قاعدتا نباید داشته باشه!!
مخابرات دانلود کنی پینگ فضایی میشه , چیزی دانلود نکنی و صفحه باز نباشه باز پینگ به حالت عادی بر میگرده .... :/
همه جا اینطوره البته اگه با حداکثر سرعت دانلود کنی . اوضاع مخابرات ولی خیلی خرابهنقل قول:
Sent from my Xperia L using Tapatalk
سلام دوستان عزیز همشهری . لطف کنید از این آی پی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه پینگ بگیرید و عکس بزارید ممنون میشم ..
قطعیش تقریبا زیاده مخابرات خیلی خراب شدهنقل قول:
نقل قول:
مال من چند روزه اینطور شده وقتی دانلود میکنم پینگ تا 4000 میره قبلا اینطور نبود اما مطمئن شدم محدودم کردن الان سرویس 1 مگ 1 به 5 دارم بعد از دانلود 38 گیگ محدود شدم سرعت اومده رو 30-40 زنگم بهشون میزنی تازه بدهکارن میگه سرعتت طبیعیه راه دزدی رو برا این شرکتا باز گذاشتن اشتراک 1 به 8 و 1 به 5 و.....نقل قول:
پهنا رو بدون اطلاع بالا بردن
Downstream Upstream
Line Coding(Trellis): On On
SNR Margin (0.1 dB): 81 64
Attenuation (0.1 dB): 560 347
Output Power (0.1 dBm): 196 124
Attainable Rate (Kbps): 4812 1066
Path 0
Downstream Upstream
Rate (Kbps): 4002 1021
نویز خطم زیاد شده :n13:
سلام دوست عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه چیزی رو متوجه شدم ببین مال تو هم اینطوریهنقل قول:
من 512 دارخ 1 به 5. حدود 65 گیگ هم دانلود کردم. 10 روزی میشه طول روز آی پی 223و 224 فعاله و سرعت عالی. ولی 12 شب به بعد یه دفعه خودکار قطع و وصل میشم میشه آی پی 221 و شاید 1 در 1000 آی پی 222 که سرعتشون دقیقا نصفه با پینگ داغون ! تا 4 صبح هم که چند شبی بودم هیچ تغییری نمی کنه. هر چی هم ریست یکنم باز میره رو 221 ! صبح که مثلا 8 میام باز شده 223 یا 224 و سرعت عادی. جالب اینه طول روز هر چی ریست کنم اصلا 221 و 222 نمیده !
سلام فرق بین 2 مگ مخابرات 1 به 8 و 1به5 چبه؟
من واسه دانلود روزانه می خوام به شدت هم حجم دانلودم بالاست.بعد از دانلود یه حجم مشخص سرعت دانلود رو نمیارن پایین؟