متاسفانه راهی نیست باید مودم رو ریست فکتوری کنید که به تنظیمات کارخانه ای بر میگرده و بعد باید در قسمت مربوطه نام کاربری و ... رو وارد کنید .تنظیمات وایرلس رو هم که خودتون بلدید..نقل قول:
Printable View
متاسفانه راهی نیست باید مودم رو ریست فکتوری کنید که به تنظیمات کارخانه ای بر میگرده و بعد باید در قسمت مربوطه نام کاربری و ... رو وارد کنید .تنظیمات وایرلس رو هم که خودتون بلدید..نقل قول:
تو قسمت تنظیمات مودم یه قسمت هست که فرکانس اسکن شده و دریافتی رو نوشته می تونید اونایی رو که نمی خواید حذف کنید یا محدوده اسکن سیگنال رو به اون فرکانیس که می خواید محدود کنیدنقل قول:
نیاز نیست که نزدیک دکل باشید ولی هرچه نزدیک تر باشید می تونه توبالا رفتن سرعت دانلود شما تاثیر گذار باشهنقل قول:
تنها راهش اینه که مودم رو ریست کنید و رمز جدید بهش بدیدنقل قول:
ممنون از پاسخ گویی سریع
منتهی من از طریق برنامه تغییر رمز عبور مودم که تو سایت بود تونستم لاگین باشم و رمز عبور رو مشاهده کنم ولی حالا مشکلی که به وجود اوده این هست که بعد از 20 دقیقه دچار قطعی می شه. یه بار سرعت رو 10 هست یه بار 70 ( سرعت 512 )
یعنی تا الان 5 بار با پشتیبانی تماس گرفتم و هر کدام یه جوابی می دن. یکی از آسون ترین جواب ها هم اختلال سراسری هست که قطعا این نیست. چراغ ها روشنه و با یک مودم دیگه تست کردم و مشکلی نداشت.
الان به نظرتون بهترین و بی دردسر ترین راه حل کدومه؟
مودم هم 632 هست.
ممنون
کسی خبر نداره کی مودما ایرانسل ارزون میشن؟؟؟؟؟؟
دوستان اگه کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون می شم.نقل قول:
الان نزدیک هفت بار با پشتیبانی تماس گرفتم و هر بار یک جوابی می ده و مشکلو از سر خودشون باز می کنن.
معمولا مودم بین 20 تا نیم ساعت کار می کنه و بعد اون علامت تعجب روی اون سیگنال ها میاد و از کار می افته. یعنی هر دفعه باید خاموش و دوباره روشن کنم.
مشکل یابی هم که می کنم می نویسه مشکل یا از روتر، یا از اکسس پوینت یا کابله.
wimax 256
دارم سرعتش شده ۳ kb, چه جوری میتونم بندازم رو یک دکل دیگه؟
زنگ هم میزنم پشتیبانی میگه بعدا تماس میگیریم:mad:
من الان پای کامپیوترم مشکل دارم،فردا که زنگ بزنه به چه درد من میخوره،.
مسخرشو در اوردن دیگه:banghead:
یه چیز دیگه اینکه زنگ زدم میگه فایروال ویندوزت روشنه ؟خوب انتی ویروس خودش فایروال را روشن میکنه دیگه،من الان چک کردم دیدم on هست. باید offکنم؟
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
از دوستان کسی جواب سوال من را نداشت؟نقل قول:
این 256 با محدویت 5 گیگ همون پیشرفته هست ایا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه به پشتیبانی زنگ بزنی به شما خواهد گفت ولی فکر کنم همین 5 گیگ باشد. 128 پیشرفته که 5 گیگ بود.نقل قول:
البته می تونی 512، 4 گیگ بگیری که نزدیک 24 تومن می شه. از سرعت شبانه تا سرعت روزانه و خیلی چیزهای دیگر بستگی به منطقه داره. شاید خوب شاید بد.
از پشتیبانی درباره سرعت 1 مگ پرسیدم که گفت حداقل سرعت 32 هست. پائین تر از اون قابل پیگیری است!!!! گفتم مگه یک به هشت نیست. پس باید سرعت 128 باشد که یک سری مثال زد که اصلا متوجه نشدم.
ایرانسل سرعتش از سرورهای داخل چقدر زیاد شده ..
سلام
بچه ها الان تاریخ انقضا برای من زده 24/07/92
فردا تمدید میشه یا فردا آخرین روزشه میوفته برا پسفردا ؟
چون حدود ۲ گیگ باقیمانده دارم حیفم میاد فردا دوره جدید شروع بشه .