میلاد جان شما منظورت 1.7 هست یا 1.61 برای LiteOn !!؟؟نقل قول:
تا اینجایی که من دیدم فعلا خبری از 1.61 واسه LiteOn نبوده .
میلاد جان شما منظورت 1.7 هست یا 1.61 برای LiteOn !!؟؟نقل قول:
تا اینجایی که من دیدم فعلا خبری از 1.61 واسه LiteOn نبوده .
خبر خوب خبر خوب امروز بالاخره این C4Eva بزرگ! گفت داره روی فریم ور جدید کار میکنه (ixtreme LT) که بهینش کرده و گفته دیگه خبری از بن هم نیست و تشخیص بازی کردن قبل از عرضه نیست، به تمام بن شدگان عزیز تسلیت و به تمام بن نشدگان عزیز به خاطر صبرشون تبریک میگم.
کد:http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=695817
نقل قول:
C4Eva announced he's working on a new firmware on IRC:
"[c4eva] new fw in dev/test - ixtreme LT (Lite Touch) - more efficient , minimal patching , all aspects of fw indistinguisable from orig, no more bans, No ETA!"
We do not have more details atm.
As far as we know the 3 'test boxes' C4Eva has running (see [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) are still fine (not banned).
So there's NO ETA for the firmware yet (dont ask) but it should come out for Lite-On drives first.
News-Source: #fw@EFNet
چرا اینجا اینطوری شده ؟ چند روزه دارم زور میزنم تو نمیاد ، یا صفحه سفید میاد یا نصفه لود میشه .
در ضمن سرعت اینترنت بنده در امضا موجود است .
دوست دارید برای xbox 360 یا ویندوز خودتون بازی درست کنید ؟
پس این رو دانلود کنید :
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=80782277-d584-42d2-8024-893fcd9d3e82#Overview
درسته ولی تقلب کردن باید گیمر تگ بن بشه نه هارد کنسول و همین موضوع شده که کلی شکایت علیه مایکروسافت روانه دادگاه ها شده و باید صبر کنیم ببینیم چی میشه .نقل قول:
راستی یه جایی یه مطلبی میخوندم ، اکثر کسانی که در موج جدید بن شدند اینها بودند :
1 - داشبورد رو آپدیت کردند
2 - Wave4 اجرا کردند
3 - بازی کپی روی هارد نصب کردند
4 - بی دلیل بن شدند .
من فکر کنم داشبورد های جدید ورژن فرمور رو میفرسته برای حاج آقا بیلی و همکاران .
خیلی خیلی خبر خوبه ولی من وایستادم باز یه حراج بخوره بشه 111 یورو برم یکی دیگه بخرم برای لایو ، چون اصلا دوست ندارم هارد کنسول از کار بیوفته .نقل قول:
لایو هم که اینطوری که معلومه فقط به درد دمو و آنلاین بازی کردن میخوره که در کل 2-3 تا بازی نیست که به درد من میخوره .مخصوصا منی که چیت و اینها هم میکنم دیگه بد تر :)
ببخشید که 3 تا پست پشت سر هم دادم یه هفتست دسترسی به سایت ندارم عقده ای شدم :)
دوستان یه سوال بی ربط
من این بد مصب (360) رو چجوری به کامیوترم وصل کنم؟ تا به هاردش هم دسترسی داشته باشم؟ یا اصلا همچین چیزی نمیشه؟
ویندوزم هم se7en هست
میشه راهنمایی کنید
راستی تو gta جدید هرچی بازی میکنم آچیومنت نمیده !از هیچ چیت کدی هم استفاده نکردم
با تشکر
طبق گزارش یکی از مسئولان Microsoft موج گیمرهای بن شده در Xbox Live در امریکا و کانادا به 600 هزار نفر رسید .
و این در حالی است بعد از شکسته شدن قفل بازیه Modern Warfare 2 و پخش شدن ان در اینترنت ms کار بن نمودن را شدت بخشیده است . و تا چلوگیری از بازیهای کپی و دزدی دست از این کار بر نمیدارد .
MS میگوید . بیشتر کاربرانش جوانان هستند و از شرایط و مقررات کار با LIVE اگاه نیستند و از اینکه بعد از این مورد تلفن را بر میدارن و بر سر ما دادو هوار میکشن ناراضی هستیم .
و چندی پیش بعضی دیگر هم شروع به تهدید کردن اقای Stephen Toulouse مسئول قسمت XBOX LIVE پرداخته بودند
اگه می خوای مستقیم به هم وصلشون کنی باید کابل کراس داشته باشتی، اگه یه مودم یا هاب سر راهشونه به کراس نیاز نیست.نقل قول:
کار خاصی نداره، اول برو تو Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center تو قسمت sharing and discovery و تنظیمات رو بسته به نیازت انجام بده. (البته مسیر تو ویستا اینه، تو سون رو نمی دونم.)
تو ایکس باکست هم یکی از طریق مدیا سنتر و یکی هم با اون لایبرری ها می تونی از فایل های رو کامپیوترت استفاده کنی. همین!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جی تی ای هم کلا سخت اچیومنت می ده، من بعد از بازی کردن هر سه نسخه 7-8 تا اچیومنت گرفتم!
سلام
دوستان یک xbox مدل Arcade 3 ماه کار کرده ..با هارد 80 با برد جاسپر...
به نظرتون چقدر قیمت داره...چون صاحبش می خواد بفروشه...منم می خوام بخرم..چقدری میارزه..؟
کنسولش هم تروتمیز هستش..
حامد جان هارد 80 نداریمنقل قول:
احتمالا 60 هست
اما در مورد قیمت اگه سالم باشه 150 بتونی بگیری خوبه
چون یکی از دوستان با همین قیمت فروخته بود