[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دانلود دیشب سرویس دو مگ سه گیگ
خطط استثنایی هستنقل قول:
داداش یه تست تک کانکشن بزار.نقل قول:
البته فقط برای من از کار افتاده(1 هفته ای میشه:n05:)(چشمم نکنید:n24:) از بقیه درست شدهنقل قول:
داداش. این الآن عکسی، جدولی، ضمیمهای نداشت؟ من چیزی ندیدم تو پستت.:n01:نقل قول:
داش کیوان. من بالأخره نفهمیدم تو سرویس پارسآنلاین داری یا سرویس مخابرات یا سرویس از هر دوتاش! :n06:نقل قول:
من که سر در نیاوردم.:n28:
دو تا خط دارم یکی پارس یکی مخابرات.:n06:(فعلا مخابرات داره بهم یه حال اساسی میده:n02:)نقل قول:
همین دیگه. آخه یه وقتایی یه چیزایی میگی/میگفتی که من سر در نمیآوردم. مثل همین ibs.نقل قول:
به هر حال، خوش بگذره با این حال اساسی که مخابرات داره میده بهت.:n02:
ibs مال مخابراته.نقل قول:
آره. متوجه شدم. چون پارسآنلاین که یه همچین چیزی نداره. به جاش onebill (تک بیل یا شاید دسته بیل:n09:) داره که حرف نداره. تا مودمو خاموش روشن نکنی نمیتونی بفهمی چقدر دانلود و آپلود داشتی.نقل قول:
این IBS هم باید مخفف ISP Billing System (سامانه بیل زدن ISP) باشه دیگه، نه؟ :n02::n02:
خط ما هم امروز خود به خود روی 16 مگ رفته ولی سرعت هیچ تغییری نکرده نهایت 9 مگ اینا ملتو خر فرض کردن با این سرعتها در صورتی که همه هم میدونن دیگه مشکل از کمبود پهنای باند هست و هیچ وقت هم حل نمیشه متاسفانه!!!
قابل توجه تمام کسانی که مشکل سرعت تک کانکشن رو دائمی دارن و هیچ وقت سرعتشون بالا نمیره.... احتمال داره که توی تنظیمات درایور TCP ویندوزشون مشکلاتی وجود داشته باشه...
من قبلا توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نرم افزاری رو معرفی کرده بودم به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزارش واقعا خوبه و میتونه این مشکلات رو برطرف کنه... حتما امتحان کنید....
دوست عزیز این حساب کتابی که شما کردی برای بهترین خالت هست و عدد واقعی توی حالت متوسط نصف این مقدار هست....نقل قول:
من حدس میزنم که شما هیچ وقت تجربه ی استفاده از اینترنت نامحدود رو نداشتید و گرنه این طور مقایسه نمی کردید... آزادی عملی که زمان استفاده از اینترنت نامحدود وجود داره با 500 گیگ دانلود شبانه هم به دست نمیاد.... خیلی فرق هست بین استفاده هایی که از یه اینترنت نامحدود روزانه میشه کرد با یه اینترنتی که در واقع از ساعت 2 تا 7 شب قابل استفادست و توی ساعات دیگه دائم باید نگران مصرف شدن حجم روزانه بود...
سلام دوستان من میخوام تازه بیام از پارس آنلاین سرویس بگیرم ......isp قبلیم افتضاح بود .....
فقط نمیدونم سرعت ها این جا چه جوریه میشه یه راهنمایی بکنین ....من بین 512 و 10 گیگ ، و 1 مگ 4 گیگ موندم ...میخوام سرعت شبانه ام خوب باشه خواستم ببینم حداقل و حداکثر سرعت شبانه 1 مگ و 512 و 2 مگ چنده ؟؟ همه طرح هاشم رایگان شبانه ؟؟؟
این پارس آنلاین بی شرف چرا اینقدر حجم دزدی میکنه آخه
تازه یک ماه تموم شده و 14 گیگ به باد رفته
این گزارش مصرفشم که تعطیله بابا صد رحمت به شاتل
شما پیشنهادی به غیر از شکایت ندارید؟
اگر ساکن قمی شاتل فقط بگیرنقل قول:
سرویس من 512 5 گیگ در ماه
شبانه حدودا 2 گیگ میشه گرفت اگرم رو فرم باشه 5 6 گیگ میشه گرفت
همه شونم شبانش رایگانه
سلام
واسه رشت پارانلاین پیشنهاد میشه؟
خط 6 پشتیبانی میشه؟
دانلود دیشب سرویس دو مگ
3.6 در کل
دانلود دیشب من هم 4.7 گیگ بود. سرویس 2مگ حجمی (مرکز آیت اله کاشانی، تهران). سرورها هم خارجی بودند.نقل قول:
من که تا حالا چیزی ندیدم دزدی کنه پارس آنلاین :n26: حتما مصرفتون بالاست در غیر این صورت یکی داره از حجم شما استفاده میکنه من سه ماهه دارم با حجم 13 گیگ .83 روز گذشته هنوز 3 گیگ دیگه دارم:n01:نقل قول:
منم دیشب 11 گیگ دانلود داشتم از سرورهای خارجی. البته بیشتر هم میشد چون نمیدونم کامپیوتر چه مرگش شده بود حدود ساعت 6 یا شایدم زودتر خاموش شده بود:n22:نقل قول:
منم تأیید میکنم. تا حالا با حجم دزدی مواجه نشدم. نه فقط تو پارسآنلاین. تو شرکتهای دیگهای هم که اینترنت ازشون داشتم، تا حالا ندیدم. به نظرم هم خیلی روش چیپیه واسه شرکتها که از این کارا بکنن.نقل قول:
شما کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستین؟نقل قول:
من از سرورهای داخلی که وضعم خیلی خرابتره. کلاً سرعت دانلود از شون از 200 کیلوبایت بالاتر نمیره در بهترین حالت. البته از آپلودسنترهایی مثل آپلودبوی، آپلودباز و اکسپرسلیچ منظورمه. واسه همینم چند وقتیه که از سرورهای خارجی دانلود میکنم و دیگه فایلهای دانلودیم رو به این سرورهای داخل کشور منتقل نمیکنم.
دوستانی که شبانه رایگان دانلود میکنند بعد از مدتی سرعتتون رو پایین نمیاد یعنی از پشتیبانی ؟
من شهرستانم . یکی از شهرستانهای استان فارس . واسه منم سرورهای داخلی مثل همونایی که گفتید سرعتشون بسیار پایینه البته یه مدت خیلی خوب بود اما یه چندمدتی هست به شدت محدودشون کردن مثلا من خودم یه شب حدود 14 گیگ از سافت 98 گرفتم اما الان فکر کنم بیشتر از 3 تا 4 گیگ نمیشه گرفت من هم همه دانلودهام از سرور خارجی هست حتی اگه بخوام از سرور داخلی دانلود کنم منتقلش میکنم رو سرور خارجی بعد دانلود میکنم برای من پس از ماه رمضان خوب شده وگرنه پیش از این ماه وضعیت منم داغون بود به زور با سرویس 2 مگ شبی 3 یا 4 گیگ میگرفتمنقل قول:
128 نامحدود...واقعا عالیه حتی یه لحظه هم افت کیفیت نداره به جز بعضی اوقات
به نظرم پارس داره به روزای خوبش برمیگرده
سلامنقل قول:
ممکنه چند تا سوال بنده رو جوا بدید
-بعد از چه حجمی سرعتتون محدود میشه. ظاهرا یکبار بعد از 10 گیگ و یک بار هم بعد از 15 گیگ
-بعد از محدودیت سرعتتون چند میشه؟
-هزینه همون 27 تومن هست؟
اگر کسی از اصفهان سرویس نامحدود پارس آنلاین رو داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
اینم دانلود دیشب من :n20: ( توضیحات : 2 تا سرویس 2 مگ محدود {9مگ} میکس شده - هزینه پرداختی ماهانه 37 تومن:n09: )
کارت درسته داداش. ولی اخه چی دانلود کردی ؟؟؟؟ ۲۷ گیگنقل قول:
فیلم و سریالنقل قول:
من لیست دانلودم همیشه پره تا 1 هفته هم نباشم واسه خودش دانلود میکنه !!
این لینکا تموم بشه میخوام این بازی های جدید که اومده رو برم برای دانلود !:n05:
خداقوت داداش:n02:نقل قول:
شما از آپلود سنترا دانلود میکنی دیگه؟از سرور ایران میگیری؟شبانه تورنتت چجوریه؟
بنده دوتا کانکشن 2مگ از پارس آنلاین دارم.نقل قول:
هنوز شبی 3 تا 3.5گیگ دانلود میکنم از هر کدوم.
تهرانی ها مگر وضعشون خوب شده باشه. شهرستان هنوز خرابه.
دوستان کسی نمیدونه من موقعی که کابل لن رو میزنم دان استریم اتومات کاهش پیدا میکنه:n13:(یکی با گوشیه مال وقتیه کا کابل لن رو نزدم یکی هم مال وقتیه که کابل لن رو زدم )[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود هرکدوم از سرویس به تنهایی چقدره؟؟؟نقل قول:
930 حدودانقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
واسه من مسیرم روی اربیل عراقه!!! واسه شما هم اینطوره؟