من محدود شدم یعنی ساعت 1 سرعت دان رو 5 کیلو هست و وقتی صبح ساعت 6 امتحان کردم سرعت رو 60 تا 70 هست یعنی از ساعت چند سرعت رو بالا میبرن؟ :n13:
Printable View
من محدود شدم یعنی ساعت 1 سرعت دان رو 5 کیلو هست و وقتی صبح ساعت 6 امتحان کردم سرعت رو 60 تا 70 هست یعنی از ساعت چند سرعت رو بالا میبرن؟ :n13:
سلام من چند ماه پیش شاتل داشتم حالا اینترنتم را عوض کردم و از یه شرکت دیگه خریدم اما موقعی که میخوام برم صفحه ورزش 3 یه دفعه یه صفحه ای میاد که موقعی اینترنت شاتل تموم میشه بالا میاد باید چکار کنم تا نیاد دیگه
از ساعت 3:30 سرعت بر میگرده ولی اگه مثل من از اون ساعت به بعد هم دانلود کنی کلا محدودیت تا خوده ساعت 8 میشه و به ناچار مانند خوده بنده باید حجم بخری . اگه میخوای همینم از دست نره چند شب در میون دانلود داشته باش.نقل قول:
کش و history مرورگرتو پاک کننقل قول:
تا کی این محدودیت ادامه داره ؟ :n27:نقل قول:
3 گیگ تو صف دان دارم چند هفته دیگع یعنی صبر کنم تا تموم شه :n30:
معلوم نیست تا کی ادامه داره ولی باید یک دوره دوره طول بکشه مثلا برا اونایی که یک ماه دارن یک ماه .:n02:نقل قول:
فقط چند شب دانلود نداشته باش از تمام پهنای باند هم استفاده نکن با IDM لیمیتش کن مثلا سرعتت اگه 128 هست نصفش کن پشت سر هم دانلود نکن.:n10:
یعنی غیر از شاتل که مارو محدود میکنه خودمون هم یاید خودمون رو محدود کنیم:n19:
ميخواستم برم يه مگ بگيرم بهم گفتن فعلا از 512 بالاتر نميدن علتش چي هست؟(درصورتي كه ماه هاي پيش اينجوري نبود و حتي 2مگ هم گرفتم از رشتم)
دوستان سرعت نت شما تو این چند روز چجوری بوده؟
ینی مث همیشه بوده ؟ اخه 2روزی شده که سرعت تو 1ساعت به 5 میرسه بعد 2باره درست میشه
نقل قول:
خالا شما به چجوریش گیر نده 3 ماه عشق اونم مجانی
اینو 2باره رونویسی کن دوست من......
نقل قول:
من که دارم 200 مگ میگیرم اشکالی نداره؟ :n03:
کدوم نت غیر از شاتل خوبه که محدود نمیکنن و میخوام نامحدود باشه سرعت دان شبانش هم 50 به بالا باشه اگه باشه
یه لحظه هم صبر نمیکنم میرم :n02:
دوست عزیز مودم زایکسل هستش ! معمولی ولی سالم!نقل قول:
این پینگ که تو گذاشتی،واسه منم تا دو سه روز پیش همین بود! ایناهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه خطم نویز داره ولی مشکل خاصی نداشتم! قطعی دارم ولی چون میدونم از خطمه مشکلی باهاش ندارم!
اما این دو سه رو بدجور وبگردی و دانلود اومده بود پایین! به این پینگ امروز نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستای دیگه هم مشکل منو داشتند! با شاتل تماس گرفتم جواب نداد!:n03: تازه وی پی ان و ساکس و همه نرم افزارهای از این دست، سرعتشون وحشتناک اومده پایین و استفاده نمیشه کرد ازشون!:n03:
تازه امروز یکم خوب شده! خیلی متغیره پینگ امروز! اینو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من شاتل داره یه کارایی میکنه که این مشکلات بوجود اومده! والا یه بحثایی بودش که کیفیت خدمات رو میخوان پایین بیارن تا قیمتها رو بالا نبرن!
سرعت من افتضاح بوده تو این دو سه روزه! :n03: تا الان اینجوری نبوده! وبگردی هم نمیتونستم بکنم! همین فروم رو الان بزور بالا میارم! طرح آفیس دو مگ دارم!نقل قول:
ولی سرعت من که اصلا مشکلی نداشت حتی v p n و ssh و socks مشکلی نداره دیشب که خیلی خوب کار میکرد (گوش شیطون کر)نقل قول:
راستی دیشب به شاتل ایمیل زدم و اونا هم محدودیت رو برداشتند.من فقط 15 روز محدود بودم:n19:
ولی دیگه جرات دانلود حجیم رو ندارم:n30:
اینم از سرعت دانلود دیشب ساعت 5 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم زایسلتون گاهی اوقات پیش نمیاد که چراغ internetخاموش بشه بعد قرمز بشه بعد سبز؟
در ضمن شاتل یه نرم افزار ساخته که اکثر مشکلات رو میگه البته غیر مشکل نویز
این سایت speedtest.net همیشه هم درست نیست بهتره سرعت دانلود رو از دانلود یک فایل با سرور غیر مشغولی مثل opera.com یا firefox.com یا microsoft.com تست کنی چون این سایت speedtest.net از سرور های ایران برای تست سرعت استفاده میکنه ,سرور های ایران هم در اکثر اوقات مشغول هستند به خصوص در ساعات 4 بعد از ظهر تا 12 شب.
اینم همین الان
بهتره پینگ رو دستی از تو cmd بگیری با این عدد که dns خوده شاتله 85.10.1.12 یا 85.10.1.15
نقل قول:
سرویست چیه؟ تو رایگان چقدر سرعت بالایی داری؟ :n02:
اونا تو جواب ایمیلت چیزی نگفتن؟:n13:
منم ایمیل بزنم بگم ورداره ؟:n10:
اینم سرعت افتضاح ما :n30: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2مگ اکو -سرعت در اکثر اوقات رو 259 ثابت قفله بعضی وقتی بالا تر هم میرهنقل قول:
هنوز که جوابه ایملمو ندادن نمیدونم چرا ولی محدودیت برداشته شد از دیشب
از توی صدای مشتری بزن ببین چی میگن
این طرحی که شما استفاهده میکنید باید آفیس باشه... درسته؟؟؟ چون اکو اقتصادی تا 512 بشتر نداره... طرح 2 مگ آفیس که شبانه ریاگان نداره که بخواد محدودیت اعمال بشه....نقل قول:
نه دوست عزیز 2مگابیت اکو که شبا هم رایگان داره من با کارت دانشجویی گرفتمنقل قول:
من داشتم میخریدم از روی این فرم انتخاب کردم
خیلی هم خوب... آخه من فقط سایتو دیده بودم... اونجا سرویسای 2 مگ شبانه رایگان نداره...نقل قول:
واقعا تو دانلود شبانه سرعت همیشه بالای 250 هست؟:n04:نقل قول:
منم همین الان براشون نوشتم خداکنه از محدودیت دربیام :n03:
دوست عزیز در مورد مودم باید بگم اخیرا همین چیزی که شما گفتین پیش اومده! یهو مودم چراغش قرمز میشد و بعد میرفت و دوباره از اول چراغهاش شروع میکرد به سبز شدن و اتصال! من مودمو پیش یه خبره بردم گفتش مشکلی نداره! فقط SNR رو که دید گفتش مشکل قطعی تو واسه نویز هستش! :n03:نقل قول:
اینم پینگ من :
در ضمن بگم من این مشکلات فقط و فقط این دو سه روز پیش اومده و مطمئنا از سوی شاتل هستش! شک ندارم! چون امروز صبح سرعت عالی شد مثل قبل و من دو گیگ دانلود کردم با سرعت 270 تا 350 کیلو بایت ! خیلی خوب بودش! :n01: منتظر هستم ببینم واسه فردا و بعدا چطور پیش میره! :n01:
دوست عزیز ، من دوتا از دوستام 128 اکو دارن شبانه اکثراً سرعتشون 150 میرسه! حتی بعضی شبا خودم دیدم 300 کیلو بایت بوده ! اونم مستمر! :n02: والا من آفیس دو مگ دارم شبا رایگان هم نیستش، اینجوری سرعت ندارم:n08:نقل قول:
بدون کارت دانشجویی بهم بالاتر از 512 نمیدادند ولی میگفت سرعت رو روی 2 مگ میبندیمنقل قول:
منم که کارت دانشجویی داشتم گفتم چه کاریه
واقعا .البته دیشب تاساعت 3 یخورده پایینتر بود اونم بخاطر اشتراکی بودن سرویس هست.نقل قول:
من در متن پیام براشون نوشتم :واقعا باید 15 روز دیگه محدود باشم؟
نقل قول:
من نگفتم مودمتون مشکل داره به خاطر همین پرسیدم چون زایسل این ویژگی رو داره اندکی با نویز مدارا میکنه وقتی قطع میشه در حال گرفتن ip از سرور شاتل چراغ اینترنتش قرمز میشه و بعد دوباره سبز میشه مشکل پینگ میتونه هم از شاتل باشه هم از نویز شما باید حتما مشکل نویز رو رفع کنی وگرنه همین آشه و همین کاسه(خودم قبلا زایسل داشتم)
نقل قول:
مگه خطشون رو 2 مگ نبستن؟ چطور 150 تا 300 سرعت دارن :n13: من که قبل از محدودیتم بین 50 تا 60 بازی میکرد :n27:
نقل قول:
من نوشتم الان 10 روزه سرعت دانلودم رو 5 کیلو هست اصلا سرعت ندارم درستش کنین :n02:
سلام بکس شاتلی یه سوال دارم ...
اگه با سرویسای نا محدود تو ساعات ۱تا۸ هم زیاد دانلود کنیم ، باز هم محدود میشیم؟یا اینکه تو اون ساعات آزادیم؟
من ۱۲۸ دارم تو اون ساعات سرعتم بین۲۰تا۳۰ هست
راستش رو بخوای الان دوباره سرعت داغون شد 15 کیلو بایت من فکر میکنم بعد از 3 شب رو درست کردندنقل قول:
هنوز که به من جواب ندادند ببینیم چی میگن.
سلام !نقل قول:
شما طبیعتا اصلا نمی تونی توی اون ساعات دانلود زیادی داشته باشی :n09: با این وجود اگه باز هم زیاد دانلود کنی سرویست محدود میشه , محدودیت ارتباطی با محدود یا نامحدود بودن سرویس نداره دوست خوبم
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم اما امروز دوباره مثل قبل شد فکر کنم یه مشکل فنی وجود داشت ! فنی و اساسی !!نقل قول:
خدا رو شکر الان که خوبه
نظر حذف گردید ...
نقل قول:
اگه جواب دادن منو درجریان بزار :n02:
مشترک گرامی ----
با سلام و عرض احترام
در حال حاضر مشکلی در سرویس شما وجود ندارد و در طول شب به دلیل بالا بودن ترافیک مرکز ،شما با مشکل افت سرعت مواجه میشوید که باعث افت سرعت در دانلود شما میشود.
لازم به ذکر است با توجه به share بودن سرویس این افت سرعت امری طبیعی است و این مورد یعنیshare بودن سرویس در قرار داد شما ذکر شده است.
چی بگم ... :n28:
میدونم منظورتو فهمیدم !:n01: بله حرف شما در مورد مودم درسته ! نویز خطم که خیلی بالاست و باید برم مخابرات ! چون سیم کشی خونه نو هستش و مشکلی نباید داشته باشه!:n01: من که فعلا مشکل خاصی بابت نویز ندارم! چون سالی یه بار هم دانلود ندارم مگر اینکه مثل الان گیگ اضافه داشتم دانلود کردم!:n01: ممنون از اینکه حوصله میکنی و جواب میدی :n01:نقل قول:
هیچی، مثل من بشین یکم فحش بده به عمهء اینا:n08: جواب منم همینو دادن!:n08: دو سه روز اعصاب مارو بازی دادن!:n25:نقل قول:
والا دقیقا خطشون روی دومگ بسته شده! چون وقتی این دوستام میگفتن همچین سرعتی شبا دارن من باورم نمیشد! تا اینکه رفتم خونشون و همه چیو خودم دیدم!:n02: جالب بود والا! زیر 100 کیلو بایت نمیومد سرعت دانلود شبانه! البته من بهشون گفتم که بعدا احتمالا محدود میشین که اخیرا یکیشون شد:n08:دانلود شبانه اش حداقل 2 گیگ بود شبا حداکثر 3.5 گیگ:n01:ولی باز محدود شد!:n08:نقل قول:
سلام عزیز، این مشکل اخیر واسه منو تو نبود فقط! واسه بعضی از دوستام هم بودش که اونا بدتر بود وضعشون! :n01: امروز خوب شده و مشکلی ندارم! :n01: قطعا مشکل از سوی شاتل بوده!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
یعنی باید بزنیم بیرون دیگع فایده نداره :n27:
والا ما به همون 60 هم راضی هستیم فقط بیاد رو همین سرعت :n03:
والا من چند وقتیه که میخوام بزنم بیرون از شاتل! ولی شرکت خوب پیدا نمیکنم! وبگردی خوب باشه و گرون هم نباشه و ترافیکش در ماه حداقل 5 گیگ باشه!:n01: مخابرات مازندران از نظر ترافیک و قیمت و دانلود خیلی خوبه ولی کیفیت و پشتیبانی نداره! و صد البته چیزی بنام وبگردی هم نداره! با دومگا بایتش وقتی یه سایتی رو مثل همین فروم باز میکنی، دفعه اول نمیاد بالا! باید رفرش بدی باز کامل نمیاد! هی رفرش رفرش:n08:نقل قول:
از ساعت 8شب به بعد هم که مخابرات اینترنتش تو آفسایده و قطعی وصلی زیاد داره!:n08: قبلا خیلی خوب بودش ولی الان نه!:n03:
من الان یه مشکل بزرگ دارم با شاتل! بعد از این دو سه روز افت سرعت، وی پی ان ها و ساکس و SSH و نرم افزارهایی مثل فری گیت و غیره سرعتشون وحشتناک کم شده و دیگه اصلا قابل استفاده نیستن! :n03: تا الان چنین مشکلی نداشتم جز اون زمانیکه پورتهای وی پی ان رو بسته بودن!:n03: شما همچین مشکلی ندارین؟
نقل قول:
والا منم آی اس پی خوب نمیشناسم وگرنه که همین الان میگفتم جمع کنن :n03:
شاید منطقه شما مخابراتش خوب نباشه :n15:این SSH چیه؟:n13: نه من که از یه نرم افزاری استفاده میکنم که سرعتش خیلی خوبه و تا120 کیلو سرعت دان میده :n02:
ssh کارش مثل همون ساکس پروکسیه! اول با یه نرم افزارِ کلینت، تونل باز میکنی و بعد با پروکسفایر آی پی لوکال هاست و پورت رو ست میکنی و فیل-تر رو دور میزنی!:n01: منطقه ما مخابراتش عالیه که! 0111 بابل:n02: بیشترین سرعت دانلود توی مخابرات کل کشور رو مازندران و بابل داره:n02: میتونی به تاپیکش یه سری بزنی و خودت ببینی!:n02:نقل قول:
اون نرم افزارها که تو میگی ، من اکثراشون رو دارم و همهشون سرعتشون تو وبگردی پایین اومده! توی دانلود هم!:n03: نمیدونم چرا! به شاتل زنگیدم گفتش واسه نویز خط شماست!:n08:در حالیکه تو این دوسال چنین مشکلی نداشتم و فقط این چند روز این جوری شده!:n08:
بچه ها چرا ما این همه بدبختیم اخه خسته شدم به خدا دیگه.....ببینم سووووسک برای شما الان کار میکونه؟
اخه مگه چه گناهی کردم اینجا به دنیا اومدم ایکاش کره یا نه افغانستان بودم ای بابا
نقل قول:
اگه خواستی و میخوای واسم یکم بیشتر توضیح بده در مورد این ssh و نرم افزار کلاینت پ خ کن :n02:
مگه SNR خطت چنده؟ :n13: ماله من که 35 هست :n02:
نقل قول:
آره عزیز سوسکـــ من که خوب کار میکنه :n02:
عزیز افغانستان 2 ساله تو سراسر کشورش داره اینترنت 3G ارائه میده حالا اینترنت ADSL بماند :n02:
ولی اینجا ... :n20: