مثل اینکه هنوز تا ساعت ٩ حساب میکنه رایگان رو آره ؟
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Printable View
مثل اینکه هنوز تا ساعت ٩ حساب میکنه رایگان رو آره ؟
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
تا امروز که من امتحان کردم تا 9 بود ولی هیچ اعتباری نداره ممکنه همراه آخر واستون کمین کرده باشه:n02: پیش خودش گفته بذار گولوشون بزنم چند روز فکر کنن هنوز تا 9 هست بعد بکنمش 7 کلی پول بزنم به جیب:n09:نقل قول:
بهترین کار اینه ساعت 7 چند مگابایت دانلود کنید تا ببینید از بسته کم میکنه یا نه.البته امروز صبح توی سایتش واسه من با 10 دقیقه تاخیر نشون میداد یعنی ساعت 7 که شد حجم استفاده شده تا 6:50 رو نشون میداد!
دقیقا همینه . اول خبر میدن سه ماهه دیگه تمدید شد . چند روزی هم میگذره ملت چک میکنن میبینن بله هنوز 3 تا 9 رایگانه بعد ساعتو کم میکنن و تمام شارژهای امثال من یکساعته صفر میشه , بعد 48 ساعت پیامک میاد که بعله مشترک گرامی تایم رایگان جدید اینه . تازه اگه دقت کنی گلم ! واضحه که عمدیه .نقل قول:
..
کاش یه جو معرفت داشتن بین این شارژباخته ها! لااقل دوتا ماشینی , چیزی قرعه کشی میکردن , یه چند نفری فیض میبردن , یک صدم درصدش برمیگشت اینجوری !
ندارن که . خشکیده . :n15:
شکایت کنید در 195 با این مضمون:
بعد از اتمام طرح نامحدود شبانه پاییزی، همراه اول طی تبلیغات فراوان اعلام کرد این طرح به مدت کوتاه و سپس تا پایان زمستان ادامه خواهد داشت، طرح ابتدایی (یعنی پاییز) از ساعت سه بامداد تا نه بامداد بود که با توجه به تمدید طرح و اعلام نکردن ساعت جدید، الزاما همراه اول میبایست این طرح را در همان ساعت درج شده ادامه میداد ولی به یکباره با تغییر ساعت به سه تا هفت بامداد، N مقدار به بنده ضرر زده است و خواستار پیگیری شما در مورد این مشکل هستیم
دوست عزیز از کی تابحال شده زمستان {پاییز}:n13:نقل قول:
طرح پاییز تموم شد رفت 3تا9
الان شده طرح زمستان 3تا7
ضمنا خیلی واضع اعلام کرد طرح تغیر کرد
و دوستان هم دفعه اولشون نیست این مشکلات وخورده شدن حجم براشون بوجود میاد
دوستان بارها اعلام کردن هرگز با سیمکارت دائمی همراه اول اینترنت استفاده نکنید یا میکنید خیلی حواستون باشه
همون سیمکارت اعتباری هم فقط بسته دیتا داشته باشید وبزم حساب کتابی تو کارش نیست
دانلود رایگان امروزم تا ساعت 9 بود.
نقل قول:
دوست عزیز از کی تابحال شده زمستان {پاییز}:n13:
طرح پاییز تموم شد رفت 3تا9
الان شده طرح زمستان 3تا7
ضمنا خیلی واضع اعلام کرد طرح تغیر کرد
و دوستان هم دفعه اولشون نیست این مشکلات وخورده شدن حجم براشون بوجود میاد
دوستان بارها اعلام کردن هرگز با سیمکارت دائمی همراه اول اینترنت استفاده نکنید یا میکنید خیلی حواستون باشه
همون سیمکارت اعتباری هم فقط بسته دیتا داشته باشید وبزم حساب کتابی تو کارش نیست
دو ایراد قانونی به همراه اول وارده
اول وقتی نام تمدید میاد بدون چون و چرا همون طرح باید ادامه پیدا کنه و اصلا نیازی نیست کاربر اخبار جدید رو چک کنه
دوم وقتی سرویس تغییر کرده است و به قول شما پاییز تمام زمستان آمد همراه اول میبایست واضح ساعت جدید رو اعلام کنه،
اول اعلام کرد طرح قبلی بصورت محدود تمدید شده!!! بعد اعلام کرد این طرح تا پایان زمستان ادامه داره بعد ساعت تغییر داده شده رو اعلام کرد.
اینکه دوستان اعلام کردن از سیم دائمی استفاده نکنیم این خودش یعنی کار همراه اول حساب کتاب نداره.
فکر نمیکنم تا به امروز هیچ اپراتور ایرانی مثل این طرح رو ارائه داده باشه اینترنت رایگان و نامحدود و بدون مصرف منصفانه و با سرعت چند مگابیتی واقعا طرح بی نظیری بود که متاسفانه همراه اول با این اشتباهی که کرد باز مشترکینش رو ناراحت کرد.
کسی اطلاع داره؟نقل قول:
والا یه سیمکارت ازینا دست منم هست، حتی رو اپ telfi هم اجازه رجیستر شدن نمیده، ولی سرعت تا ۴۰ مگ گرفتم.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من چند برنامه مورد علاقه گذاشتم رو دانلود برا 3 تا 7 صبح, صبح نگاه کردم تموم شدن:n06:واقعاً دست همراه اول درد نکنه
,dsl از تابستون تا حالا خاموشه