گیگی چنده؟؟نقل قول:
Printable View
گیگی چنده؟؟نقل قول:
شبانه هم همینه؟؟نقل قول:
روزا چنده؟نقل قول:
دوستان عزیز یک سئوال
من یک سرعت 4مگ حجمی 6 گیگ خریداری کردم و استفاده ام فقط در روز است و استفاده شبانه ندارم
میخواهم ببینم آیا آسیاتک سرعت 4 مگ را به ما در زمان حجم 6 گیگی میدهد یا در زمان حجم هم دزدی میکند؟ منظورم اینه که 480-500 کیلو دانلود رو توی روز میده؟؟؟؟
از این آدرس یوزر ساختم و پول واریز کردم و مدارک ارسال کردم و منتظرم خبری بشه:n28: درست انجام دادم دیگه؟؟؟:n09:
ضمنا خطم فیبر نوری هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر پشتيباني ممكنه ولي من از قسمت فروش كه پرسيدم گفت نامحدودا سرعتشون بهتره!نقل قول:
علي اين شارژ داره كلافم ميكنه اين ماه 3گيگ علاوه بر شارژ پايه خريدم دلم خوش بود نامحدود 1مگ نگرفتم
4240. تومننقل قول:
تمدید رو انجام دادم فعلا داره بین 130 تا 230 میچرخه پایینتر از 130 هم نیومدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
???????
سلام اینترنت منم مال مخابراته ولی سایت اصلی شرکتی که توشم و اینترنتم از اونه رو پیدا نمیکنم با این ادرس حجم باقی مونده رو میبینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مال کدوم زیر شاخه مخابراته سایت اصلیش چیه؟؟
بعد کسی میدونه من چطور میتونم یه پنل واس خودم دست و پا کنم تو مخابرات یه پنل تقریبا 10 نفره واس خودم و دوستام که مثلا اونا خواستن اینترنت شارژ کنن و چیزی بیان پیش من یه جور نمایندگی کوچیک؟؟؟؟؟
چقدر افتضاح شده اینترنت... سرعت دانلود پایین، پکت لاس بالا... ده بار باید صفحه رو ریلود کنم تا درست باز بشه :n27::n27: