آقا پینگ من جدیدا بدجور رفته بالا!:n03:
صبح و غروبم سرش نمیشه...!:n09:
شما هم همین مشکلو دارین آیا؟؟؟؟
Printable View
من این مشکل را داشتم محل سکونتم را توی پی سی ورلد عوض کردم پینگم اوکی شد :n16:نقل قول:
خوب معلومه عامریکا:n12:نقل قول:
wow
دادا عامریکا هستی ؟ با تبریز یا تهران؟
تو ایران از این پینگا دارید؟؟؟
شما محل سکونت را توی تنظیمات پروفایلت بکن عامریکا ببین پینگت چند میشه
تازه من توی سرور عامریکا پینگم 10 هستش ولی خوب میام اروپا که با بچه های خودمون بازی کنم پینگ فجیه میره بالا میشه 65
آقا جو نده :n02: از کیسه خلیفه می بخشی :n02:نقل قول:
پینگت تو حلقم :n02::n02::n02: ولی چه فایده که riot حاله هممونو تو اون بازی گرفت :n03:
آقا یک سوال چرا مپ One For All رفته :n02: کی بر می گرده؟؟؟؟؟
:n02:نقل قول:
آقا جو نده :n02: از کیسه خلیفه می بخشی :n02:
پینگت تو حلقم :n02::n02::n02: ولی چه فایده که riot حاله هممونو تو اون بازی گرفت :n03:
شانس .... ما دیگه راستی lp کم کرد؟
ایشون امتحانات میانترمش شروع شده رفته درس بخونه احتمالا دیگه بعد این ترم بیاد چون دیروز می گفت فرج ها هم نمیام می خواهم بکوب درس بخونمنقل قول:
آقا یک سوال چرا مپ One For All رفته :n02: کی بر می گرده؟؟؟؟؟
با نهایت تاسف باید بگم LP کم کرد :n02: زیاد خوش حال نباش چون به هر حال از elo مون کم شده :n14: riot مقصره نه ما :n14::n14:نقل قول:
خودت فهمیدی چه گفتی:n27: اگه چیزی نمی گفتی کسی نمی گفت لالی ( مجبور نبودی جواب بدی ) هر کسی اگه می دونه جواب بده:n16:نقل قول:
ایشون امتحانات میانترمش شروع شده رفته درس بخونه احتمالا دیگه بعد این ترم بیاد چون دیروز می گفت فرج ها هم نمیام می خواهم بکوب درس بخونم
داداش گلم فک کنم نابودش کردن چون واقعا ابنطوری نمیشه که همه ی چمپا فرینقل قول:
سلامنقل قول:
یک دست رنک می رفتیم ، از تیم حریف خیلی عقب بودیم ، اون وسط بازی ، cho'gath تا تاور یکی مونده به آخر اون ها پیش رفت ، بعد پنج نفره ریختن روش ، cc هم داشتن ، این cho در حال برگشتن به تاور خودی ، دو تاشون رو کشت ، بقیه رو هم خیلی زخمی کرد ، آخر هم به زور نزدیک تاور زدنش
cho'gath خیلی هیروی سگ جونی هست ، خصوصا اگر q رو به موقع بزنه و در بره ، خیلی سگ جونه
nasus و trynda هم آخر بازی سخت می میرن ، با lifesteal خیلی بالا نمیشه زدشون (مگر واقعا cc خفنی داشته باشی) ، داشتیم که بازی باخته رو nasus با فارم کردن برد.
singed و garen هم اگر تیم مقابل cc نداشته باشن نمی میرن ، در میرن و باز بر می گردن.
One For All برای تست اضافه شده بودنقل قول:
riot چندین مورد رو در نظر داره برای تست برای مدتی محدود به بازی اضافه کنه و بعد از بازخورد کاربران تصمیم گیری در مورد مد های آینده بازی بکنه
مد بعدی اسمش showdown هست که تا چند روز آینده فعال می شه