Printable View
اینترنت وصله و سایت ها باز میشن !
اما نمی تونم دانلود کنم :n29:
سلام،
کسی این صد دانه یاقوت جدید رو استفاده کرده؟ ازش راضی هستید؟
من امروز خریدم، اسما نوشته 2 الی 16 مگ ولی اون 2 مگ قبلیم خیلی سرعتش بیشتر از این بود! الان رسما سرعت دانلود نصف شده! مثلا الان باید 8 برابر میشد نصف شده! قضیه چیه؟ کلاهبرداری جدیده؟!
بايد با واحد فروش وارد مذاكرات طولاني بشي :n02:نقل قول:
قبول نكردن يه شكايت تو 195ثبت كن
مخابرات میگه 2 تا 16 ولی عملا از 4 به بالا نمی ره چون خط رو به 4 مگ محدود کردن.باید به 195 شکایت کرد.نقل قول:
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
والا در حد 4 هم هنوز ندیدم من! تازه الان به زور در حد همون 2 مگ قبل شده!نقل قول:
به 195 زنگ بزنم سرعت رو افزایش میدن؟ میشه بگید اگه از این طرح استفاده کردید سرعت برا شما چقدر شده؟
عزیز 195 آدرس سایت رسیدگی به شکایات ــه به این آدرس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا بعد از شکایت تو سایت 195 یه مقدار وضعیت بهتر میشه
دوستان سرعت 2 مگ دانلودش باید چقد باشه ؟
در اصل 240 کیلو بایت ؛نقل قول:
اما من که تا همین چن وقت پیش این سرویس رو داشتم با سرعت 500 دانلود میکردم .
TapaTALK
با واحد فروش مخابرات صحبت کردم، میگه 2 الی 16 بعضی وقتها 2 میشه بعضی وقتها بیشتر میشه، گفتم خانم مومن برا من هنوز یه بارم از 2 بالاتر نرفته همیشه در حد همون 2 هستش، به علاوه اینکه داون استریم من روی 5100 قفل شده و تا تنظیمات رو زیاد نکنید نمیتونه از این مقدار بالاتر بره، هیچی دیگه این مذاکرات به نتیجه نرسید، میگه برید مخابرات خیابان ارتش و اونجا بگید شاید درست کنن، البته اونجا که خودم میدونم عمرا نتیجه نمیده. فقط مسئله اینه که چرا به اسم 2-16 مگ میفروشن! اینو به خانوم واحد فروش هم گفتم، خب بنویسید 2 مگ!نقل قول:
از دوستان اگه کسی قبلا به 195 شکایت کرده و نتیجه گرفته لطفا بگه تا منم اقدام کنم.