یعنی کی میفروشه؟ یکی رو میشناسم که فکر کنم 2012 هم آورده :نقل قول:
من خودم از ایشون خریدم تا حالا هم کلی آپدیت کردم اصلا و ابدا بلاک نشده.چون خیلی ها به چند نفر میفروشن!:2:کد:http://forum.persiantools.com/t195145-page16.html
Printable View
یعنی کی میفروشه؟ یکی رو میشناسم که فکر کنم 2012 هم آورده :نقل قول:
من خودم از ایشون خریدم تا حالا هم کلی آپدیت کردم اصلا و ابدا بلاک نشده.چون خیلی ها به چند نفر میفروشن!:2:کد:http://forum.persiantools.com/t195145-page16.html
سلام
این پلاگین هایی که برای فایرفاکس نصب میشه چیه؟
منظورم کیبورد مجازی نیست، اون دوتای دیگه رو میگم
سلام خدمت دوستان گلم .
من kaspersky internet security 2012 نصب کردم ولی می خوام یک صفحه اینترنت باز یا اصلا باز نمی کنه یا خیلی خیلی دیر باز می کنه. ممنون می شم راهنماییم کنین. برای اینکه وب گردی کنم مجبورم غیرفعال کنمش.
mer30
باسلام خدمت دوستان
من ازآنتی ویروس kaspersky Internet security2012استفاده می کنم چندروزیست باوجوداینکه کلیدهای معتبربه آنتی ویروس داده ام وتنظیمات update sourceروی سرورکاسپرمی باشه ولی نمی دانم چراوقتی می خواهدآنتی ویروس خودش راآپدیت کندپس از2درصدآپدیت آنتی ویروس خطای پیدانشدن آدرس سرورکاسپررا می زنددرضمن تاالان هیچ مشکلی نداشته ام وبااینترنت پرسرعتی که د ارم کامل خودش روآپدیت می کرد. ممنون:41:
سلام میتونید یه عکس با شات از اون صفحه انتخاب سرور یا Source آپدیت بذارید؟نقل قول:
از تنظیمات وارد قسمت آپدیت بشید ، اگر تیک ------ خورده بردارید.نقل قول:
سپس مرورگر اکسپلور را باز کنید. اگر ------ سرور براش درخواست شده بود غیرفعال کنید.
تنظیمات رو باز کنید. قسمت app control سپس ستینگ رو انتخاب کنید.نقل قول:
مرورگر مورد استفاده رو پیدا کنید و با ویرایش اختیارات سربرگ network درخواست ها رو آزاد ( تیک سبز بزنید ).
موفق باشید
پلاگین های آلارم و میزان خطر سایت های حاوی مخرب هستند.نقل قول:
دوست من باراهنمایی مفیدشما مشکل حل شد. ممنون:33:نقل قول:
سلام
من هردو نسخه انترنت سكيوريتي و آنتي ويروس 2012 رو دانلود و اول اينترنت سكيور و بعد آنتي ويروسش رو نصب كردم
اما بعد از نصب آنتي ويروس ديگه هيچ اثري از ايترنت سكيوريتي تو كامژيوتر ديده نميشه!
آيا اين دو با هم ادغام شده و دارن با هم كار ميكنن؟ يا كه خير يا كلآ قضيه چيه؟
چون همه جا فقط آنتي ويروسش ديده ميشه. حتي فايل هاي نصبي اينترنت سكيريتيش ديگه وجود نداره...