نقل قول:
چه جالب ،من هر جا پرسیدم گفتن که کپی بازی MGS 4 مشکل داره ...
HEAVY RAIN: راستی نگفتی اون جایی که مامور FBI داخب اداره POLICE بیکار نشسته، اونجارو رفتی؟؟
نمیدونم واسه چی گیر میکنه !!..
Printable View
نقل قول:
چه جالب ،من هر جا پرسیدم گفتن که کپی بازی MGS 4 مشکل داره ...
HEAVY RAIN: راستی نگفتی اون جایی که مامور FBI داخب اداره POLICE بیکار نشسته، اونجارو رفتی؟؟
نمیدونم واسه چی گیر میکنه !!..
سلامنقل قول:
دوستمون توضیح دادن فرقشون رو ولی اینو بگم که اگه نسخه معمولیش رو هم داشته باشین با دانلود یک پچ از PSN میتونید پشتیبانی از موو رو در بازی فعال کنید.
نقل قول:
خوب پس مال اینه که heavy rain شما 31 gb ...
مال من معمولیه حتماً ...
گر چه اگه میدونستم، معمولیشو نمیخریدم :41: آخه شاید move بگیرم ..
سلام
به نظر دوستان اگه بازی رو یه بار پاک کنم دوباره بریزم درست میشه ؟؟؟ (heavy rain)
نقل قول:منم MGS4 رو کپی بازی کردم و تموم کردم . هیچ مشکلی نداشت. تایید میشه:10:نقل قول:
من وقتی رفتم بازی بخرم از مغازه دار پرسیدم گفت که MGS 4 مشکل داره و گیر میکنه !!!نقل قول:
پس مجبورم از یه مغازه دیگه بگیرم .. (ممکنه مال اون مشکل داشته باشه)
داداش میگم تموم کردم یعنی اونجارم رفتم.همونجایی رو میگی که یه عینک میزنه به چشمشو و دفتر کارشو تغییر میده دیگه ؟نقل قول:
مطمئنی گیر میکنه؟
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
احتمال داره درست بشه.نقل قول:
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
حتما مال اون مشکل داره وگرنه مال ما هم گیر میکرد.از یه جا دیگه بگیری بهتره.نقل قول:
سلامنقل قول:
آره اونجایی که عینک میزنه بعد توپ بازی میکنه چون بیکاره ...
بعد از اینکه توپ بازی تموم میشه (توپ رو به سمت دیوار کامپیوتری پرت میکنه) یعد از مدتی گیر میکنه !!!
تازه قبل از اونم صداش قطع میشه ...
راستی اگه عینک رو نزنی و همینطور منتظر باشی نمیشه ؟؟ حتما باید عینک رو در بیاری؟؟
یعنی بار از داخل هارد کنسول پاک کنم (به غیر از سیو ها) بعد دوباری کپی کنم دیگه؟؟
دوستان برای این که بازی heavy rain ام درست شه باید بازی رو یه بار از داخل هارد پاک کنم و دوباره بریزم؟؟؟
سلام بچه ها
کسی eboot بازی killzone 3 رو داره؟؟
هر سایت رفتم لینک هاش خراب بود
ممنون میشم