سلام. دوستان کسی اطلاعاتی از تیپ 223 تکاور پرندک داره؟ الان وضعیت چطوره؟ با درجه ستوان دوم وضعیت خدمت چطور میشه اونجا؟
Printable View
سلام. دوستان کسی اطلاعاتی از تیپ 223 تکاور پرندک داره؟ الان وضعیت چطوره؟ با درجه ستوان دوم وضعیت خدمت چطور میشه اونجا؟
والا من که تازه از پادگان بغلیش دوره اموزشی گذروندم فرماندمون خیلی مارو از 23 و 33 که تو همون جاده نردیک همن میترسوند که اگه بیوفتید ایشالام کی میوفتید پدرتون در میارن برا مرخصی له له میزنید قدر 02 اون موقع میدونید ولی در کل تکاور سخت ترین حالت خدمته
سلام دوستان. من اموزشی پادگان مالک اشتر اراک بودم یگان هوا ناجا تهران افتادم و هیچ اطلاعی ندارم لطفا میشه اطلاعات در مورد هواناجا تهران بدین. چ جور جاییه؟ باز باید تقسیم بشیم یا نه؟ :sad::sad:
سلام دوستان
پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا افتادم
چجوریه؟
سلام عزیزان من.
من افتادم پادگان تیپ پیاده 128 سنندج .
چطوریه ؟ سخته؟ راحته؟
راهنمایی میخوام خیلی مهمه
ممنونم
سلام عزیزان من.
من افتادم پادگان تیپ پیاده 128 سنندج .
چطوریه ؟ سخته؟ راحته؟
راهنمایی میخوام خیلی مهمه
ممنونم
سلام دوستان من اموزشی مالک اشتر اراک بودم و تازه ترخیص شدم فوق لیسانس با درجه ستوان دومی تو برگه ترخیص زده پلیس پیشگیری و محل تقسیم تهران ونک. این یعنی در تهران باید خدمت کنم یا ممکنه به استان خودم فرستاده بشم؟ من در استان کرمانشاه ساکن هستم
و این پیشگیری به چه معناست چه محل هایی ممکنه خدمت کنم
اقا کمک کنید
امروز که رفتم دنبال کارهای پایان خدمت گفتن پروندت گم شده:n04:
هیچکس مسولیت قبول نمیکنه الکی میگن از استان نفرستادن در حالی که خودم با چند تا از دوستام با هم رفتیم دو سال پیش تحویل دادیم
حالا اینکه چجوری میشه که پرونده رو گم کنن بماند،الان تکلیف چی میشه؟ باید کجا مراجعه کنم؟ خدا لعنتشون کنه همش استرس وارد میکنن دو سال کم نبود هنوزم باید استرس بدن:n30:
سلام
برای تک پسر ها توی سربازی تفاوتی هست با بقیه مثلا تو شهر خودشون خدمت کنن یا حداقل به محل زندگی نزدیک باشن ؟
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سلام دوستان
وقت بخیر
رفیقم تا بهمن ماه امسال فرصت داره و از بهمن به بعد باید بره خدمت ( بهمن 95 از دانشگاه آزاد مقطع کارشناسی پیوسته انصراف داده )
میخواد کنکور 97 شرکت کنه.
تک پسره و هیچ خواهر و برادری نداره.
پدرشم 56 سالشه و بیماری " کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک " داره اما هنوز پیشرفت نکرده. اما دیواره قلبش ضخیم شده و حتی یکی دو مرتبه هم کارشون به بیمارستان کشیده.
هیچ راهی هست بتونه بصورت دائم یا حتی موقت معافیت بگیره که بتونه کنکور 97 رو شرکت کنه و بعد از قبولیش بره دانشگاه ؟
درواقع فقط دنبال اینه که تا شهریور 97 اعزام نخوره
بهمن دفترچه بفرسته احتمالا اردیبهشت یا تیر اعزامش باشه که با توجه به اینکه کنکور توی تیر هست میتونه دوباره درخواست عقب انداختن تاریخ اعزام برای شهریور رو بده و بعد از اعزام در صورتی که دانشگاه قبول شد تسویه حساب میکنه میره دانشگاه. فقط همه اینا احتمالات هست و 100% قطعی نیست.نقل قول:
سلام ممنوننقل قول:
بهمن دفترچه بفرسته فکر کنم 19 فروردین نهایتا اردیبهشت اعزام میخوره خیلی خیلی بعید میدونم به تیر بخوره
شما كجا خدمت مى كرديد؟ اگر به فرض هم پرونده گم شده باشد مى توانند از نظام وظيفه استعلام بگيرندنقل قول:
تك اولاد ذكور در استان يا شهر خودش خدمت مى كند البته استثنا هم است كه اگر در استان شما يگانى نيرو نداشته باشد در نزديكترين استان خدمت خواهيد كردنقل قول:
سلام منبیماری کهیر و آنژیوادم دارم اما قرص که میخورم در بیشتر موارد باد نمی کنم یعنی مشکلی ندارم اما نخورم جوری پام باد می کنه که نمی تونم را برم.می خوام چند روز قرص نخورم باد کنم برم پیش دکتر .حالا دوستان بگن برای این که معاف از سربازی بشم باید به دکتر بگم قرص تاثیری در بیماریم نداره یا از آزمایش متوجه میشه تاثیر داره؟قرص بده نخورم بگم خوردم به نظرتون متوجه میشه یا نه؟اگه کسی با این بیماری معافیت گرفته بگه چجوری این کار رو کرده.ممنون
سلام اگه اینطوری باشه کسی که صرع داره باید قرص نخوره تا تشنج کنه تا بفهمند نه این واقعا صرع دارهنقل قول:
شما قرص هاتو بخور
اگه جزو بیماری هایی باشه که خود نظام وظیفه اعلام کرده شامل معافیت میشه بهتون معافیت میدن
من تجربه خودمو بگم که قرص مصرف میکنم ولی قسمت آخر که کمیسیون نظامی بود بهم شک کرد و گفت اگر قرص میخوری و حالت بد نمیشه پس میشه خدمت کنی
آخرش شک کردند و منو بردند مرکز استان.اونجا سرهنگش هیچی نپرسید و فقط نامه پزشکمو بهش نشون دادم و معافیمو صادر کرد و تمام
من بیماری شما رو ندارم ولی اگه بیماریتون جزو بیماری هایی باشه که خود نظام وظیفه اعلام کرده که معافی بهش تعلق میگیره نباید نگران باشید
با این حال صبر کنید شاید کسی از دوستان بیماری شما رو داشته باشه.اون مسلما بهتر میتونه راهنمایی کنه
ممنون از پاسخ شما.بله این بیماری شامل معافیت میشه
بند ۱۹- کهیر.الف) همراه با آنژیوادم معاف دائم.
ب) در سایر موارد خدمات غیررزمی
اگر دوستان دیگه تجربه ای در این زمینه دارن ممنون میشم راهنمایی کنند
سلام
خب ما بعد کلی استرس و انتظار از کد مازاد آموزشی افتادیم نیروی انتظامی مالک اشتر اراک گروهان ذوالفقار -_-
تو همین ۳ روز پوست مارو کندن فعلا لباسا رو دادن اومدیم درست کنم سایز و اتیکت هاشو سه شنبه برگردیم
اگه کسی چیزی نکته ای میدونه بگه ممنون میشم
سلام دوستان
تفاوت برگ سفید و برگ سبز سربازی چی هست؟
چون من الان یکی میخواد کسری خدمتش رو ثبت کنه یه سری میگن باید برگ سبز داشته باشی یه سری میگن برگ سفید... منظورشون چی هست؟ اعزامش اول ابان هست
سرباز معلم بودیم زیر نظر سپاهنقل قول:
یعنی مدارکی توی پرونده بودن مشکل ایجاد نمیکنه؟
اصلا سابقه داره پرونده گم بشه ؟
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
پرونده در سپاه گم شده يا اموزش پرورش؟
در سازمان هاى نظامى مانند ارتش و سپاه به محض ورود شما به اين سازمان ها و تقسيم بعد از اموزشى فايل از طرف ستاد نيرو هر ارگان به پادگان مربوطه ارسال مى شود و هم در سيستم و هم به صورت چاپى بايگانى مى شود و اگر شما در اين مدت غيبت يا اضافه خدمت داشته باشيد در هر دو جا ثبت مى گردد بنابراين احتمال گم شدن مدارك خبلى كم هست
براى ثبت كسرى خدمت شما نياز به نامه يگان داريد يعنى هر موقع اعزام شديد يك نامه اشتغال به خدمت از يگان براى جايي كه كسرى مى خواهيد بگيرد از نيروى انسانى پادگان تهيه مى كنيدنقل قول:
دوستان سنواتی های خدمت بخشیده نشده؟ اگر نشده از 6 ماه چند ماهشو باید کشید؟ منطقه عملیاتی
توی سپاه منطقه گم شده، وقتی مراجعه کردم فرد مسؤل بعد از کلی گشتن گفت پرونده ات گم شده، خودمم تعجب کردمنقل قول:
یعنی اطلاعات توی سیستم هست؟ پرونده رو خودم تحویل دادم یعنی اول رفتیم سپاه استان اونا تکمیل کردن بعد اوردم سپاه منطقه خودمون تحویل دادم
برای کارت پایان خدمت باید چکار کنم؟ اینا هی میگن برو بعدا بیا تا پیدا کنیم اما پیدا نمیشه
از یک تیر ما ترخیص شدیم اما نپرورانده تکمیل نیست یعنی کلا خودش نیس
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
مسئولیت به عهده نگیر مهم ترین نکتخ،بعدشم جیم تا میتونی بزن چون تو اموزشی فوقش دو سه روز از پایان دورت کم کنن،کلا اموزشی رو جدی نگیر،برات راحت میشه،بزنش به مسخره،اصل کاری اون خدمت یگانهنقل قول:
ممنون ازت، فقط یه سوالنقل قول:
این قانون2/3 که گفتی، کجا اعلام شده؟
میشه منبعش رو معرفی کنی؟
ممنون از پاسختنقل قول:
میشه یکم دقیقتر راهنمایی کنی؟
شما قبل از اعزام اقدام کردی برای گرفتن این گواهی یا بعدش؟
دقیقا چه مراحلی رو باید طی کرد؟
تجربه شخصی خود بنده میگه شما قرص هات رو نخور.نقل قول:
اونها اصلا کاری به سابقه بیماری شما ندارند. خودشون معاینه میکنند و در آزمایشگاه بیمارستان مورد تایید خودشون آزمایش می گیرند. لذا هر چی شما خودت رو داغون تر نشون بدی شانس معافیت بالاتره.
چندتا سئوال داشتم
اول اینکه روز چهرشنبه تا جمعه انتخابی تیم ملی دارم آیا تو آموزشی مرخصی میدن؟
دوم اینکه چه جوری mp3 plauer ببرم داخل؟
برای روز برگ شدن باید چه جوری اقدام کنم؟
این دکترای نظام وظیفه اینقدر شارلاتانن ک مورو از ماست میکشند مخصوصا ارتش و مخصوصا تهران من کسی رو میشناختم ک سر دکتر اعصاب روان اصفهان رو هم کلاه گذاشت 20 روزم بستری بود تو بیمارستان اعصاب روان ارتش چون مثلا اسکیزوفرنی داشت ک با هیچ ازمایشیم نمیشه ثابتش کرد البته ک طرف راس میگه یا دروغ فقطم رفتارشناسی و علائم بیماری رو خونده بود و وانمود میکرد ب این بیماری ولی رف تهران اونجا یکیشون گف معاف یکیشون متوجه شده بود ک دروغه خلاصه سعی نکن سر اینارو شیره بمالی دکتر درستکار هیچ وقت نمیره دکتر ارتش بشه :n02: اکثرن پس درجه شارلاتانیشون هم بالاس
اگه ک پارتی داشتی باشی میتونی راحت معافیت بگیری هزینش اینه ک ی نفراشنا داشته باشی ک با یکی از دکترای کمیسون دوست باشه یا دکتره حرفش رو بخونه فقط با ی زنگ کوچولو میری میای معاف سالم میری کمیسون با برگه معافیت مثلا افسردگی میای بیرون ..
اگه قرصتم نخوری خودشون متوجه میشند بدتر میشه تازه
شما باید بری تو گوگل تو سایتای پزشکی انگلیسی زبان سرچ کنی ببینی تشخیص بیماریت چی طوریه؟ با گوگل ترنزلیت هم ترجمه کنی با چی بدتر میشه با چی خوب تر میشه؟ اون قرصایی ک میگی تو ازمایش هم ملومه؟ اگه نخوری علائم نخوردنش چیه؟اینارو بدونی سیستم بیماریت چ طوریه ک اگه یه دستی زد یا شکش برد بتونی جواب بدی اینارو راحت میتونی با یه سرچ تو سایتای پزشکی پیدا کنی
البته این بیماری معافیت داره؟ اینم باید بری تو دفترچه معافیت پزشکی بخونی ببین بیماریت معافیت دائم داره یا معاف از رزم ؟
سعی کنی خودت بدتر نشون بدی :n02:
دوست من دو سوم برای کسانی هست که در حال حاضر مشغول به خدمت هستن و شامل شما نمیشه . حقیقتش من در نت جایی رو ندیدم که در این مورد صحبتی کرده باشن ولی من خودم بخشنامه ی مربوط به این قانون رو دیدم.نقل قول:
برای کسانی هم که 6 ماه اضاف دارن 4 ماهش بخشیده میشه تحت شرایط خاص .
ولی معلوم نیست تا زمان خدمت شما این قانون پابرجا باشه یا نه . پیشنهاد من اینه که هر چه سریعتر قبل از اینکه اضافتون به 6 ماه برسه دفترچه بفرستین اگر قصد خدمت رو دارین امیدوارم که تا اون موقع اضافتون بخشیده بشه .
اگر هم کلا قصد خدمت ندارین دیگه بیخیال شین تا شرایط برای خرید خدمت براتون محیا بشه.
پس اين كم كارى مسول مربوطه است اگر هچنان كار شكنى مى كنند با ستاد همان نيرويي كه بوديد با تهران تماس بگيريد تا پرونده كامل نشود به نظام وظيفه ارسال نمى شود و كارت هم صادر نمى شود اما تعجب مى كنم چه طور ثبت سيستم نشدهنقل قول:
بايد براى مرخصى با فرمانده يگان صحبت كنيد، روزبرگى دست شما نيست كه درخواست بدهيد بستگى به تعداد سربازهاى يگان و تعداد نگهبانى ها داردنقل قول:
برا ورودی دژبانی به لواشک گیر میدن،بعد میخای mp3 بیاری:n09:نقل قول:
اموزشی که روزبرگ نیست ،یگانت هم بستگی به جایی که میوفتی و فرماندش داره،مثلا من که تو پاسگاه خدمت میکنم،یکی برا خودش تو چهار ماه یکماهشو مرخصی رفته،اون یکی هم انگاری کادره ،۴۸ به۴۸خدمت میکنه،بعد بقیه سربازا که یکیشونم منم باید به پا اینا بسوزیم:n01:
با سلام
alireza-1991 و sunshineboy بابت وقتی که گذاشتید و راهنمایی کردید ممنونم.این بیماری من حساسیت غذایی هست تقریبا بیشتر غذا هایی که می خورم باعث میشه گوش.دست.پا.شکم.کمر و... کهیر بزنه و بعد ورم کنه.البته غذا هایی هستن که با خوردن اون ها قرص هم جلوی ورم من رو نمیگیره فکر نکنم نخوردن قرص در آزمایش ثبت بشه.می تونم چند ساعت قبل از آزمایش قرص بخورم که اگر تو نتیجه آزمایش تاثیر داره باشه.برای این بیماری بیشتر از ۲۰ دکتر مختلف رفتم هیچ کدوم نگفتن آزمایش بگیر میگن درمانی نداره تا آخر عمر باید قرص مصرف کنی.alireza-1991 و sunshineboy شما تونستین معافیت بگیرین؟آزمایش هم میگیرن؟من ۴سال غیبت سربازی دارم تاثیری تو گرفتن معافیت نداره؟
سلام
محل تقسیم رو برای من نوشته پلیس پیشگیری، حالا اگر برم پلیس پیشگیری معرفی چند ساعت طول میکشه؟
بعدش من امریه محیط زیست هستم باید حتما با لباس نظامی برم؟ یا شخصی هم میتونم برم؟
تنها برگه ای که پادگان به من داده یک برگه کوچیکه که نوشته محل تقسیم پلیس پیشگیری و یک مهر و امضای پادگان و نیرو انسانی هست روش آیا برگه دیگه هم باید میدادند؟ چه مدارکی باید با خودم ببرم؟
سلام دوستان
من اموزشیم تو کچویی تموم شد و الان 15 روزه اومدم تو یگان. میخام بگم سخت ترین و بدترین جا واسه خدمت زندانه! تا الان سه نفرمون تو این 15 روز فرار کرده! از سختیاش فقط اینو بگم که تو 24 ساعت فقط 2 ساعت خوابیدم [emoji53] به قول خودشون دارن اش خوری میکشن ازمون یه چیزیه که بهش میگن پایه بازی! سربازای قدیمی اذیتت میکنن بهت توهین میکنن و...
اینش جهنم روز اول که اومدم برام گزارش نوشتن اونم به دروغ که طرف خودش بتونه یه نصف روز بره مرخصی! خدا به دادم برسه یا معتاد میشم یا فراری یا ک...
فکر نکنم اسرای جنگ عراق این همه فشار اینهمه توهین این همه بیخوابی کشیده باشن
Sent fr چه غلطی کردم خداااااااااااا
om my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
کدوم ارگانی؟انتظامی؟ یه عقیدتی چیزی برو،موضوع رو بشون بگو،درضمن کسی نمیتونه ازت اشخوری بکشه مگه اینکه راه رو براش باز کنینقل قول:
سلام دوستان! آموزشیم توی 01 بود و الانم افتادم ( آجا ) ستاد مشترک!
خواهشی که از دوستان دارم اینکه ، هر اطلاعاتی در این مورد (آجا) دارن مثلا روز اول با چی مواجه میشم؟ لباس؟ جایی برای تحویل گوشی؟ آسایشگاهش کجاس و حالت پادگانی داره؟ مثلا میشه گوشی برد آسایگاه نگه داشت؟ کارای روتینی که هر روز باید انجام داد و ... رو بگن
خیلی ممنون
ارگانم که میشه یگان حفاظت سازمان زندانها. خود عقیدتی سیاسیش پایست. اصن بی دروپیکرترین جا همین جاست! من اشخوری نمیدادم واسه همین ارشدی که لوحه نگهبانی رو مینویسه 10 روزه منو میزاره پاس سه! که استراحتش همش متهم میدن ببری دادگاه از ساعت 8صبح که از برجک میای بعدشم که از دادگاه میای میری ناهار نظافت هم با توعه و سریع دوباره باید 4ساعت بری بالا برج تا شام! شام میخوری نظافت میکنی یه ساعتی میخابی تا دوباری بری بالا برج و داستان ادامه داره....نقل قول:
اره اینجوریه ک کشا راهشو بلدن زیر ابی اش خوری میدن! پایه ها هم همه پاس یک میرن که اعزام نداره و خوابش ۶ ساعته
لامصب زندانش 20 تا برجک داره 50تا سرباز روزا 4ساعتس پستاش شبا سه پاس دوساعته!
بدترین جاست هرکس اموزشیش افتاد کچویی تمدید بزنه که بدبخته
نمیدونم اونایی که رفتن پذیرش کردن واسه خدمت تو زندان با خودشون چی فکر کردن؟!
ادم تو زندان یه چیزایی میبینه که...
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
خير گوشى كه نمى توانيد داخل ببريد چون ستاد مشترك ارتش است از لحاظ امنيتى سطح بالايي دارد روز اول حتما با لباس درست يعنى داراى ارام و نشان و رسته و نام خانوادگى برويد در انجا بعد از چند روز مجدد تقسيم خواهيد شد يا در همان ستاد مشترك مى مانيد يا به پادگان هاى شهرستان هاى اطراف فرستاده خواهيد شدنقل قول: