سلام دوستان.
من آرت 5 دارم و جدیدا سرعت روزانم خیلی اومده پایین و نوسان زیاد داره . وقتی کنسول مودم رو دیدم فهمیدم شاتل رو 5 مگ سرعتو بسته!
البته snr Margin عدد 10 بود.
حالا میخوام بدونم اگه اشکال از شاتل نیست برم سراغ خط تلفن.
Printable View
سلام دوستان.
من آرت 5 دارم و جدیدا سرعت روزانم خیلی اومده پایین و نوسان زیاد داره . وقتی کنسول مودم رو دیدم فهمیدم شاتل رو 5 مگ سرعتو بسته!
البته snr Margin عدد 10 بود.
حالا میخوام بدونم اگه اشکال از شاتل نیست برم سراغ خط تلفن.
امروز مدارکمو تحویل دادم
چند روزه نصب می کنند ؟
بعد سرعتش برات عذاب آورهنقل قول:
برا من ۴ روزنقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم
تو سرویس های اکو اگه دانلود شبانه زیاد داشته باشیم محدود میشیم دیگه ؟
محدودیت چجوریه ؟
یعنی شبانه رو سرعت کم میکنن یا تو روز هم میارن پایین ؟
ممنون .:n12:
دوستان سرویس های ارت سرعتشون بازه یا نه؟ مثلا ارت 3 که 256kbps چند دانلود میده؟
من ماهی حدود 20 گیگ دانلود شبانه دارم محدودیتی هم که گذاشتن اینه که از 1 تا 3 سرعت 5 میشه اما بعد از اون تا 8 سرعت رو 60 میمونه.نقل قول:
در یک اقدام جالب شاتل با من تماس گرفت و مودم خرابمو ازم پس گرفت:n19: پولش رو هم بهم دادن:n20: منم سریع رفتم یه مودم tp-lik گرفتم 96 تومن 50 تومن هم واسم موند :n02: الانم مثل ساعت داره کار میکنه .
دوستان عزیز اگه نظری دارید دریغ نکنید!نقل قول:
اگه هنوز هم snr Margin روی 10 باشه حتما نویز داری روی خط یا مشکل میتونه از مخابرات باشه که باید دنبال مشکل بگردی برای 5 مگا بیت میزان این عدد باید بالاتر از 29 باشه یه زنگ بزن شاتل بگو برسی کنن واست.نقل قول:
دوستان سلام فک کنم منم محدود شدم ولی این محدودیتم شامل دانلود تو روز نشد الان تا 260 سرعت دان دارم
ولی شبا سرعت دانلودم بین 1 تا 5 کیلو هی بازی میکنه نمیدونم چیکار کنم تا کی شامل این محدودیت میشم کسی میدونه ؟ :n03:
128 اکو :n13:
نقل قول:
مبارکـــــــ :n02:
مدلش چیه؟ من که از همون اول زیر بار نرفتم گفتم خودم مودم میخرم :n19:
دادا چه سرویسی داری که شبا 350 تا رایگان میده ؟:n04:نقل قول:
بچه ها شاتل تو رشت قبلا سرویس 128 روی 2 مگ بسته بودن الان رو 512 شده.برای شما هم اینطوریه؟
نقل قول:
نه واسه من که رو 2 مگ هست:n13:
من رشتم ..رسانه تدبیرنقل قول:
روی 2 مگه
از این شرکتهای بی پدر مادر خوشم نمیاد استفاده کنم.دوباره زنگ زدم شاتل گفتن برای بعضی از مراکز مخابراتی محدودیت پهنای باند داریم که الان رو 512 بستیم.احتمال داره دوباره رو 2 مگ بسته شه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
مدلش TD-W8901G V6 هست ولی زایسل هم یک سری امکاناتی داشت مثل محدود کردن حجم ترافیک روزانه یا زمان آپ بودن مودم یا چیزای دیگه که من تو این مودم ندیدم ZYXEL هم مودم خوبی بود اگه مشکل وایرلس نداشت عوض نمیکردم.
نقل قول:
من همین مدل رو دو ماه پیش 88 گرفتم :n02: اگه منظورت از آپ بودن مودم همونیه که مثلا بعد از یه مدت زمانی که تعیین میکنی اینترنت مودم قطع بشه چرا این
امکان رو داره تو Interface Setup>Internet>Connection Setting بعدش تیک Connect On demand رو میزنی و تایم میدی همین :n02:
البته اگه منظورت همینه :n13:
بله اون دو ماه پیش بود البته تو شهر ما 10 تومن همیشه از تهران گرونتره .ولی بازم خوبیش اینه که خیلی به صرفه شد برام 50 تومن دوباره برگشت برام این مهمه :n10:نقل قول:
البته منظورم زمان روشن بودن و زمان کانکت بودن مودم هست .:n26:
ه ه چه باحال این شاتل ها ایول داره برای زمستان 3ماه اینترنت رایگان داره میده ایول بابا ....
خالا شما به چجوریش گیر نده 3 ماه عشق اونم مجانی:n19::n19::n19:
شایعه پراکنی نکن بابا اون واسه مشتریان جدیدیه که از 5 دی تا 30 دی سرویس بخرن از شاتل خوش به حالشون.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم پینگ و سرعت افتضاح من ..به تعداد پینگ نمیشه نگاه کرد :( دیگه تصمیم گرفتم بیخیال شاتل شم..این چند روزه واقعا منو به دردسر انداخته ..نه شب دانلود دارم نه کار دیگه چرا سرعت اینجوریه ..واسه همست یا فقط منم؟!
شما اول ببین SNR Margin و Line Attenuation چنده یا به شاتل زنگ بزن بگو برسی کنن مشکل از کجاست؟نقل قول:
نقل قول:
اصلا با قیافه زایکسل حال نمیکنم همون بهتر که پس دادیش :n02:
آها آره این یه مورد رو کم داره :n15:
مرسی:)نقل قول:
SNR Margin و Line Attenuation که گفتی چی هست و از کجا باید بگیرم ؟؟!
سلام . آیا شاتل سرویس اینترنت پر سرعت نامحدود داره ؟
مثلا 2 مگ رو نامحدود بده بدون کاهش سرعت .
آخه بعضی ها هستن برای دیگران به ازای هر 1 گیگ 700 تومن میگیرن ! در صورتی که ترافیک اضافه شاتل گیگی 5000 هست . چطوری واسشون صرف میکنه ؟
راهی وجود داره ؟
در همین انجمن:نقل قول:
مودمتون چیه؟
از این آدرس وارد ستاپ مودم شو 192.168.1.1 و دنبالSNR Margin و Line Attenuation بگرد SNR Margin Downstream باید عددش از 29 بیشتر باشه و اون یکی کمتر از 24.
2 مگ نامحدود شاتل ماهی 400 تومنه .اون بعضیا کیان دقیقا؟نقل قول:
البته میشه مثل من 2 مگ محدود خرید و برای 100 گیگ ترافیک اضافه 220 تومن بپردازی وگرنه اونطوری ماهی 400 تومن میشه سالی 4 میلیون تومن.:n02:
بعضی وقتا به خودم میگم واقعا کسی پیدا میشه که اون 2 مگابیت نا محدود رو بخره:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2 مگ نامحدود شاتل ماهی 400 تومنه .اون بعضیا کیان دقیقا؟
البته میشه مثل من 2 مگ محدود خرید و برای 100 گیگ ترافیک اضافه 220 تومن بپردازی وگرنه اونطوری ماهی 400 تومن میشه سالی 4 میلیون تومن.:n02:
بعضی وقتا به خودم میگم واقعا کسی پیدا میشه که اون 2 مگابیت نا محدود رو بخره:n01:
اینجا رو بخون .
واسه خودمم سوال بود . مثلا میگن برو کافی نت ، ازت گیگی 400 یا 700 میگیره !
نمیدونم والا هرجوری حساب میکنی نمیشه مگر اینکه یارو آتیش زده باشه به مالش:n19: یا اینکه اینترنت م ا ه و ا ر ه ای داشته باشه که اونم اکانت میخواد و پولی هست.نقل قول:
امروز دو سه تا سایت باز کردم بعد گفتم برم ببینم جقدر ترافیک مصرف شده دیدم 44 مگابایت:n04::n04:با این اپراتور شاتل صحبت کردم گفت احتمالا یه برنامه داره اپدیت میشه ولی احتمالا مچ شاتلو گرفتم شایدم راست بگن چیکار کنم جلوی اپدیت خودکار برنامه ها رو بگیرم
:n08:دوست عزیز اینکه خیلی وقته اینجوریه! :n02:نقل قول:
دوستان عزیز من از دو روز پیش تا الان ، یه مشکل عجیبی برام بوجود اومده! سرعت دانلود و وبگردیم بشدت کم شده با انواع وی پی ان و ساکس و SSH و غیره! برنامه هایی مثل سایفون و فری گیت و غیره هم بشدت سرعتشون کم شده! :n04: میخواستم ببینم آیا کسی از بچه ها این مشکلو داره؟ من طرح آفیس 2مگ دارم شب رایگان هم نداره!:n03: اینو هم بگم که سرعت لود سایتهای خارجی هم خیلیهاشون برام کم شده! :n03:
دوست عزیز شما دقیقا مشکل منو داری! منم دو روزه بدجور سرعت وبگردی و دانلودم پایین اومده! هم روز هم شب! تازه من طرح آفیس دومگ رو دارم که شب رایگان هم نداره! قبلا اصلا تو روز مشکل خاصی نداشتم تو وبگردی! ولی الان دو روزه اینطوری شده! :n03: هرچی به شاتل میزنگم جواب نمیده! مجبور شدم ایمیل بدم! :n24:نقل قول:
مشکل مودم هم ندارم و SNR زیر 10 هستش! و همیشه بوده!:n01: درسته خطم نویز داره ولی چرا روز و ماه وسال پیش سرعتم کم نبوده؟:n13: حتی SNR به زیر 5 هم رسیده بود قبلا ولی سرعتم بالا بود و مشکلی نداشتم! این دو روز مشکل پیش اومده!
برنامه و راه های مختلفی وجود داره که بفهمی اینترنتت داره استفاده میشه یا نه... من خودم همیشه این راه رو تست میکنم... alt+crrl+delete بگیر... بعد بیا رو سر برگ networking هیچ سایت و دانلود انجام نده ببین آیا درصدی از network استفاده میشه... اگه نشد پس برنامه ای آپدیت نمیشه...نقل قول:
واسه من که همیشه ۱۲۸ یا ۲۵۶ میگیرم زیاد فرقی نداره البتهنقل قول:
پاک شود ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با این چیزی که شما میگید هی باید قطعی داشته باشید و سرعتون هم باید افتضاح باشه دو دلیل داره یا اینکه فاصلتون با مخابرات زیاده یا سیم کشی خونتون داغونه واسه من snr روی 34 همیشه گاهی اوقات قطعی دارم و رفته تو اعصاب این موضوع ,شما رو نمیدونم.
تنها چیزی رو که نمیفهمم چیه اون crc که تو روزا 0 ولی شبا اینجوری البته مشکل من بیشتر فکر کنم از line attenuation باشه.
مودمتون چیه؟
سلام دوستان
ART3 رو چند مگ بسته شده؟
سرعت دانلود و پیج باز کردن چطوره؟
شما از برنامه ی DUMeter استفاده کن برای اینکه بفهمی چقد مصرف میکنی در اکثر اوقات شاتل درست نشون میده.نقل قول: