همراه اول امروز یه پیامک واسم فرستاد که مشترک گرامی بسته نامحدود شبانه تا آخر زمستان تمدید شده است
3 تا 7
الان باز یه سری میان میگن واسه ما نامحدود نیست و همراه اول دزده
Printable View
همراه اول امروز یه پیامک واسم فرستاد که مشترک گرامی بسته نامحدود شبانه تا آخر زمستان تمدید شده است
3 تا 7
الان باز یه سری میان میگن واسه ما نامحدود نیست و همراه اول دزده
مقصر خود همراه اول که همون 30 آذر اطلاع رسانی نکرده و خیلیا رو تو تله انداخته مخصوصا
سیم کارت های دائمی
شاید هم عمدی بوده مثل طرح بازدید از سایت های رایگان داخلی که رایگان نبود
- - - Updated - - -
مقصر خود همراه اول که همون 30 آذر اطلاع رسانی نکرده و خیلیا رو تو تله انداخته مخصوصا
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
- - - Updated - - -
سیم کارت های دائمی
همشون سرو ته يه كرباسن ! ايرانسل هم زده سايت داخلي مثل آپارات نيم بها منم چند تا فيلم دانلود كردم حدود ١ گيگ اضافه كم شد ( نيم بها حساب نشد ) الان ٧٢ ساعته دارن بررسي ميكنن [emoji109]نقل قول:
من که تا همین امروز تا خود ساعت 9 دانلود کردم یعنی عملا تا ساعت 7 سیستمی فعال نشده بود!
البته چون امروز ظاهرا واسه همه اس ام اس اومده 7-3 پس دیگه باید تا 9 فاکتور بگیرم
واسه بعضیا مشکل داشته احتمالانقل قول:
چون هم من و بعضی دوستان در همین تاپیک همون اوایل زمستان هم بدون مشکل دانلود کردیم
بنده فکر کنم 7 یا 8 دی بود که دانلود داشتم !
مثلا منم که همه جوانب احتیاط رو رعایت کرده بودم از قبیل سیم اعتباری , شروع 4 صیح پایان 8 صبح بازم رکب
خوردم چون پریشب 20 تومن شارژ کرده بودمش برای خرید بسته جدید که همش بسلامتی دود شد رفت هوا!
نمیدونم اگه دائمی بود کی میخواستم متوجه بشم .
حالا ببينيد چند صد هزار نفر مثل شما اين مشكل رو داشتن تو كشور و پولش رفته به جيب همراه آخر ، چه پولي ميشه !نقل قول:
يه sms نميتونست بده به مشترك هاش !!
گویا هنوز ساعتشون رو درست نکردن :n02: تا الان که داره دانلود میکنه ولی به این همراه اعتمادی نیست دیدی یهو ضربه فنیتون کرد:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دائمی ها اخطار نمیده تا وقتی به سقف 170 هزار تومن قبض برسهنقل قول:
بعدش پیام میده جهت کمتر ضرر کردن مشترک پیام میاد رو تلفن
ببینید این همراه اول چقدر بیشرف هست که اینهمه همه کاربران درخواست دارند اینهمه ناخواسته متضرر میشوند اما بازهم اهمیتی نمیدهد و یک طرح کنترل مصرف آزاد نمیگذارد ظاهرا پول بر شرف ارجحیت دارد. اساسا من نمیدونم نرخ آزاد آنهم گیگا بایتی چهل هزار تومن یعنی چی! بر چه اساسی چنین نرخی برای اینترنت باید وجود داشته باشه کی حاضر به استفاده از اینترت با چنین قیمتی هست این مصرف آزاد فقط یک دام برای خالی کردن جیب کاربران هست ما که با سیمکارت دائمی خود اساسا جرات استفاده از اینترنت نداریم حسابش رو کنید بابد از اپراتور بترسی که جیبت رو خالی نکنه!!! نمونه هستیم در دنیا....
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk