سلام دوستان ...بین جامو 606 و میشن mx300 کدوم ست و پیشنهاد میدید برای آمپ پایونییر 923... هدف فیلم و موسیقی.ممنون از همگی
Printable View
سلام دوستان ...بین جامو 606 و میشن mx300 کدوم ست و پیشنهاد میدید برای آمپ پایونییر 923... هدف فیلم و موسیقی.ممنون از همگی
هردو خوبننقل قول:
جامو قوی تر از میشن 300
میدرنج تریبل بهتری هم داره
سلام--نقل قول:
حدودی می دانید قیمت هر کدام بدون ساب چند است؟؟؟-چون نوع ساب انتخابی است---
davood عزیز بسیار ممنونم...بس انتخاب من شد ست جامو 606....حالا از کجا بگیرم..قیمت چنده...ایا خودتون دارید///؟//نقل قول:
جامو تو بازار همین جمهوری زیاده. اکوستیک. ارمغان. مهر جامو دارن.نقل قول:
من فقط یاماها و تانوی کار می کنم.
قیمت درب مغازه
سلام،
سوالم رو در تاپیک سیستمهای استریو پرسیدم که کسی جواب نداد، اینجا دوباره میپرسم و اگر مربوط به این تاپیک نیست معذرت میخوام:
دنبال یه جفت اسپیکر استریو با کیفیت برای گوش دادن به موسیقی (از طریق گوشی و تبلت) و همچنین تماشای فیلم هستم، به بلندی و قدرت صدا اصلا نیاز ندارم و فقط کیفیت برام مهمه، نمی دونم تو بازار ایران چه برندهایی پیدا میشه (من تهران نیستم)، چیزی که من بیشتر تو اینترنت دیدم اسپیکرهای نوع 2.1 لاجیتک و کریتیو هست که خودم دارم و کیفیت جالبی ندارن محصوصا ساب ووفر اونها. دنبال برندی هستم که کیفیتش بالاتر باشه، اگر نوع اکتیو موجود باشه که احتمالا برای من بهتره، اگر موجود نیست یه جفت اسپیکر و امپ استریو با کیفیت با بودجه یک میلیون میشه تهیه کرد؟
شاید یک ست مینی های فای یاماها براتون مناسب باشه.نقل قول:
به دلیل کم تجربه بودن و قیمت بالای سیستم های های فای باید کمی در مورد برندها تحقیق کنید
مارک های که نام بردید در اصل سازنده تجهیزات جانبی کامپیوتر هستن نه بلندگو ساز.
چند سال پیش یه مینی های فای فیلیپس تست کردم، الان نمی دونم تو بازار هست یا نه،کیفیتش خوب بود و قیمتش هم پایین بود.
سلام خدمت دوستان عزیز..چندروزیه دنبال خرید ست بلندگو برای امب بایونیر 923 هستم...دوستان راهنمایی کردند و تصمیم گرفتم جامو بیگیرم...میشن خط خورد و یاماها قیمت سرسام اوری داشت... با مانیتور آدیو برخورد کردم که قیمتهای بسیار منطقی داره و بسیار خوش ساخت تر از جامو... فعلا امکان تست و شنیدن ندارم اینه که از دوستان گل تقاضادارم اگر مقدوره راهنمای بفرمایند در مورد مانیتور ادیو و اینکه از کجا قیمت جامو بگیرم...اکوستیک جواب نمیده....و لطفا شماره تماس جایی که جامو داره...سوال اخر اینکه جامو بیش از 30مدل داره چرا فقط 2یا 3مدلش توی بازار هست/؟؟ من شیفته ی مدل 607 شدم ایا موجود هست؟؟گیرمیاد؟ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
Yamaha mcr-232 پيدا ميشه؟ حدود قيمتش رو هم اگر امكان داره بگيد يا پخ كنيد.نقل قول:
همچنين حدود قيمت denon m39 رو ميخواستم.