باز و بسته کردن سیم ترمز دستی از کاسه چرخها و رگلاژ ترمز دستی به چه صورت هستش لطف راهنماییم کنید،ببخشید اینقدر ایجاد زحمت میکنم:V25:
Printable View
باز و بسته کردن سیم ترمز دستی از کاسه چرخها و رگلاژ ترمز دستی به چه صورت هستش لطف راهنماییم کنید،ببخشید اینقدر ایجاد زحمت میکنم:V25:
متشکرمنقل قول:
سوال کردن در رابطه با موارد فنی هیچ اشکالی نداره و من و بقیه اعضاء تلاش میکنیم تا در حد توان ، تجربه هایی که داریم را با دیگران به اشتراک بگذاریم که مهمترین هدف این کلوپ هم همین هست.
این بخشها را مطالعه کنید. توضیحاتی در رابطه با ترمزهای عقب و کابل ترمز دستی و رگلاژ نوشته شده، اگر بازهم سوالی بود در خدمتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قطعه ای که روی آفتمات نصب شده، من هم چند بار این قطعه را در برخی نمونه های دینام آمریکایی دیدم و بعضی ها هم نداشتن و تفاوتی در نحوه کار کرد این دو مدل ندیدم، اما با توجه به نوع قطعه، که یک مقاومت حرارتی ( شنت ) هست، حدس میزنم به عنوان یک مصرف کننده برق در موارد ضروری نصب شده باشه به این صورت که اگر آفتمات خراب شد، برای جلوگیری از زیاد شدن شدت جریان الکتریکی در مدار و آسیب رسیدن به بخشهای مختلف الکتریکی خودرو، بخصوص باطری، این مقاومت وارد مدار شده و بخش بزرگی از جریان الکتریکی را به حرارت تبدیل میکنه و با این کار تا حدی مشکل ازدیاد و نوسان شدید برق از بین خواهد رفت.
البته این حدس من هست و باید نقشه فنی برق دینام را که در آنها مدار الکتریکی و مسیرهای اتصال قطعات توضیح داده شده را ببینم تا دلیل نصب این نمونه مقاومت را متوجه بشوم.
در رابطه با دینام ماشین شما، من فکر میکنم ایراد خاصی نداشته باشه و درست کار بکنه ، ولی کم بودن مقدار آمپر را باید با آمپر سنج اندازه گیری کرد تا مقدار دقیق توان دینام بدست بیاد.
گاهی اوقات برق دزدی در اتومبیل باعث ضعف باطری و کم شدن توان کاری بقیه بخشهای الکتریکی میشه که باید این برق دزدی را پیدا و رفع کرد.
مرسی از لطفتون و توضیحاتتون دیشب دینام رو نصب کردم متاسفانه چراغ دینام به صورت کم نور روشن شد ولی دینام کار میکرد و شارژ میکرد البته با تست برداشتن سیم از روی باطری به این نتیجه رسیدم .
به نظرتون امکان داره تسمه کمی شل باشه؟یا باید دینام دوباره باز بشه؟کار ذغال توی دینام چیه؟
انشاالله امروز میرم سر وقت ترمز دستی
با تشکر:n40::n40:
نقل قول:
متشکرم، امیدوارم برنامه بدون مشکل خاصی به نتیجه برسه.
آیا قبل از سرویس دینام هم چراغ دینام روشن میشد؟
شل بودن تسمه هم ممکنه دلیل این مشکل باشه و بهتره سفت بودن تسمه را بررسی کنید. تقریبا تسمه باید به مقدار نزدیک به یک بند انگشت ،جای خلاصی داشته باشه.
روشن ماندن چراغ دینام( کم نور یا پر نور) دلایل مختلفی داره که یکی از آنها خراب بودن دینام و شارژ نکردن هست و دلایل خراب بودن هم ممکنه بواسطه ایراد در بخشهای مختلف دینام باشه که در قسمت قبل روش عیب یابی توضیح داده شد.
اما این احتمال هم هست که ممکنه احیانا اتصالات و پیچهای یکی از بخشها را بخوبی محکم نبسته باشید و کنتاکت مناسبی برای جریان برق در دینام وجود نداشته باشه.
یکی دیگه از دلایل ممکنه شل بودن یا خراب بودن مدار برق خروجی دینام ( منظور بعد از ترمینال BAT+) باشه که باید بررسی کنید.
در حال حاضر برای رفع مشکل به نظر من بهترین کار اینه که چون دستگاه تست دینام و باطری ندارید، از یک برقکار اتومبیل یا فروشنده باطری درخواست کنید تا با استفاده از دستگاه تست دینام و باطری و استارت، تمام این وسائل را چک بکنه و البته مقدار توان خروجی و ولتاژ دینام را هم اندازه بگیره( هم موقع دور کم و هم زیاد و در زمان روشن و خاموش بودن وسائل برقی و چراغها و..)
اگر ایرادی در دینام باشه و شارژ کمی تولید بکنه، در این وضعیت مشخص میشه چون در غیر این صورت باید دینام را دوباره باز کنید و یکی یکی قطعات را آزمایش کنید تا مشکل را پیدا کنید که کار وقت گیری هست و شاید هم اصلا نیازی به این کار نباشه.
در مورد وظیفه ذغالهای دینام، روش کار دینام بصورت خلاصه اینطور هست که با وارد شدن برق مثبت و منفی از سمت باطری به بالشتک دینام، یک میدان مغناطیسی موقتی در بالشتک القاء شده و خطوط جریان القایی این میدان با چرخش آرمیچر بطور مرتب قطع شده و در نهایت در سیم پیچ آرمیچر ، جریان الکتریسینه بوجود میاد که این جریان در نهایت به سمت کلکتورها هدایت شده و در آنجا توسط ذغالها از روی کلکتور جمع آوری و به طرف دیود دینام فرستاده میشه.
حالا که صحبت از ذغالها شد، یاد یک تجربه قدیمی افتادم که ممکنه دلیل روشن بودن چراغ دینام ماشین شما هم همین باشه.
سالها قبل یک جیپ آمریکایی داشتم که دینام دلکو رمی داشت. یکبار بعد از باز کردن و سرویس دینام، و البته تعویض ذغالها، دینام اصلا شارژ نمیداد و چراغ دینام کاملا روشن بود. چندبار دینام باز و قسمتهای مختلف آزمایش شد اما مشکل را پیدا نکردم تا اینکه دفعه آخر بطور ناگهانی و بدون اینکه کار خاصی انجام داده باشم، چراغ دینام خاموش شد.
دلیل این اتفاق این بود که بخاطر نو بودن ذغالها، و احتمالا هماهنگ نبودن سطح تماس ذغالها با کلکتور دینام، کنتاکت مناسبی بین ذغالها و کلکتور وجود نداشته و بنابراین برق تولید شده توسط دینام از طریق ذغالها جمع آوری نمیشد و در نهایت چراغ دینام روشن مانده بود، اما بعد از چند دقیقه کار کردن دینام و گردش سریع آرمیچر، این کنتاکت مناسب بین ذغالها و کلکتور دینام بوجود آمده و اتصال خوبی برقرار شد و در نهایت شارژ دینام به دیود رسید و چراغ دینام هم خاموش شد.
شاید این احتمال باشه که بخاطر نو شدن ذغالها، دینام ماشین شما هم همین مورد را داشته باشه و بهتره برای اطمینان، اجازه بدید چند دقیقه در جا کار بکنه و کمی هم گاز بدید تا با چرخش سریعتر دینام، این ایراد احتمالی رفع بشه، البته مراجعه به تعمیرکار برای تست ولتاژ دینام را بازهم توصیه میکنم.
برای آزمایش دینام، سرباطری را جدا نکنید، بخصوص مثبت، چون انجام این کار به مرور به قطعات داخلی دینام آسیب میزنه.
با عرض سلام خدمت دوستان
بیوک من اصلا دود نمیکنه فقط لحظه استارت مقداری دود میکنه.
اما ماشینم مقدار کمی لرزش داره اونم در دور پایین یعنی وقتی ماشین درجا کار میکنه و پیچ گازهم تا اخر باز باشه موتور کمی لرزش داره این یه مورد.
اما مورد دوم شمع شماره هفت اگه اشتباه نکنم یعنی سمت راننده اولین شمع.در ناحیه ای که این شمع قرار دارد مقدار زیادی پاشش روغن دیده میشه یعنی شمع از شدت روغن ریزی سیاه شده.اما اینجوری نیست که بریزه رو زمین یعنی در طول روز شاید 3 قطره از اون ناحیه بریزه زمین.امروز رفتم زیر ماشین دیدم این قسمت از شدت روغن ریزی تا زیر موتور نزدیک کارتل سیاه شده.
مورد سوم این هست که بعد از 1000 کیلومتر البته یه سره.ماشین یکو نیم لیتر روغن کم میکنه با ال پی جی.
سوالاتی که در ذهنم هست این هست که به نظر شما رینگ پیستون او سیلندر مشکل داره؟یا واشری چیزی در اون قسمت نشتی داره.یا موارد دیگه ای که خودتون بدونید.
با تشکر فراوان از شما دوستان عزیز
ممنون از راهنماییتون چراغ دینام قبل از باز کردن دینام چون پیچی که سیم باطری بهش وصل میشد شل شده بود روشن بود اون پیچو با دست که نگه میداشتم خاموش میشد .
سیم ترمز دستی هم امروز که خواستم نصب کنم متوجه شدم که پشت کاسه سیمش موجود هست فقط سیم واسط بین کاسه ها با سیم پدال نبود که اونم نصب شد و رگلاژ شد بسیار عالی کار کرد خدا رو شکر کارم کم شد.حالا فردا باید برم سروقت تجهیزات بخاری و چراغ دنده عقب چراغ دنده عقب سیمش به کجا وصل میشه ؟ گیربکس یا پشت فرمان؟:n11:
با توجه به توضیحاتی که دادید، کم شدن بسیار زیاد روغن و بد کار کردن در دور پایین و روغن زدن شمع ، به احتمال قوی رینگ در سیلندر 7 مشکل پیدا کرده و مسلما نیاز به باز کردن موتور و بررسی بیشتر هست. البته یک احتمال ضعیف هم ممکنه باشه که ورود روغن از سمت سوپاپ به دلیل خراب شدن سیت و اورینگ سوپاپ باشه که بعد از باز شدن سرسیلندر مشخص میشه.نقل قول:
متاسفانه استفاده از گاز بجای بزین، در اکثر خودروها این مشکلات را به همراه داره و بشدت به موتور بخصوص سوپاپها و سرسیلندر صدمه میزنه.
نظر من اینه که سریعا سرسیلندر را باز کنید تا احیانا با شدت پیدا کردن مشکل، به بخشهای دیگه موتور صدمه وارد نکند.
اگر بعد از چند دقیقه کار کردن دینام، چراغ خاموش نشد، پس باید برای عیب یابی اقدام کنید و بهتره اول از یک آزمایش مقدار ولتاژ و توان دینام با استفاده از دستگاه تست دینام که توضیح دادم شروع کنید.نقل قول:
در مورد چراغهای دنده عقب، در مدلهای گیربکس دستی و اتوماتیک تقریبا سوئیچ کشابی یکسانی داره که روی پوسته فرمان نصب شده.
برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر، این بخشها را مطالعه کنید:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233551&page=733
ممنون از لطفتون:n40:
با سلام عکسی از طریقه و جای درست وکیوم و شلنگها و دریچه های بخاری ندارید که بشه ازش استفاده کرد؟:n27::n13::n36: