سلام من امریم افتاده قرارگاه پدافند خاتم الانبیا تهران قسمت پشتیبانی. کسی میدونه چجور جاییه و اینکه مرخصیش چطوره؟
Printable View
سلام من امریم افتاده قرارگاه پدافند خاتم الانبیا تهران قسمت پشتیبانی. کسی میدونه چجور جاییه و اینکه مرخصیش چطوره؟
سلام من یگانم افتاده یکجای بد آب و هوا وسط بیابون و شهر خودم تهران هست میخام هر جور شده انتقالی بگیرم بیام شهر خودم تک پسر هستم و کمک پدرم کار میکنم اگه مدارک تک پسری و استهشاد محلی ببرم عقیدتی سیاسی یگانم میتونم انتقالی بگیرم یا نه ؟ بدبختیم اینه پارتی نداشتم حالا میتونم یک سرهنگ ارتشی پیدا کنم و بهش پول بدم انتقالیمو درست کنه ؟ خواهشا راهنمایی کنید نمیخوام فراری بشم بخاطر این شانس بدم
با مدرك تك پسرى شما يا در شهرستان هاى استان تهران خدمت مى كنيد يعنى هميشه تضمين نيست كه در شهر خودتان باشيد. براى انتقالى بايد حداقل ٦ ماه از خدمت گذشته باشد و دليل قانع كننده براى درخواست انتقالى داشته باشيدنقل قول:
سلام دوستان
در سایت پلیس +10 محل آموزشی رو برای من نوشته شهید ادیبی مرزن آباد (نیروی انتظامی,چالوس,مازندران)
من شنبه حضوری مراجعه می کنم به پلیس +10 تا برگه معرفی به آموزشی رو بگیرم.
اعزام اول تیر, ساکن مازندران و فوق لیسانس هستم.
در اینترنت مطالب زیادی در موردش هست ولی نظرها در موردش خیلی متفاوت بود.
نوشته بود اخیرا بخش های ازش به دانشگاه انتظامی تبدیل شده و در سربازی لیسانس و فوق لیسانس رو میگیره ولی در نظرات دیگه دیدم که زیر لیسانس هم بودن.
از طرفی تعدادی میگفتن پادگانش به عنوان مرزبانی شناخته میشه و تقسیماتش مرزی هست ولی تعدادی هم میگفتن بعد از آموزشی به تهران و کرج و خیلی از شهرهای دیگه تقسیم شدن که اون شهرها مرزی نبود.
از دوستان اعزام اول تیر یا ماه های قبل کسی این پادگان هست؟ بعد از آموزشی کجا تقسیم شده؟ مدرک تحصیلی شون چی بوده ؟
اگر سایر دوستان هم اطلاعاتی از دوران آموزشی این پادگان و تقسیمات بعد از اون دارن لطفا به اشتراک بگذارند.
با تشکر
نقل قول:
من ازونجا میام تازه. اینو بهت بگم فصل خیلی خرابی اومدی کرم ضد آفتاب حتما با خودت ببر بچه ها اکثرا آفتاب سوخته شدن این آخرا. فقط پیادروی با کوله اشک آدمو درمیاره با شرایط سخت اگرم فرمانده هم باهاتون حال کنه کمتر اذیتتون میکنه.
AliRezA:
آدرس گروه تلگرامی دوستان امریه خاتم، اعزامی تیرماه، به صورت زیر است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که امریه خاتم اعزام تیرماه هستند، اگر تمایل داشتند میتونن عضو کانال زیر بشن تا با هم آشنا بشیم.
سلام دوستان کسی میدونه حقوق سرباز با درجه ستوان دوم توی سپاه چقدره؟
معاف از رزم !!! خودت میگی جنگ شد از رزم معافی ولی تو سربازی معاف از رزم و نگهبانی و ... هیچ تاثیری نداره!نقل قول:
سلام دوستان... من 1 تیر اعزام میشم..افتادم نیرو دریایی سپاه احمدبن موسی شیراز... بنظرتون چجور جاییه؟؟؟ و در آخر چه درجه ای بهم میدن با لیسانس ؟؟
منم برگه اعزامم رو گرفتم محل خدمت رو ------------ جا خالی گذاشته مازاد میشه نه ؟
اگه شانس منه که میبرن منو جایی ک دهنم اسفالت شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از رشت دارم اعزام میشم کسی نظری نداره احتمال داره کجا بیفتم ؟
سلام دوستان
بنظرتون با مدرک فوق لیسانس برم خدمت یا جذب نیرو زمینی ارتش بشم با تعهد 6 ساله؟
کسی از حقوقو مزایاش خبر نداره؟
والا از من میپرسی برو دنبال درس چون سن میره بالا دیگه نمیشه درس خوند ولی سربازی میشه رفت شاید یکم سخت شه ولی قابل تحمل ولی درس تو سن بالای 28 سال اصلا نمیشه دیگهنقل قول:
25 سالمه و مدرک فوق لیسانسو دارم . دیگه انگیزه ای برای درس خوندن ندارمنقل قول:
حالا بنظر شما برم خدمت یا تعهد 6 ساله نیرو زمینی بدم؟
من قبل اینکه برم خدمت تو ذهنم بود برم ارتش ولی دقیقا بعد از اینکه وارد پادگان شدم فقط دعا میکردم از اونجا نجات پیدا کنم کلا هم برا سرباز هم برای کادر یک سری تو مخی های داره که نگو نپرسنقل قول:
اصلا وقتی میدیم یه پیرمرد 28 سال خدمت مجبور بود بشینه سر کلاس و با کلاه آهنی بپره اینو ر اونور مغزم سوت میکشید.
الان با مدرک فوق لیسانس برید خدمت خیلی خوبه چون درجه ستوان 3 میدن بهتون و خدمت براتون سخت نیستنقل قول:
من خودم قبل از اینکه برم سربازی علاقه ای به نظامی گری نداشتم ولی الان که در حین خدمت هستم و نظامی شدم دارم لحظه شماری میکنم از این محیط و وضعیت بیام بیرون حتی بهترین حقوق و مزایا هم بدن وارد نظام نمیشم
کسی اطلاعاتی نداره از اینجا ؟نقل قول:
من داداشم چند سال پیش اموزشی اینجا افتاده بود معروف بود به پادگان احمد گدا نمیدونم الان تغییری کرده یا نه ولی داداشم ک میگفت دهنشون سرویس شدنقل قول:
ارتش تو ایلام یا سومار پادگان داره؟
اعزامی 19/5 مشهد کسی نبود؟
سلام دوستان من افتادم پادگان آموزشی نیروی انتظامی ثامن الاءمه مشهد. چجور جاییه این پادگان خبر دارید معمولا تقسیم ها چجوریه کجا میندازن. من ساکن مشهد هستم, فوق لیسانس و تک پسرم.
منم مثه شما هستم فک میکردم خدمت عالیه تلوزیون اینا شهید تبلیغ میکردن بعدش رفتم دیدم کلن ادم فروشن هیج چیزم توش نیس برگشتم.خدمت :n08:نقل قول:
نقل قول:
درجه فوق لیسانس تو ارتش ستوان دو میشه ولی تو نیرو انتظامی و سپاه ستوان سه هست
اینم اگه نسبت به پارسال تغییری نکرده باشه و کم نشده باشه!!!
اطلاع ندارم ولی کم کردن درجه به این دلیل هست که حقوق کمتری بدن و هزینه حقوق سرباز کمتر بشه و اینکه الان همه مدرک دارن و با کم کردن درجه راحتتر کارهای سطح پایین رو میشه به تحصیل کرده ها داد.نقل قول:
مثلا 2 سال پیش که ما ارتش بودیم لیسانس ها توالت شوری و جارو زدن و کارهای خدماتی زیاد انجام میدادن.
سلام یه سوال مهم دارم...من از یه پادگان سپاه پذیرش گرفتم...سپاه استانم با وجود غیبت داشتنم مدارکمو تایید کرد...معرفم یه سردار بازنشسته بود...میخواستم ببینم حالا که اینا تایید کردن ممکنه از طرف تهران رد بشه؟
دوستان الان دفترچه بفرستیم برای کی اعزام میخوریم؟
لیسانس
احتمالش وجود داردنقل قول:
احتمالا پاييز اعزام شويدنقل قول:
من اموزشیم 25 تموم شد الان تاریخ معرفی به یگان 29 خرداد خرده
من کار خاصی باید بکنم
میشه زودتر رفت؟
درجه ها چی خودم قبلش باید برم بزنم روی پیراهن
ارگان هم سپاه هست
چرا زودتر برويد ؟ از مرخصى استفاده كنيد ، حتما قبل از اينكه برويد لباس را اماده كنيد تمام علايم و نشانه ها و اتيكت نام را بزنيدنقل قول:
سلام بله داره توی ایلامنقل قول:
سلام دوستان
این قضیه گواهی تک پسری جریانش چیه؟ کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سلام دوستان
من لیسانسه هستم و از فرجه 1 ساله ای که داشتم حدود 10 روز گذشته، من می خوام دو روز دیگه دفترچه پست کنم.
به نظرتون تا الان غیبت خوردم؟ اگر غیبت خورده باشم، مدتش چقدره؟ آیا قابل بخشش هست؟ چیکار می تونم کنم در موردش؟
به ازای هر 1 روز غیبت 3 روز اضافه خدمت میخوری به عبارتی تا همین لحظه 1 ماه اضافه خدمت دارینقل قول:
بخشش و این موارد هم به رفتار خودت در طول خدمت و مخصوصا فرمانده پادگانی که بعد اموزشی میفتی ربط داره و بخشش رهبری
سلام دوستان.
من دوساله که در مقطع کارشناسی در حال تحصیلم و الان قصد انصراف دارم. و میخوام کنکور سال بعد یعنی 97 رو شرکت کنم.
میخواستم بدونم شرایط نظام وظیفه چطور میشه؟ معافیت تحصیلی بهم میدن اون موقع؟
سلام
به فوق لیسانس معاف از رزم چه درجه ای میدن؟
یه پرس و جویی کردم انگاری مایی که کد مازاد خوردیم از رشت خیلی احتمالش زیاده بیفتیم نیرو انتظامی مشکین شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چجور پادگانیه ؟ امیدی هس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما غیبت خوردی از نوع دفترچه ای . که برای شما در حال حاضر 3 ماه هست.نقل قول:
قبل از اعزام به خدمت نمیتونی کاری در موردش بکنی .
ولی در یگان امکان بخشوده شدنش هست . در حال حاضر هم طبق قانون 2/3 یعنی 2 ماه از اضافه دفترچه ای ها بخشیده میشه.
سلام بستگی به سن و تاریخی داره که دانشگاه اعلام میکنه فکرنمیکنم بدن ولی برای اینکه مطمئن بشین بهترین جا نظام وظیفه شهرتون هست واگر پلیس +10 مسئول خوبید اره ازاونجا هم بپرسید خوبهنقل قول:
سلام بنده گرفتم ازثبت احوال باید بگیرید حدود 20 هزارتومن یا کمی بیشتر هزینه دارهنقل قول:
و مربوط به اثبات شرایط تک پسی هست اطلاعات پدرومادر و خانوار شمارو میگیرین وبراساس اون یک گواهی صادر میشه ودرخواست شما رو بر اساس گفته ثبت احوال شهرشما بررسی میکنن.
تاثیر چندانی این نوع از شرایط توی دیر یا نزدیک افتادن خدمت نداره
سلامنقل قول:
داستان این گواهی تک پسری چیه؟
من تک پسرم و یه خواهر بزرگتر از خودم دارم .. پدرمم 64 سالشونه ..
الان این گواهی تک پسری شامل من هم میشه؟ اصلاً به چه دردی میخوره؟
ممنون
این گواهیی رو برای شرایط تک پسری بعضی از شعب ثبت احوال ارائه میدن .بله شامل شماهم میشه اما از این گواهی انتظار معجزه نداشته باشید
باعث میشه در تقسیمات یگانی کمی به نفع تون عمل کنن