خدا لعنشون کنه
خدا بزنشون به زمین گرم
خدا کمرشونو بشکونه
خسته شدیم دیگه ...
Printable View
خدا لعنشون کنه
خدا بزنشون به زمین گرم
خدا کمرشونو بشکونه
خسته شدیم دیگه ...
منم همین سوال دارم، از دوستان کسی اگه میدونه راهنمایی کنهنقل قول:
آسیاتک ، بهترین و پرسرعت ترین سرویس های نا محدود در ایران رو داره قیمتشم خیلی عالیه در واقع قیمت هاشم کپی مخابرات هست. بهترین سرویس هاشم نامحدودای برنزی هستن که سرعت دو برابر سرعت اسمیه و یک حجم هم داره که با سرعت شونصد دانلود میکنه تا اون حجم تموم شه و به دو برابر سرعت اسمی برسید.نقل قول:
شما reception آسیاتک هستی؟ تا اونجا که ما شنیدیم بعد از مخابرات گندترین اینترنت از آن آسیاتکهنقل قول:
چی چیپشن آسیاتک ؟! :n17:نقل قول:
شنیدن کی بود مانند دیدن !
فن آوا هم قیمت های نامحدودش خوبه
اما کیفیتش رو نمیدونم
ولی من همینجا در حضور جمع سوگند یاد میکنم که شما از هر جا سرویس بگیری کیفیتش از مخابرات قطعا بهتره
من مخابرات مزخرف رو از سر اجبار گرفتم به خاطر فیبر نوری
خونه رو که عوض کردیم گفتن اینجا فیبرنوریه و فقط میشه از مخابرات گرفت
یعنی نمیتونم ISP رو عوض کنم؟ باید بسوزیم و بسازیم؟
برعکس . نزدیک 15 ماهه که از آسیاتک اینترنت دارم . هر سرعت و حجمی که بگید امتحان کردم .نقل قول:
نتیجه : قطعی و کاهش سرعت در حد صفر ینی هیچی
پاسخگویی نسبت به مخابرات بی صاحب ، عالی . الان آسیاتک اول نباشه تو اینترنت با کیفیت این مملکت دومه . هیچ وقت دیگه با مخابرات مقایسه نکنید . حداقل جای دیگه اینو نگید ....:n02:
درضمن مخابرات رو هم تو محل کارم دارم که با این مقایسه کردم که کاریکاتوری از اینترنته فی الواقع :n21:
هر کسی که فکر گرفتن سرویس نامحدود از آسیاتک به سرش زد اول بره تو تاپیکش حول و حوش صفحه 1600 یا چند صفحه عقب تر ، از حدود یک ماه پیش آسیاتک بلایی سر کاربران سرویس نامحدود آورد که همه رو شاکی کرد !
در ضمن آسیاتک هر وقت دلش بخواد قراردادش با کاربران رو تغییر میده ، به شخصه این رو به چشم خودم دیدم ، چند سال پیش که تعرفه سرویس های خودش رو تغییر داد و گرون تر کرد ، سرویس های نامحدود رو به سرویس "پرحجم" تغییر داد ، و برای اعلام این تغییر هم به یه ایمیل بسنده کرده بودن !
در مجموع از هر شرکتی که خواستین سرویس بگیرین برید توی تاپیکش و نظر چندین کاربر رو بپرسین (به نظر یکی دو نفر اکتفا نکنید) ترجیحا تو منطقه مخابراتی خودتون هم سعی کنید کسی رو پیدا کنید که از اون شرکت سرویس داشته باشه . دقیقا توی مناطق مخابراتی مختلف ، کیفیت سرویس دهی شرکت ها متفاوته !
حالت خوبه شما؟!نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4