آقا منبع داری؟! اینجوری که فقط سرِ ما کلاه رفت:41:نقل قول:
Printable View
آقا منبع داری؟! اینجوری که فقط سرِ ما کلاه رفت:41:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
لطفا منبعش ؟ از جایی شنیدید؟
یعنی منم الان قانون 17 ماه خدمتم و 4 ماه دیگه خدمتم تمومه برم ترخیص شم و برگردم باید همون 17 ماه بایستم یا نه باید 21 ماه بایستم ؟
لطفا الکی شایعه نکنید.هدفتون از این کارا چیه؟
دوستان خدمت 21 ماهه.
از بین میرهنقل قول:
اعزامی های تا تاریخ ۳ خرداد ۹۱ همه قانون قبلن و سربازای فراری و اعزام مجددی ها این بخشنامه ای هست که اومده در چندین بند و یک بخشنامه دیگه هم ماله نخبگان هست که پروژه های تحقیقاتی در سال ۸۹ و ۹۰ انجام دادند که خدمتشون عقب افتاده و اعزام در سال ۹۱ دارند اونها هم قانون قبل هستند … من با این قوانین ماده دستورم صادر شده و دارم کارای ترخیصم و انجام میدم ...
اگر بتنونی بخش نامه رو یه جا اپ کنی ممنون می شم البته اگر در اختیار داریدش . ممنوننقل قول:
درسته.من یادمه طرف اعزام مجددهای 2 اردیبهشت بود.یه بخش نامه اومد که برای این افرا قانون قبل اجرا میشه.نقل قول:
ولی اعزامی های جدید طبق قانون جدیدن.
بخشنامه رو خودم خوندم ولی می دونید که بخشنامه ها رو در اختیار نمی گذارن ...
نقل قول:بخشنامه رو خودم خوندم ولی می دونید که بخشنامه ها رو در اختیار نمی گذارن ...
دوست عزیز شما الان سربازی یا فقط از بیرون داری دنبال می کنی ؟ من 11 ماه کسری داشتم و اعزام 1 اردیبهشتم و فوق لیسانسم و اخر شهریور تزخیص می شم ..شما اگه سرباز باشی می دونی ماده دستور یعنی چی و ماله من صادر شده و ترخیص می شم بر مبنای 16 ماه حالا شما اگه احیانا مشمول این بخشنامه ها می شی و اصرار داری 21 ماه خدمت کنی یک بحث دیگست ...نقل قول: