اگه واقعا اینطوری که میگید باشه خب مشکل از بی تی اسای منطقتونه .... جهت افزایش سرعت باید لینک اضافه کنن البته اگه محدودیت اعمال نشده باشه ...نقل قول:
Printable View
اگه واقعا اینطوری که میگید باشه خب مشکل از بی تی اسای منطقتونه .... جهت افزایش سرعت باید لینک اضافه کنن البته اگه محدودیت اعمال نشده باشه ...نقل قول:
دو برابر خیر اما بعضی از --------شکنها بدلیل ارتباط های بی مورد به شبکه ها و ... باعث میشن حجمتون بیشتر کم بشه ...نقل قول:
دوست عزیز من که دارم میگم مشکل از سمت ما ... اما برای رفع مشکل نیاز به مراحل اداری و ... هست که زمانبره ، مثه بچه های اهواز که واقعا هم مشکل دارن اما ممکن نیست طی یک هفته واسشون حل بشه و ....نقل قول:
سلام مبین نت جان.من یک ماه میشه که اشتراک 1ساله 1 مگ با25گیگ ترافیک گرفتم.حالاهم که میگید لیمیت شده و به این زودی ها هم حل نمیشه.اگه بخوام به512تغییرش بدم باید چیکار کنم؟
نقل قول:
لطفا درست میگید منظورتون چی هست ؟ یعنی شما تو دفتر مرکزی مبین نت کار نمی کنید؟
اگه بنا به دلایلی فقط مجبوری از وایمکس مبین نت استفاده کنید، و مطمئن هستی مودم فقط داخل ساختمان آنتن نمیده و اگر بیرون ( ایوان ، بالکن یا بیرون پنجره اتاق ) سیگنال داری ، مشکلی نیست. چون مودم هم خروجی LAN داره که تا 100 متر می تونی از کابل شبکه استفاده کنی و اینترنت رو به داخل اتاقت ببری یا از WIFI مودم استفاده کنید.نقل قول:
متاسفانه نمیشه تغییرش داد ...نقل قول:
چرا اما مدیران به بنده دستور ندادن و بنده پس از دریافت نظرات فقط به مسئولین مناطق انتقال میدم و منتظر میمونیم تا ببینیم دستوری میاد یا خیر ...نقل قول:
این کار چه فایده ای داره ، با این آهنگی که داره کار پیش میره تا مدیران برای این مشکلات بخوان تصمیم بگیرن، تو این مدت ترافیک و مهلت 1 ساله اون مشترک بیچاره که بابت سرویس 512 هزینه کرده میسوزه و میره ..... چرا اینطوریه سیستم تون ؟؟نقل قول:
سیستم کلیه دیگه کاریشم نمیشه کرد ، مام فقط یه جا تو این سیستم داریم ...نقل قول: