دوست عزيز ويندوزم ايكس پي هست.اين كانكشن شبكه كجاست اگه ميشه مسيرشا واسم بنويسين.ممنوننقل قول:
Printable View
دوست عزيز ويندوزم ايكس پي هست.اين كانكشن شبكه كجاست اگه ميشه مسيرشا واسم بنويسين.ممنوننقل قول:
ًضمنا این لینک هم خرابهو نمیشه دانلود کرد. اگه زحمتی نیست درستش کنیدکد:http://1899.tct.ir/ConfigFile.aspx
نه کانکشن های اینترنتتون رو منظورم نوبد
show all connection رو بزنید
قسمته lan ببینید چند تا آیکون دارید
سلام دوستان
یه سوال داشتم و اونم اینه که اگه مودم رو به USB وصل کنم، وقتی برق میره بازم خاموش میشه یا نه؟ اصلا راهی داره که وقتی برق میره مودم هم مثل لبتاپ خاموش نشه؟
آخه از دیشب تا حالا 3 بار برقمون رفته! مخصوصا دیشب حدود 3 وسط دنلودم! :19:
مرسی
با سلامنقل قول:
من که کلی ترکیدم از خنده :31:
اما خارج از شوخی به نظرم شما به صورت وایرلس با یه سیستم دیگه در ارتباط هستید
حالا چطوری و چجوریش و نمیدونم
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
مدل 2520U به نظرم واستون خوب باشه
هم لن هست و هم یو اس بی
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم شما مطمئنید که یوزر و پسورد رو درست وارد میکنید
و اینکه کانکشنی که توی ویندوز دارید رو پاک کنید
و یه سوال دیگه: وقتی که مودم رو در حالت pppoe تنظیم میکنید و روشنش میکنید چراغ لینک یا اینترنتتون در چه وضعیتی هستن؟؟
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم مشکل شما با کاری که دوستمون گفتن حل شد؟یا نه؟
با سلامنقل قول:
یعنی اینکه مک آدرس مودم رو توی ویندوز هم ثبت کنید؟
این کار لازم نیست
---
البته منظور سوالتون رو هم متوجه نشدم
اما در حالت کلی هرگونه ثبت و حذف آدرس مک رو خود شرکت انجام میده و از دست شما خارج هست
با سلامنقل قول:
در مورد مودم هایی که گفتید جفتشون خوب هستن و پر استفاده
و d-link 2520U که گفتید حول و حوش 32-33 تومن هست
-----
اما در مورد اینکه توی سرعت تاثیر بذاره هم زیاد اینطوری نیست
شرکت ها چون میخوان مودمهاشون رو به کاربرانشون بفروشن میگن که تاثیر داره و اینطوری
اما گاهی هم اینطوری هست یعنی بعضی از خطوط اینترنت نویز دار هستن و هر مودمی روشون جواب نمیده
واسه همین شرکتها کاربران رو ملزم به استفاده از مودم های خودشون میکنن
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
ببینید دوست عزیزم شما الان توی کانفیگ کردن مودم مشکل دارید و نمیدونید چطوری کانفیگ کنید یا توی اینکه این لغات چی هستن؟!!
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
با سلامنقل قول:
نه دوست عزیزم روشن نمیمونه
چون واسه خودش منبع تغذیه یا باطری جداگونه نداره
اما لپ تاپ باطری داره و به وسیله اون روشن میمونه
شما باید یه دستگاهی مثه UPS که برق رو توی خودش ذخیره میکنه واسه مودمتون بگیرید که اونم هزینه بر هست و نمیصرفه
موفق باشید.
با سلام
دوست عزیزم شما مطمئنید که یوزر و پسورد رو درست وارد میکنید
و اینکه کانکشنی که توی ویندوز دارید رو پاک کنید
و یه سوال دیگه: وقتی که مودم رو در حالت pppoe تنظیم میکنید و روشنش میکنید چراغ لینک یا اینترنتتون در چه وضعیتی هستن؟؟
سلام
یوزر و پسوردم درسته
کانکشن ویندوز رو هم پاک کردم
چراغ لینک وقتی VCI رو برابر 35 میزارم روشن میشه ولی وقتی برابر 32 میزارم خاموش البته در هر صورت نمی تونم با اینترنت کار کنم .:41:
شما بعد از نصب مودم تو اینترنت اکسپلرر 192.168.1.1 بزن وارد setup مودم می شی تو تباش بگردی تمام گزینه بالا می تونی بهش بدی پس یوزر اگه تغییرش ندی adminنقل قول:
دقیقا.:27: می خواستم بدونم امکان پذیر هست یا نه؟؟؟نقل قول:
با برنامه ای ؟؟چیزی؟؟؟
[img]c:\1[img\]نقل قول:
این روش رو برای ویندوز 7 گفتم . تو xp میتونین به کنترل پنل برین و سپس نتورک کانکشن وبعد روی local area connection راست کلیک کنید و repair روبزنید