نمیدونم چجور این پولا از گلوشون میره پایین !:n04:نقل قول:
.
یه فایل 170 مگی دانلود کردم ، 210 مگ کم کرد !
مگه اپلود رایگان نیست ؟ اگه هم نیست یعنی واقعا 40 مگ آپلود شده به خاطره یه فایل 170 مگی ؟ :n38:
Printable View
نمیدونم چجور این پولا از گلوشون میره پایین !:n04:نقل قول:
.
یه فایل 170 مگی دانلود کردم ، 210 مگ کم کرد !
مگه اپلود رایگان نیست ؟ اگه هم نیست یعنی واقعا 40 مگ آپلود شده به خاطره یه فایل 170 مگی ؟ :n38:
به راحتی یه آب خوردن ، دزدی میکنن
دو ماه پیش از دزدی مخابرات فیلم گرفتم و تو سامانه 195 شکایت کردم ، زنگ زدن عوض اینکه با منطق باهام حرف بزنن ، همش میگفتن که یکی داره از اینترنت ــت استفاده میکنه تو نمیدونی !
بهش گفتم که mac آدرس ها رو تو مودم فیلتر کردم کسی نمیتونه دسترسی داشته باشه با همون حرفش رو تکرار میکرد ! :n09: یعنی طرف اصلا چنین چیزی به گوشش هم نرسیده بود ! اصلا نفهمید چی دارم میگم :n09:میگم تو فیلم مشخصه با کابل وصل شدم wifi رو غیر فعال کردم که حرفی باقی نمونه ، این بار میگه احتمالا ویندوزت مشکل داره ! :n02: داره خودش رو آپدیت میکنه ! :n09:
متاسفانه تا اینا کارشناس فنی مخابرات ــن وضعمون بهتر از این که نمیشه ممکنه بدتر هم بشه !
جالبه الان دو روزه میخوام از سایتی که سعید جان تست گذاشته ، سرعتم رو تست کنم باز نمیشه !
کنجکاو شدم با وی-پی-ان تست کردم باز شد !
یعنی مخابرات این سایت رو محدود کرده ؟
یعنی خاک عالم تو سَر ــــت :n02:
چندروزه روي آي پي هاي خود مخابرات خيلي از سايتها بدون وي پي ان باز نميشن يا اصلا خود وي پي ان كانكت نميشه!نقل قول:
اين تست هاي خوبم كه مي گيرم فقط رو آي پي هاي جديدي هست كه به اسم آسياتك تبريز رجيستر شدن (رنج 109.225)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بسته 5 گیگی فوتون(:n02:) گرفتم ،
ولی حجم باقی مانده رو نشون نمیده تو سایت !
فازشون چیه ؟!؟
دوستان اینترنت پیشگامان سرعتش چجوریه تو استان؟طرح 500گیگ 500روز 50 هزارتومن خیلی وسوسه کنندست؟کسی میدونه از این 500گیگ چقدرش شبانست؟
طرح به صرف ای هستش !
دانلود شبانه ـش چطوره ؟
از ساعت چند تا چند ؟
سلام
من میخواستم مودم ایرانسل بخرم چند تا سوال دارم و ساکن ارومیه هستم
یه سر به سایت ایرانسل زدم و 3 تا مودم td-lte گذاشته میخواستم ببینم فرق بین این مدل ها در چی هست؟آیا آنتن دهیشون فرق داره؟آیا کسی هست که از این مودم ها استفاده کرده باشه و راضی هستید یا نه؟
با تشکر