دوستان دسته 360 رو میشه به PC وصل کرد؟
نياز به درايور مخصوص داريدنقل قول:
از اينجا دانلودش كنيد:
من دسته با سيم رو راحت با اين درايور وصل ميكنم...کد:http://download.microsoft.com/download/0/b/7/0b71e9ca-0706-4d39-8221-0c9cb04e43a1/Xbox360_32Fra.exe
lمیشه!نقل قول:
اگه با سیم باشه که راحت وصل میکنی، اگه بدون سیم باشه هم Wireless Receiver میخواد.!
دوستان مث که هکرهای محترم یه راه هایی برای برگردوندن امکان نصب رو هارد بعد از بن شدن پیدا کردن:
کد:http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=695305
دوستانی که نمیتونن از هاردشون استفاده کنن بخاطر بن، اگر هارد رو روی یک کنسول بن نشده فرمت کنن فکر میکنم دوباره میتونن استفاده کنن ولی خوب همچیشون میپره دیگه.
دوستانی که هنوز هارداشون بن نشده بهتر با برنامه Xplorer360 از هاردشون BackUp بگیرن.
شما مطمنی ؟نقل قول:
من با این قیمت که میگی ps2 ام رو رد کردم :31:
ولی خداییش دم MS جیز که این همه ارزون کرده همچین ابر غولی رو
من تو همين تاپيك خوندم كه طرف هارد ديسك يه كنسول بن نشده رو، گذاشته بود روي كنسول بن شده خودشنقل قول:
ولي بازم نتونسته بود از هارد ديسك استفاده كنه
و همچنين هارد ديسك كنسول بن شده خودشو، كه گذاشته بود روي يه كنسول بن نشده، تونسته بود از همون هارد ديسك استفاده كنه
و اين طوري استنباط شد كه، كساني هم كه آركيد بدون هارد ديسك دارن، اگه كنسولشون بن شده باشه و خودشون اطلاع نداشته باشن، و برن از بازار يه هارد ديسك آكبند بخرن و وصل كنن به دستگاه، تازه اون موقع ميفهمن كه چه خاكي به سرشون شده!!!
حالا اميدوارم مشكل به زودي حل بشه
ولي بهتره تا اومدن يك راه حل اساسي، اينقدر گمانه زني نكنيم، چون مشخص نيست صحبتهايي كه توي فروم هاي خارجي گفته ميشه، تا چه حد صحت داشته باشه :13:
خوب به اطلاعات دیگه نمیشه دسترسی پیدا کرد، (البته بعضیا که خیلی سریع بعد از بن شدن عمل کردن تونسته بودن روی یه کنسول دیگه به اطلاعاتشون دسترسی پیدا کنن) ولی اگر روی یه کنسول بن نشده فرمت بکنی هارد رو 90% میشه دوباره از هارد استفاده کرد.نقل قول:
دوستانی هم که بن نشدن و اطلاعات روی هاردشون براشون مهمه بهتره یک بکاپ بگیرن ازش.
خب سوال من اينهنقل قول:
كسي كه يه كنسول آركيد داره(بدون هارد ديسك)
و كنسولش بن شده
و مثلا چند وقت ديگش بره هارد بخره واسه آركيدش
آيا اون هارد ديسك خريداري شده روي كنسولش كار ميكنه، يا اينكه كنسولش ديگه هيچ هاردي رو نميپذيره!؟؟؟
ميخوام ببينم مايكروسافت كنسول رو دستكاري ميكنه يا هارد ديسك رو؟؟؟