سلام دوستان در مورد جابجایی اگه میشه برام توضیح بدید ،۴ماه خدمتم میخام از استان دیگه بیام شهر خودمون،نیرو انتظامی خدمت میکنم،یه کم در موردش راهنمایی کنین ممنون
Printable View
سلام دوستان در مورد جابجایی اگه میشه برام توضیح بدید ،۴ماه خدمتم میخام از استان دیگه بیام شهر خودمون،نیرو انتظامی خدمت میکنم،یه کم در موردش راهنمایی کنین ممنون
سلامنقل قول:
کسر خدمت ایثارگری فقط یک بار قابل استفاده است که توسط برادر شما استفاده شده و به شما تعلق نمیگیرد....
داداش شما مطمئنی ؟ من چند جا پلیس +۱۰ و بنیاد ایثارگری سوال کردم گفتن شش ماه کسری به من میذن . امزوز رفتم نیرو زمینی ارتش رفته بوذن نشد سوال کنمنقل قول:
به نظرم بهترین کار در مورد خدمت فراره...اصلا نکنیش بهتر میصفره ...من با دو سه مریضی رفتم اونجا سینوزیت هم گرفتم یه بار دکتر نفرستادن من ساکو برداشتم رفتم.راستی اونجا همه شاخن ادم عصابش نمیرسه ینی چی تو اش خوری سنش کمه به من توالت میشوره حتی ساعت های خواب و استراحت داداش ولش گواهی نخواستیم پاسپورت هم فقط به عراق و سوریه میشه رفت تازه نمیصرفه برین پی کار خودتون برسین با 50 تومن به جایی نمیشه رسید
شما خاطرتون هست که چند ماه از سابقه جپهه پدرتون توی نامه کسر خدمت برادرتون قید شده بوده؟نقل قول:
تنها حالت ممکن اینه که مثلا 18 ماه از خدمت پدرتون رو برای کسر خدمت برادرتون محاسبه کرده باشن و باقیمانده اون رو شما بتونید استفاده کنید.
در غیر اینصورت کسری شامل حال شما نخواهد شد.
در هر حال شما حتما برای گرفتن کسر خدمت مراجعه کنید (ستاد نیروی نزاجا) تا از نتیجه مطمئن باشید.
رفیق الان بخوای هرکاری کنی میگن پایان خدمت داری؟ درس میخونی میخای استخدام بشی پایان خدمت..اگ نری میگی درس نمیخونم مغازه میزنم واسه جوازکسب بازم پایان خدمت ..:/// بالاخره باید سوخت ساخت دیگ ..نقل قول:
فقط یه راه داره اونم اینکه چند سال تمام شاگردیو کارگری،نمیدونم مسافرکشی کنی بعد بری پولاتو جمع کنی خدمتو کلا بخری،البته بازم معلوم نیست این طرحو نگه دارن یا نه،برا دولت که باید خوب باشه...نقل قول:
یه نصیحتم به تام اونایی که میخان برن خدمت یا دفترچه پر کنن،اگه اعظام شدین نیرو انتظامی،تمدید بزنین،هر چی از نیرو انتظامی بهتره،مگه اینکه پارتی کلفت تو این ارگان داشته باشین،وگرنه برا تحصیل کرده ها اصلن جای خوبی نیست
براي خريد بايد هشت سال غيبت داشته باشي...بنظرت كسي اين كارو ميكنه كه الكي هشت سال از زندگيش عقب بيفته و دوسال نره سربازي؟درسته سخته ولي واقعا ارزش ندارهنقل قول:
من اول تیر اعزام میشم
از چه زمانی می تونم مطلع شم کجا اعزام شدم؟
سلام
بود و نبود ارتش 7 ماه
تیپ 364 پیاده مهاباد
کی تموم میشه !! :n34:
معمولا از دو هفته قبل از اعزامنقل قول:
درواقع باید دوسال سربازیو بگی اتلاف وقت،چون واقعا اون دوسال رو باید هدر رفته فرض کنی،من الان از تو یگان دارم میام اینجا پیام میدم ،واقعا خدمت فقط وقت تلف کردنه و دیگه هیچ،هشت سال کارگری بخدا بهترشه،لااقل هر ماه حداقل ۶۰۰میدن نه ۱۳۵تنقل قول:
سلام دوستان.من19خرداد اعزامم البته بخاطر تعطیلی افتاده20!ولی خب من معاف از رزم هستم با مدرک دیپلم!البته معاف از رزمم و انتظار داشتم بیوفتم ارتش ولی با خوش شانسی و بدون سابقه بسیج و پارتی افتادم سپاه:)الان من برا اموزشی افتادم پادگان ولیعصر شهر آباده!چجور جایی هس؟با اینک معاف از رزمم اذیت میکنن؟اگ اطلاعات خاصی در مورد پادگان دارین بگین لطفا!منتظر جوابم بچه ها
سلام دوستان من اعزامی یک اسفند 95 بودم و تو تیپ 181 اسلام آباد افتادم و الان انتقالی گرفتم اومدم شهر خودم (تیپ 192 اهواز) به نظرتون بهترین جا تو تیپ کجاست منظورم بتونم روزبرگی بشم یعنی تایم اداری باشم اگه کسی می دونه لطفا کمکم کنه باتشکر
عقیدتی ، فاوا، آماد، رکن 1 تیپنقل قول:
همیشه اینا بهترین هستن توی تیپ آ
سلام دوستان.بنده اعزامی 19 فروردین هستم تو قرارگاه خاتم الانبیاء آجا(پدافند هوایی) هفته آینده آموزشیم تموم میشه آیا راهی وجود داره(بند پ) که یگانم بعد آموزش نیروی زمینی بشه؟اگه امکان چنین چیزی هس باید از الان اقدام کنم یا بعد اینکه یگانم مشخص شد بعد 20 روز خدمت تو یگان انتقالی بگیرم واسه نیروی زمینی؟
آها ممنون ..بعد بازرسی چی بازم روز برگی هستم یا ن البته من تو تیپ آشنا دارم معاون آجودانی
بازرسی معمولا بهترین یگان تو هر پادگانه، رفیقم افتاد یگان بازرسی تیپ92 و روزبرگ شد. پسر داییم هم یگان مهندسی همین تیپ 92 بود و اونم روزبرگ بود
نقل قول:
آها پس خوبه ....بازرسی ،عقیدتی و بقیه البته من گروهبانیکم مشکلی که نیست؟
سلام
دوستان داستان این پروژه کسر خدمت چیه که به دانشجویان ارشد میدن
کسی از دوستان رفته سراغش یخورده اطلاعات بده به ما
-----
مورد دوم اینکه با طرح جدید کسر خدمت 7-8ماه جبهه ای چند ماه کسر میشه ؟
سلام دوستان حال شما خوبه؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسایی که امریه شون مثلا تو استانداری بوده و دوران آموزشیو توی ارتش گذروندن یه کارت بانک سپه از ارتش داشتن که به اندازه ی 14 ماه ماهیانه حقوقی را علاوه بر حقوق بانک ملی که مال استانداری بوده واریز میکردن که من اون حقوق بانک سپه که مال ارتش بود را کامل برداشت کردم سؤالم اینجاست که الان برای تسویه حساب در ارتش باید حقوق این 14 ماهه بانک سپه ارتش بازگردانده شود؟؟؟؟
سلام...
حقوق امریه دار ها مثل خود کارکنان سازمان امریه دهنده نیست؟ مثلا برای انرژی اتمی....حدودا چقدر میدن برای امریه ها؟
ممنون میشم اینو توضیح بدین.
آقا مرکز آموزشی شهید چمران کرج نیرو انتظامی اطلاعاتی دربارش دارید بگید ممنون
من ساکن کرج هستم اینجا افتادم
بلهنقل قول:
چون شما امريه استانداري بودين حقوق را از انجا مى گرفتين پس طبيعتا ارتش نبايد براى شما واريز مى كرده در هنگام تسويه اگر بفهمند بايد كل مبلغ را بر گردانيد
سلام دوستان، خسته نباشید
یه سوال تخصصی داشتم
اگر برادر بزرگتر خانواده 25 سال سن داشته باشه و خدمت سربازی هم رفته باشه
در صورتی که دو برادر باشن، و برادر کوچکتر 19 سالش باشه و دانشجو باشه، اگر پدر و مادر طلاق بگیرن، برادر کوچکتر میتونه معافیت کفالت بگیره؟ یا به خاطر برادر بزرگتره نمیشه؟
چه راهی داره این قضیه؟ برادر بزرگتره ازدواج کنه و بره یه خونه دیگه، برادر کوچکتر میتونه معافیت بگیره؟
خیلی ممنون میشم اگه کسی جوابشو بدونه
خير نمى توانيد حتى اگر برادر شما ازدواج كند و در شهر ديگرى ساكن باشد معافيت كفالت نمى دهند به فرض هم كه اگر شما تك پسر مى بوديد بايد ٣٠ ماه از طلاق گذشته باشدنقل قول:
سلام دوستان کسی خبر داره دوره تکمیلی تو سال جدید قبوله یا نه؟
دوستان سوال دارم اگه بعد از آموزشی تقسیم شدم بعد چند هفته ایست خدمت بزنم برا درس برم بیام بعد درس درخواست اعزام بدم دوباره همون پادگان میفتم یا شرایط کلا عوض میشه؟؟؟
دوستان کسی نبود اطلاعاتی داشته باشه در این مواردنقل قول:
سلام دوستان یه سوال فوری ازتون داشتم حتما جواب بدید
من تازه اموزشیم تموم شده و سرباز سازمان زندان ها هستم همین فردا هم باید برم مرکز استان و خودمو معرفی کنم از اونجا هم تقسیم میکنند به یکی از شهر های استان. حالا بعدش فرصتی بهم میدن یا نه سریعاً باید خودمو برسونم جایی که تقسیم شدم؟
آیا باید پتو و لباس و اونهمه بارو فردا با خودم ببرم؟ یا نه همینطور دست خالی برم؟!!! چجوریه؟ اگه میدونید حتما بگید
فرستاده شده از ALCATEL ONE TOUCH 7025Dِ من با Tapatalk
سلام دوستان یه سوال فوری ازتون داشتم حتما جواب بدید
من تازه اموزشیم تموم شده و سرباز سازمان زندان ها هستم همین فردا هم باید برم مرکز استان و خودمو معرفی کنم از اونجا هم تقسیم میکنند به یکی از شهر های استان. حالا بعدش فرصتی بهم میدن یا نه سریعاً باید خودمو برسونم جایی که تقسیم شدم؟
آیا باید پتو و لباس و اونهمه بارو فردا با خودم ببرم؟ یا نه همینطور دست خالی برم؟!!! چجوریه؟ اگه میدونید حتما بگید
فرستاده شده از ALCATEL ONE TOUCH 7025Dِ من با Tapatalk
دوستان عزیز سلام و خسته نباشید....
دوستان یه نگاه به این عکس بندازید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از 11 همین ماه زده بود ارسال دفترچه و قسمت نام مرکز آموزش خالی بود ، بعده 11 زده اعزام به خدمت و قسمت نام مرکز آموزش رو نقطه چین زده...
الان به نظرتون من کد آزاد خوردم با اینکه هنوز محل آموزشی مشخص نشده؟
سلام
نام مرکز آموزش:مركز آموزش شهيد چمران كرج
من اینجا افتادم , وضعیت چطوره الان؟ کسی تجربه اینجا رو داره؟
سلام
دوستان پادگان شهید ثابت خواه گیلان غرب اموزشیش چجوریاست ؟
پیشاپیش مرسی از جوابهاتون
معمولا پيش امده تا يك هفته قبل از اعزام كد ها مشخص نشده باشد جاى نگرانى نداردنقل قول:
سلام دادا گروه زدیم تو تلگرام برا اونایی که چمران افتادننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام معافیت لاغری هنوز هستش یا معافیت دائم نمیدن دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ازت...نقل قول:
البته من صبح رفتم پلیس 10+ و برگه اعزام رو گرفتم...کد مازاد خوردم
سلام و خسته نباشید
کسی که اعزامی 4/1 هست و کدش مشخص شده میتونه الان واسه معافی پزشکی اقدام کنه؟