اینطوری فکر نکنم ...نقل قول:
شما هر 2-3 شب یه بار دان کن به احتمال زیاد محدود نمیشی .
Printable View
اینطوری فکر نکنم ...نقل قول:
شما هر 2-3 شب یه بار دان کن به احتمال زیاد محدود نمیشی .
سلام اصلا با حرف شما موافق نیستم چرا که شاتل روی همه کارها وبرنامه پیکیری جدی داره.... انقد که به مشترکاش میگه بره نرم افزار دیومتر را دانلود کنید نصب کنید بعد گزارش مصرف را از توی نرم افزار با سایت مای شاتل چک کنید اگر کوچیکترین مغایرت بین این دو دیدید معترض باشید این یعنی خیلی به کارشون مطمئنا تازه من شنیدم مودم های زایکسل که می فروشند یک کنتر داره که کنترل کنند مصرف ترافیک هستش آقا .........پس الکی تهمت بهشون نزن !!!
نه دوستم مشکلی پیش نمیادش فقط هر شب پشت سر هم دانلود نکن که همیشه اینترنتت با سرعت مناسب باشه
نرم افزار دیومتر برو دانلود کن نصب کن دوستم .......... ضمنا در شاتل گیگ دزدی نیست من خودم همه کار رو بررسی کردم هیچ موردی ندیدم الانم نرم افزار دیومتر را نصب دارم با گزارش مصرف سایت مای شاتل یک چیز را نشان می دهد بیشتر دقت کن!!!!نقل قول:
شاتل سرعت دانلود رایگان شبانش چنده؟
گفتم حس کردم اینجوریه حالا اگه نیست که نیست !
شدیدا تایید میشهنقل قول:
گیگ دزدی هم به خدمات شاتل اضافه شده
من که همش 20 روز نیست از شاتل گرفتم تا الان 10 گیگ دانلود شبانه کردم هنوز محدود نشدم چکار کنم از الان که محدود نشم ؟ :sq_6:
این هفته کلا هر شب 1.4 رو شاخش بود !!:sq_12:
من اکو دارم . 512 ، روزا روی 240 - 250 هست و شبا میاد رو 60 - 70 . کرج زندگی میکنم .نقل قول:
بچه ها من میخوام از سرویس اکوی 512 ، بیام رو سرویس آرت 1 ( همون 128 نامحدود ) . کسی از دوستان این سرویس رو داره ؟!
سرعت دانلود روی چند هست ؟! البته دوستانی که توی کرج هستن ، بگن فکر کنم با شرایط من بیشتر جور باشه . چون من توی کرج ، هیچ مشکلی با شاتل نداشتم توی این حدود 18 ماه سرویسم .
پسر خاله من 128 داره و سرعتش در روز معمولا روی 80 تا 95 هستنقل قول:
شب ها هم 20 میشه
منطقه رجایی شهر بلوار انقلاب
آقا ممنون ... اینجوری من همین شنبه اقدام میکنم برای سرویس Art 1 . ارزش داره انصافاً ! آخه با این سرویس فعلی ، دارم 20 تومان هزینه میکنم ، فقط برای 3 گیگ ! درسته سرعتش خیلی خوبه ( یعنی با سرویس 512 من ، چیزی حدود 2 مگ بسته شده ) اما کار به 15 روز نکشیده ، ترافیک تموم میشه .نقل قول:
شبا که خیلی مهم نیست . بشه یه وب ساده باز کرد ، کافیه ... کارای دانلود رو طول روز انجام میدم ...
بازم ممنون دوست عزیز ...
درست من هم اکو 128 دارم تو روز 250 شب هم 60تا 70 درسته 128 ولی الان که نیگا میکونم رو 2mبسته شدهنقل قول:
البته شما باید محدودیت رو هم در نظر بگیری.....
من 128 دارم اکو، چند ماهه که هر شب حدود یک گیگ با سرعت 60 دان میکنم و فقط محدودیتی که دادن اینه که بعد یه مدت از ساعت 1تا 3 شب سرعت 5 شد اما بعدش میاد رو همون 60.
چه حس بدی داره دانلود با اینترنت این شرکت نمیدونم چرا ولی هر بار که میزارم واسه دان البته شبا 1حس خیلی بدی که میشه گفت 1ترسی هم توشه سرتاپامو میگیره
پیش خودم همش میگم نکنه این اخرین دانلود واسه این ماه باشه .....اه اه اه
اوضای پینگ این شرکت داغون بود داغونتر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من از شنبه دچار مشکلی شدم
شنبه صبح که پرداخت کردم و دورم شروع شد وقتی مودم رو روشن میکردم چراغ status بار ها چشمک میزد تا ثابت بشه
یعنی 4 بار هر بار 3 تا بعد یک دونه 8 تایی تا ثابت بشه و گاهی تا یکی دو ساعت اصلا رانژه روشن نمیشد
دیروز شده بود 2 تا 8 تایی
امروز این مشکل درست شده اما مشکل دیگه اینه که downstream و upstream ام رندم شده
یعنی شنبه شده بود 160 و 90
دیروز انواع و اقسام عدد ها رو میداد
221 و 641
بعد شد 221 و 778
امروز شده 224 و 1000
یعنی سرعت دانلودم شده 100
تنمیدونم چش شده درست بعد از پرداخت دورم اینطور شد
من 5 سالی میشه شاتل دارم و حدودا 17 ماهی میشه که با 128 برای 3321 بسته بودن یعنی 330 کیلوبایت دانلود
دوستان راهی هست که اون 26 هزار تومن رو کمتر داد؟
یعنی بخشی از اون هزینه که واسه نصب ایدیاسال در منزل کاربر هست رو من خودم انجام میدم و نیازی نیست که ایشون زحمت بکشن :دی اونو ندم
البته من قیمت دقیق رانژه و این موارد رو نیمدونم اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم بنویسه
من میخواستم این کارو کنم ، قبول نکردن . البته داستان مال 2 سال پیشه حدوداً . قبلش بهتره تماس بگیری از خودشون بپرسی . من یه بار واس دوستم کارا رو انجام دادم ، البته مشکلی که بود این بود که دوستم هزینه رانژه و نصب رو پرداخت کرده بود !نقل قول:
سلام میشه به پشتیبانی گفت خطمو رو 4 مگ ببندن ؟
اصلا انجام میدن ؟ مدرک میخواد؟
این چه وضعی شده تو بعضی سایتها عکسها نصفه باز میشن . مثلا الان میخواستم تو یه سایت ثبت نام کنم کد کپچا رو نمیتونستم ببینم!! مال شمام همینطوری شده؟
البته فکر کنم مشکل سراسریه درسته؟
من که بعید میدونم ! من اون موقع که 512 داشتم ، البته اکو ، سرعت دانلودم 250 بود . یعنی دو مگ میبندن . مدرک که فقط کارت دانشجویی از من خواستن .نقل قول:
حالا میخوای تماس بگیر با شرکت ، ببین شاید این کار رو در ازای دریافت مبلغی برات انجام بدن .
نه دوست عزیز ... من که مشکل ندارم ( سرویسم Art 1 هست ) . در هر دو صورت ، یعنی چه با پ ر و ک س ی و چه بدون اون ، هیچ مشکلی ندارم . میخوای یه بار کوکی ها و History رو پاک کن ببین مشکلت حل میشه یا نه .نقل قول:
نقل قول:
من 128 دارم سرعت دانلودم نهایتا تا 280 میره ولی شبانش خیلی کمه بین 40 تا 60 بازی میکنه واسه این میگم اگه تاثییر میزاره اقدام کنم :n01:
خوب این یه منطق ساده داره ! طول روز سرویس شما رو بالا میبندن که سریع تر دانلود کنی و حجم بخری . اگه شبا بین 40 تا 60 سرعت دانلودته ، خوش شانسی ! من با 512 این سرعت رو داشتم !:n13:نقل قول:
دوسته عزیز با اینترنت 128 کیلوی میخای چقد دانلود کنی همون 40 50 هم که بهت میدن خدا رو شکر کن اگر خواهان سرعت بیشتر در شبانه هستی سرویس 128 رو بکن 1 مگ یا 2 مگ اونوقت شبانت میشه 100 120 نه اینکه با 128 شبا بخای 500 تا دانلود کنی ضرر میکنی:n02:نقل قول:
یک سوال ارت 1 19 هزار تومنه؟سرعت دانلودش چنده؟
هوس کردم بیام شاتل:n24:
هزینه ماهیانش با مالیات بر ارزش افزوده و عوارض شهرداری ، میشه 29400 تومان . سرعت دانلود هم روی 80 - 90 هست که گاهی تا 100 - 110 هم میاد بالا .نقل قول:
شبا حدود 40 میشه . من اکو 512 بودم ، 3 -4 روزی میشه که این سرویس رو گرفتم . امیدوارم همین طور بمونه ...
سلامنقل قول:
اما این طوری که تو تاپیک گفتند. موقت هست.
یعنی بعد از چند گیگ دانلود . کم میشه سرعت و یک سطح میائید پائین تر
خوشبختانه شاتل تو منطقه ما بیم نداره یعنی پورت نداره:n02:
مگه 4 مگابیت هم داره شاتل؟نقل قول:
اگر کسی هس تو بخش پشتیبان فنی شاتل کار میکنه بهم pm بده
باور کردنی نیست که در آمار های این سایت شاتل برتر از همست(البته سرویس 2 مگابیتش ):n13:
:n08:بیخیال این آمارها! اگه به این آمارها توجه کنی که الان شاتل بهترین گزینه هستش واسه اینترنت! :n08:والا مخابرات مازندران در خیلی از زمینه ها بالاتر از شاتل و امثال شاتله! مخصوصا ترافیگ ماهانه و قیمت! فقط پشتیبانی ضعیفی داره! :n20: من دوساله طرح 2048 آفیس شاتل رو دارم که شب رایگان نیستش،ولی از ساعت ده یازده شب به بعد بطور وحشتناکی سرعت میاد پایین و وبگردی هم سخت تر میشه نسبت به روز! هرکاری کردم زنگ زدم حضوری رفتم دعوا افتادم ،ولی درستش نکردن! چون سیاستشون همینه که تو روز ملت با سرعت بالا دانلود کنن ترافیک تموم شده گیگ اضافه بخرن! شبا هم رایگانه ملت پدرشون دربیاد! :n08: تنها چیزی که باعث شده شاتلو بیخیال نشم این سرعت خوبش تو وبگردیه که کارمه! دانلود ندارم! 5گیگ ماهانه رو در عرض 15روز تموم میکنم با وبگردی! :n02:نقل قول:
سلام دوستان :n12:
من یک هفته است که سرویس نامحدود شاتل رو گرفتم(درگیلان) و سرعتم به طور متوسط ۸۰ هستش و راضی هستم کلا بابت سرعتش ولی ...
ولی این قضیه ی fair policy خیلی گیجم کرده " منظورم همین محدود کردنه کاربرا در نتیجه ی زیادی دان کردنه ... از هرکی هم میپرسم یه چیزی میگه :
یکی از اپراتور ها بهم گفت سعی کن بیشتر از ۱۰ گیگ دان نکن
اپراتور۲ گفت شما نامحدود گرفتی و راحت باش ...
از کارشناس نصاب پرسیدم گفت تا ۲۴ گیگ میتونی دان کنی
اپراتور ۳ گفت اون مال موقعی بود که سرعت ۱۲۸ شاتل ۲۵۰ بود .. الان که پایین اومده اون مسئله تقریبا منتفی شده...
اپراتو ۴ بهم گفت فقط سعی کن دانلود هات پشت سره هم نباشه وگرنه سرعتتو پایین می آرن
چرا آدمو اینجوری گیج میکنن ؟ الان من نمیدونم با خیال راحت دان کنم ؟ یا اینکه دستم بلرزه موقعه دان؟ تا چقدر میشه دانلود کرد ؟
بر فرض اگه سرعتم کم بشه موضعی هستش(ساعتیه) یا اینکه تا آخر ماه سرعتمو میگیرن ازم ؟؟
اینا که راهنماییم نمیکنن اگه یه نفر جوابمو بده ممنون میشم ...
من که مخابرات دارم و میخوام انصراف بدم .ولی شنیدم که شاتل داشته باشی ولی دانلودت زیاد بشه میشی کاربر پر مصرف سرعتت رو پایین میارن.کلا تمام شرکت ها بعد از یه دوره تمدید سرعت رو پایین میارن.نقل قول:
سلام آرمین جاننقل قول:
من تو یه هفته 20gb دانلود کردم سرعتم همون 95 هستش 128 art نامحدود دارم.
شاتل داره ول خرجی میکنه :n02::n10:به سرویس اکولایت به مناسبت دهمین سالش نیم گیگ هدیه میده به اکو واکو افیس دوگیگ هدیه میده
در مورد دانلود نامحدود :
یکی از دوستای من کلی وقته که کاربر شاتله . دانلودم روزی کم کم 2 گیگ داره . سرعتش هیچ فرقی نکرده .
با درود
دوستان شاتلی؛ بنده حدود هفت ماه است که مشترک شاتل شدهام!
طی این هفت ماه، روز سرعت دانلودم 240 است و حدود سه ماه اول شب(ر سرعت دانلودم 60 بود!
در ماه چهارم سرعت دانلود شب (رایگان) هم 240 شد و من شروع به دانلود بدون وقفه کردم!
دانلودم در 22 شب چیزی حدود 30 گیگ دانلود شد!
پس از آن حدود 2 هفته محدودم کردند و سرعت دانلودم در شب به 8 رسید!
هماکنون که در ماه هفتم اشتراکم از شاتل میگذرد؛ سرعت داتلود شبانه من روی 60 هست
و طی ماههای مهر و آبان تا 27 آذر چیزی حدود 60 گیگ دانلود کردهام!
یعنی با یک حساب سرانگشتی شبی حدود 700 مگ دانلود داشتهام!
در هرصورت الآن دیگر از ساعت 1 شب دانلود نمیکنم به دو دلیل:
اول اینکه از ساعت 1 تا 3 شب سرعت دانلود من 8 کیلو میباشد!
و دوم اینکه حداقل سرعت دانلود شبانهام روی 60 بماند!
در زیر آمار این سه ماه را برایتان آپلود نمودهام:
موفق و پایدار باشید.
:10: