این پاس ماناماد لعنتی چرا سایت درست حسابی نداره ؟ همش میگه به علت تغییرات غیر فعاله پ کی میخاد درست شه ؟ نمیدونم مخابرات چه جوری اینترنتش رو میده به این بی درو پیکرا
Printable View
این پاس ماناماد لعنتی چرا سایت درست حسابی نداره ؟ همش میگه به علت تغییرات غیر فعاله پ کی میخاد درست شه ؟ نمیدونم مخابرات چه جوری اینترنتش رو میده به این بی درو پیکرا
فرشاد بیا یه چند تا از این تستا برامون بزار:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من مبین نت دارم و دارم میام سمت ADSL مخابرات . زیاد آشنایی باش ندارم
میگن خودت باید مودم بگیری.یه مودم قیمت کردم D-LINK گفت 80
به نظرتون خوبه؟ ممنون میشم جواب بدین
داداش شما استفادتون چیه سرعت شبانه براتون مهمه یا پایداری و راحتی ؟نقل قول:
به نظر من برای دانلود شبانه خیلی خوبه و شبها سرعت واقعی میده به کاربرها و محدودیتی هم نداره مثلا" من هر ماه حدود 110 گیگ دانلود دارم توی این دوسال هم محدود نشدم
ولی قطعی و عمدی و غیر عمدی هم داره ..... پشتیبانی زیاد جالب نیست و مثل کارمند های شرکت های دولتی بی محلی می کنن .......
شاید اگه در کنار این اینترنت یه 128 از مبین نت داشته باشی بد نباشه ....
ولی روش نباید زیاد حساب باز کی مثلا" یه بار قشنگ ساعت 8 که انتخاب واحد داشتم قطع شد:n14: .........
خوش بحالت برا من که از 1ماه تقریبا 2هفته سرعت شبانه خوبه بقیش بد(50کیلوبایت):n29:
چند وقت پیشم که نزدیکای 3هفته سرعت شبانه روز افتضاح بود
لعنت به این پاس مارمالاد بی درو پیکر
یعنی شرکت بیخودتر از این پیدا نکردن که خط ما رو بهش منتقل بکنن ؟ یه سایت درست حسابی نداره. رفتن فروشگاه ساز رایگان پرستاشاپ رو نصب کردن و همه کارای تمدید و خرید ترافیک رو دستی انجام میدن. حالا ای کاش دستی انجام میدادن من یک ساله از این شرکت لعنتی سرویس دارم هر موقع میخام تمدید کنم بیچاره میشم تا تمدید بشه.
وقتی که زمان سرویس تموم میشه که مستقیم ریدایرکت میشه به یه سایت دیگه که هیچ ریطی نداره و نمیشه تمدید انجام داد! وقتی هم قبل از تموم شدن اعتبار تمدید بکنی از تو سایتشون تمام اون حجم رو مثلا 8 گیگ رو برای همون یکی دو روز باقی مونده به عنوان ترافیک اضافه محاسبه میکنن!!! اینو تو سایتشون هم نوشتن!!! تازه برای همه این کارا صد بار باید توی تایم اداری زنگ بزنی بهشون بفهمونی که چی به چیه شاید درست بشه وگرنه میره برای روز کاری بعدی!!!!
به خدا دارم روانی میشم از این شرکت در پیت. تازه قیمتاشونم از همه جا بالاتره یه گیگ ترافیک رو میدن 5200 !
ماناماد پسر خوبی است به من سرعت خوب میدهد:n10:نقل قول:
سرعت خوب به چه دردی میخوره وقتی برای تمدید و خرید ترافیک اینهمه زجر میکشیم ؟ الان شما برای تمدید کردن دقیقا چیکار میکنید؟نقل قول:
تازه از همه جا هم که گرونتر میده