خیلی سالِ دارن میخورن!نقل قول:
بیخیال...
من که میخوام ISP یمو عوض کنم :n22:
Printable View
خیلی سالِ دارن میخورن!نقل قول:
بیخیال...
من که میخوام ISP یمو عوض کنم :n22:
منم دیگه خسته شدم، میرم isp رو عوض کنم.نقل قول:
فکر کنم همین روزا باشه که مخابرات تعطیل شه:
کد:بدهی 450 میلیارد تومانی مخابرات به زیرساخت/فروش اینترنت به مخابرات متوقف شد
فروش اینترنت به مخابرات متوقف شددر ادامه اختلافات موجود میان شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این بار معاون شرکت مخابرات ایران از دستور توقف فروش پهنای باند اینترنت از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت به مخابرات خبر داد.اختلاف و کشمکش میان شرکت مخابرات ایران با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالهای پس از خصوصی سازی این شرکت بارها بروز پیدا کرده به نحوی که این وزارتخانه و سازمانها و شرکتهای تابعه آن طی چند ماه اخیر در موارد مختلفی همچون نرخ مکالمات و تعرفه گذاری، بدهی مخابرات به دولت و واگذاری مخابرات به بخش خصوصی، بارها از عملکرد این شرکت انتقاد کرده و آن را غیرقانونی اعلام کرده اند.
این بار معاون شرکت مخابرات ایران از دستور مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت برای توقف فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات خبر داد.داوود زارعیان در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت به بهانه اختلاف حساب و بدهی فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات را متوقف کرده است، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران شاید اختلاف حساب جزئی با شرکت ارتباطات زیرساخت داشته باشد اما بدهی به این شرکت نداشته و این درحالی است که زیرساخت بدون برگزاری جلسه و ارائه جزئیات این بدهی، در اقدامی غیرمنطقی فروش پهنای باند اینترنت را به مخابرات متوقف کرده است.وی گفت: متاسفانه در این جریان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به جای آنکه حامی مردم باشد به صورت یکطرفه از شرکت ارتباطات زیرساخت حمایت می کند و در نامه ای به مخابرات اعلام کرده که اگر می خواهید پهنای باند دریافت کنید بدهی خود را بپردازید.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه در این نامه اشاره ای به مبلغ بدهی مخابرات نشده است، افزود: مخابرات آمادگی خود را برای مذاکره با شرکت ارتباطات زیرساخت و شفاف شدن بدهی عنوان شده اعلام کرده اما تاکنون جلسه ای در این زمینه از سوی این شرکت ترتیب داده نشده است.زارعیان با اشاره به برنامه های توسعه ای شرکت مخابرات ایران برای اینترنت پرسرعت در کل کشور گفت: هم اکنون تمامی استانها نیاز به پهنای باند اینترنت داشته و تقاضای خود را پیش از این به شرکت زیرساخت اعلام کرده اند که دستور توقف فروش، توقف توسعه ADSL در کشور را به همراه دارد.وی تصریح کرد: عدم اختصاص پهنای باند اینترنت به مخابرات نه تنها تقاضای متقاضیان ADSL را بی پاسخ خواهد گذاشت بلکه برای مشترکان فعلی مخابرات نیز مشکلاتی را به همراه دارد چرا که در صورت قطعی لینک و بروز مشکلات فنی، مخابرات امکان پشتیبانی از سرویس را با وجود محدودیت پهنای باند نخواهد داشت.به گزارش مهر، اوایل سال 90 نیز جنجال بر سر بدهی مخابرات به شرکت زیرساخت، آغازگر کشمکشی میان این دو شرکت بود به نحوی که شرکت ارتباطات زیرساخت در اطلاعیه ای اعلام کرد که به علت بدهی مخابرات، تمامی ارتباطات مخابراتی کشور را که از سوی شرکت مخابرات ایران عرضه می شود برای حدود چند ده میلیون مشترک قطع خواهد کرد.
فامیل ما هم مخابرات لندنه میگه خیلی خوبه راضیه !نقل قول:
واسه ما که مخابرات تهرانه افتضاحه
گذشته از شوخی شما جز معدود کسانی هستین که مشکل ندارین !
بابا این چه وضعیهههههههههههههه اخه من پیشگامان دارم عالیه این3-4 روزه ترکیده به زور صفحه باز میکنه...پشتیبانیاش درخت کاج در خونمون بیشتر حالیشونه به خدا.... همین الان زنگ بزنید 2020 میگه به دلیل حجم بالای تماسها شرمنده ای!!!
2020 که خطوطش ترکیده، اگر هم بگیره نیم ساعت پشت خطی و بعدشم بوق اشغال
شرکت مخابرات :22::34:
شرکت ارتباطات زیر ساخت :n10::n09:
وزارت ارتباطات و فناوری :25:
کاربران بدبخت :37: :n30: :2:
بعد از مخابرات ارزون ترین سرویس نا محدود برای کدوم شرکته بچه ها؟ کسی میدونه؟
باید به فکر عوض کردن سرویس باشیم اینطوری نمیشه!
بله همونطور که گفتم ملت شریف آگاه باشید مشکل از پهنای بانده :n09: توجه میکنید غیر فعال شدن SSL و بعضی تحریم شکنها هدایت به صفحه جعلی login یاهو و جیمیل و اقدام به شنود و جاسوسی و فیلترینگ گسترده و هزاران مشکل اینترنت ایران... اینها همه از پهنای باند میباشد!:n08:یعنی کل مسئولین از بالا تا پایین میخوان به ما اینترنت با کیفیت و بدون سانسور بدن منتها به دلیل کمبود پهنای باند نمیشه لکن مجبورن به زور بهمون اینترانت حلال بدن که حیلی همه خوب و بی خطره!:n19:این جنگ زرگری بین زیرساخت و وزیر و و مخابرات و ... تنها یک بازنده داره اونم کاربره!:n29:
وضعیت فعلی:ضمن ملی شدن های همیشگی سرعت با 16 کانکشن سرور خارجی حداکثر 20 هست:n21:اسپیدتست هم باز نمیشه شما تک کانکشن رو 1.3 کیلوبایت در نظر بگیرید!:n20:
آخی نازی :n26: مملکت از بالاترین نقطه بستگان و نزدیکان .... بعد یک نهاد گسترده بعد دولت و مجلس تا جز در تمام اینها بی شک فساد و اختلاس و رانتخواری وجود داره نمونه علنی شده اخیرش دست داشتن چند نماینده مجلس تو ماجرای اختلاس بزرگ و برداشت پول دولت به حساب دانشگاه خود و ... میخورن یه لیوان آبم روش :نقل قول:
این پولا خوردن نداره به خدا....
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند :n06:
پرواضح هست که به دین و خدای خود هم اعتقادی ندارید حداقل از خشم مردم تحقیر شده بترسید و از سرنوشت حکام مستبد عبرت بگیرید! :n02:
دقیقا از خرداد به این طرف اینترنت من حتی یک روز رو هم بدون مشکل سپری نکرده
روحانی مچکریم :n08: