سرت کلاه گذاشتن ! من دیروز زنگ زدم بهشون اولی گفت شما مگه 256 نگرفتی ؟ پس برای 256 سرعت 25 تا 30 نرماله مرکز مخابراتیتون هم مشکل پهنای باند نداره و رو خطتون هم نویز نیست فقط چون پهنای باند شر هست بعضی وقتها سرعت میاد پایین! دفعه دوم زنگ زدم گفتم قردادم رو میخوام فسخ کنم ، شروع کرد همین مزخرفات رو تحویلم داد که دو سه هفته صبر کنید درست میشه ! خلاصه من امروز داتک رو وصل کردم و راضی راضی هستم چون اقلا رو حرفشون هستن و از اول تا آخر دوره بدون هیچ مشکلی 2 برابر سرعت خریداری شده بهم پهنای باند میده ! در ضمن اینم بگم جالبه : امروز رفتم مخابرات باهنر که قبض بگیرم گفتن بیا از خود مخابرات adsl بگیر گفتم چجوری ؟ گفت 128 نامحدود ماهی 10000 تومان ! گفتم ایول خب یه 512 بده گفت بالای 128 رو باید بری مخابرات مرکز تاییدیه بگیری که اونم نمیدن ! حالا جای مهمش اینجاس : گفت ما به تمام ISP ها که پهنای باند میدیم با شرط فروش نامحدود هست و اونها وقتی برای یوزر حجم تعیین میکنن خلاف قانون هست ، گفتم پس چرا شکایت نمیشه ؟ گفت ای بابا ، به ما که مربوط نیست اونا چجوری میفروشن شما باید شکایت کنید ، آخرش هم بجایی نمیرسید !