بله تاثیر داره اما به اون حدی که شما دنبالش هستید خیر ...نقل قول:
Printable View
بله تاثیر داره اما به اون حدی که شما دنبالش هستید خیر ...نقل قول:
والا بنده از بهمن پارسال که مبین نتم همچین چیزی نشنیدم اما قطعا میپرسم که اگه وجود دارن چه فرقایی باهم دارن ...نقل قول:
خب شما زنگ بزنید همون 096790 :27:نقل قول:
نقل قول:
از افت سرعت در شب آگاه هستند اما مثل اکثرشرکتهای اینترنتی بعلت اینکه همه به سمت و سوی دانلود میان سرعت افت پیدا میکنه ... بعضی مواردم قابل گفتن نیست مثه اینکه تا وقتی همه شرکتها زیرنظر یه جای خاص هستن و امکاناتشونو از همونجا میگیرن پس مجبورن مطیع باشن و بس ...
512 توصیه میشه ...نقل قول:
عزیز خوبه شما تو ایرانید و باید وضعیتو درک میکنید ، چیزی بخواد تغییر کنه باید 100جا تائیدش کنن (کاغذ بازی اداری) تا به ما برسه و ارجاع بدیم پشتیبانی و ...نقل قول:
سلام مبین نت جان
استفاده از vpn حجم استفاده شده رو دو برابر محاسبه میکنه؟ چون من احساسم بر اینه که داره بیشتر کم میشه.
وای فای مودمتونو ریست کنید ، درست نشید پیغام خصوصی بدید واستون چک میکنم ...نقل قول:
مبین نت از شما بعیده. یعنی چی باید صد جا تایید بشه؟ یعنی سرعت قورباغه ای مبین نت رو به گردن کاغذ بازی اداری میندازین؟نقل قول:
بابا دست مریزاد. شما کلا عادتتونه همه رو مقصر میدونید جز خودتون.
قبول دارم صددرصد مشکل مبین نته اما باید بی تی اسایی که نصب میشن برای شرکت صرفه اقتصادی داشته باشن ، صرفه اقتصادی هم یعنی تعداد یوزر و متقاضی بالا و .......نقل قول: