این شماره مشتری چه مزیتی داره ؟
از قسمت نمایندگان جدا شدید یعنی دیگه از crm وارد میشید ؟
نقل قول:
Printable View
این شماره مشتری چه مزیتی داره ؟
از قسمت نمایندگان جدا شدید یعنی دیگه از crm وارد میشید ؟
نقل قول:
دوست عزیز شما سرویس های طلایی داشتید ؟ اگه 128 طلایی بعد سرعت هدیه سرعتش میشه 30 پس 256 هم سرعتش میشه 65 درسته ؟ :n01:نقل قول:
من چون از نمایندگی ثبتنام کردم به من شماره مشتری نمیداد خود نمایندگی رو میگم.الان از نمایندگی جدا شدم با آسیاتک در ارتباط هستم اگه برام مشکلی پیش بیاد دیگه با نمایندگی کاری ندارم آسیاتک رو میشناسم.اینطوری بهتره.یه چنتا گزینه تو اون منو داره که از ازون قسمتی که با یوزر نماینده وارد میشدم بهتره.نقل قول:
تازه اگه میخوای بری از همونجا میتونی درخواست تخلیه بدی دیگه لازم نیست بری نمایندگی
سلام
آقا یک سوال در رابطه با دانلود شبانه! من با وجود اینکه IDM رو گذاشتم راس ساعت 9 دانلود رو قطع و کامپیوتر رو خاموش کنه، باز میبینم که حدود 300 مگ از حجم اکانتم رو الکی کم میکنه.
کسی اینجا همچین مشکلی داشته؟
دوستان من اهواز هستم اگر توی سایت ثبت نام کنم چند روزه خط رو رانژه میکنن ؟ اگر توی سایت ثبت نام کنم پول نصب حضوری با تلفنی رو نمیخواد بدم ! فقط 5 هزار تومان رانژه + هزینه سرویس رو میدم ! ولی نمایندگی 15 تومان میگیره ! به نظرتون توی سایت ثبت نام کنم یا برم نمایندگی ؟
من رفتم نمایندگی گفتن 15000 تومن من گفتم که خودم نصب بلد هستم 10000 گرفتن.قبلا تلفنی 10000تومن بود الان شده 9500.نقل قول:
رانژه رو برای من 24 ساعت انجام دادن البته بستگی به مرکز مخابراتی داری که زود انجام بده یا نه.حداکثر یه هفته حداقل 24 ساعت.
مثل نرو به نمایندگی بعدش دوباره مجبور بشی که درخواست بدی تا ارتباطت رو با آسیاتک مستقیم بشه.از سایت بهتره.
یه برنامه دیگه بگیر که سیستمت رو خاموش کنه.نقل قول:
شاید ساعتت تنظیم نیست.یا ساعت برنامه رو اشتباه زدی.
حسین جان ممنون . من الان توی سایت ثبت نام کردم ولی پسورد رو نه به ایمیلم فرستاد نه به موبایلم !!! چکار کنم ؟ بعد اگه از سایت ثبت نام کنم اینترنت فعلیم رو اگر قطع کنم چطوری ثبت نام آسیاتک قطعی کنم ؟ :n02:نقل قول:
سلام دوستان جریان سایت آسیاتک چیه واسه من یه هفته هست بالا نمیاد؟
سرویس فعلی من 128 6 گیگ محدود
شهر من : کرج
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دیشب شب خوبی برای دانلود بود
بیشتر از 7 گیگ دانلود داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]