سلام دوستان
میخواستم بدونم قیمت نرمال برای خرید بازی های ps3 روی هارد چنده؟؟؟
تا چند قیمت میتونم پیدا کنم ؟؟ (هر بازی کپی)
میخوام کلاه سرم نره
کسی نمیدونه ؟؟
Printable View
سلام دوستان
میخواستم بدونم قیمت نرمال برای خرید بازی های ps3 روی هارد چنده؟؟؟
تا چند قیمت میتونم پیدا کنم ؟؟ (هر بازی کپی)
میخوام کلاه سرم نره
کسی نمیدونه ؟؟
قیمت نرمال 2500 تا 3000 تومن هست ولی اگه با یکی از مغازه دارا مشتری بشی 2 تومن میدن.نقل قول:
البته من بازی l.a noire و infamous 2 رو با هم 2 تومن خریدم. یا مثلا بازی dante's inferno رو 1 تومن خریدم . از اونجایی که تو شهر ما مغازه داری که بازی ps3 بفروشه کمه اگه با یکیش رفیق بشی برات مرام به خرج میده و ارزون میده بازی ها رو ولی تهران رو نمیدونم.
نقل قول:
من از یه مغازه دار بازی هامو میخریدم 2500 بعد از 1 ماه رفتم پیشش بهم داد 3000 تومان !!!
بازی از رو هارد من از یکی فروم ها 1 ترابایت بازی گرفتم 20 تومن.
هر گیگی 20 تومن برات میریزه.
نقل قول:
آخه اونا باید از خودشون هارد بخری ...
من خودم هارد دارم ...
نه میتونی هارد خودت رو بفرستی طرف هم تهران بود.اگه تهرانی معرفیش کنم.
معمولا همين 2500 ولي اگه تعداد بالا بگيري كمتر هم ميدن مثلا 50 تا بازي 50 تومن:31:نقل قول:
اگه ادم باشه:31:نقل قول:
خيلي واست مرام گذاشته :31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:كنسول كه جاي خود دارد :31:نقل قول:
با سلام به همه دوستان
کنسولم ه ک شده با فریمور3.55 هستش . میخوام بازی call of Duty: Black Ops بصورت 3D اجراش کنم ولی هر کاری میکنم نمیشه در اپشن بازی گزینه تنظیمات 3D هم خاموشه . TV هم مارکش سونی و 3D رو پشتیبانی میکنه و تنظیماتشم مطمئنم که درسته . یه متخصص پیدا نمیشه جواب بده ؟
فک کنم کنسول که ه ک میشه برای پخش بازی ها و فیلم های 3D به مشکل برمیخوره . یا شاید بازی یه پچ میخواد نمیدونم والا...
ما آخر متوجه نشدیم وقتی کنسول ه ک میشه فیلم و بازی های 3D اجرا میشه اجرا کرد یا نه !!!
نقل قول:
نه خیر متاسفانه تهران نیستم
از راه دور هم نمیتونم اعتماد کنم :13:
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
نقل قول:
سلام نمیدونم واسه چی پخش نمیکنه ...
اما اینو میدونم که پخش تصاویر 3d هیچ ربطی به ه-ک کنسول نداره ...
ه-ک کنسول فقط واسه اینه که نریم کلی پول واسه بازی اورجینال بدیم .. فقط همین ...