ترافیک خدایی خیلی کم نیست؟سه ماه 6 گیگ خیلی کمه.شما کفافتون می ده؟هزینه گیگابایت اضافی هم زیاده که.1 گیگابایت 5000 تومن!!!
Printable View
ترافیک خدایی خیلی کم نیست؟سه ماه 6 گیگ خیلی کمه.شما کفافتون می ده؟هزینه گیگابایت اضافی هم زیاده که.1 گیگابایت 5000 تومن!!!
دوستان عزیز یه سوال خیلی مهم....سرویس شاتل نامحدود با سرعت دریافت 128 و 192 چه سرعت دانلودی دارن؟
ممنون
شما احتمالا سرعتت محدود شده ببین ماه قبل چند گیگ استفاده کردینقل قول:
اگه منظورت ART2 هستش سرعتش بین 100 -130 هست اکثرا البته گاهی خیلی بیشتر هم میشهنقل قول:
من art4 استفاده می کنم یه 7-6 روز که سرعت دانلود روزانه نصف شده. معمولا 124 می داد الان حدود 50-60.
مصرف ماه پیشم: 31,061,293KB
از روزی که 3218 mb استفاده داشتم سرعتم نصف شد
می خواستم بدونم محدود شدم! چقدر طول می کشه این محدودیت برطرف بشه؟
دیروز زنگ زدم گفت محدود نشدید. بقیه دوستان افت سرعت نداشتند؟
ممنون
دوستان سرویسهای نامحدود شاتل هم مثه پارس انلاین محدودیت داره !؟؟ پارس انلاین تا 20 گیگ رو میتونی با سرعت بالا دانیود کنی بعد سرعتش خفن میاد پایین (1/8 میشه)
سلام آقا کوروشنقل قول:
عزیزم گفتم اینا تجربیات شخصی بود در ثانی گفتم که مشکلات بالا لاینحل نیستن و راه دارن
سوما اینجا تاپیک مشاوران اعظم دربار نیست و هرکسی مجازه نظرش رو بگه و نظرش نقد بشه
و در آخر ممنونم از حس مسئولیتتون بابت شناسایی مشاوران فاقد و دارای صلاحیت .
بله با هزینه بیشتر میشه کاری کرد فایل ها نسوزه
مشخصه دیتای ارسالی از طریق خط ای دی اس ال و گرفتنش از طریق امواجه (که خودش توی مراجع قضایی و بچه های بالا کلی طرفدار داره)
برای آنلاین من دانلود گروهی رو مثال زدم مشکلش چیه؟ توی گروه از همه برای دانلود شب نظرسنجی میشه
اگر شما داری در مورد اینترنت آنلاین تک نفره صحبت میکنی یادمه هیچ کس از پس مخارجش بر نمی اومد و همه مجبور میشدن ه ک کنن
الان هم که مک ه ک شده رو میفروشن که اگر صاحبش وصل بشه سرعت شدیدا میخوابه
با این بحث اونم توی این تاپیکی که به شاتر هیچ ربطی نداره قوانین رو کامل شخم زدم و به خدا آخرش بن میشم
( بد خواهان از گزارش تخلف استفاده نکنید و خود را به آن راه زده و از دکمه کنارش استفاده کنید:31: ) آخه از این یوزر قلابی ها ندارم که اگر یوهو بن شدم مشکلی پیش نیاد
و از کسایی که دوست ندارن این بحث توی این تاپیک مطرح بشه هم عذر میخوام
و گاهی خیلی کمتر مثلا 6 تا 8 کیلو بایتنقل قول:
محدود نشدید اما یک پله بهش نزدیک شدیدنقل قول:
اگر محدود بشید سرعتتون میشه 6 یا8 کیلوبایت
الان دارید به سمت سرعت واقعی که از شاتل خریدید میرید و اگر به دانلود ادامه بدید به یک سبک موسیقی مرسوم در شاتل میرسید به نام 6و8
اونموقع IDM با ریتم خاصی سرعت دانلود رو 6و8 کیلو بایت نشون میده
دوست عزیز کم که هست! :sq_6: مثلا من 2048 آفیس1 رو دارم با ماهی 5گیگ، ماهی 25000تومان هم میدم! فقط و فقط وبگردی و اپدیت نرم افزار میکنم و دانلود فیلم ندارم! معمولا 16 تا 20 روزه ترافیکم تموم میشه! :sq_24: خیر سرم میخواستم برم از مخابرات مازندران بگیرم که متاسفانه زلزهء ده ریشتری اومده توی مخابرات مازندران! سرعتهارو واقعی کردن(بشدت کم شده) ترافیکها رو کردن بشدت کم کردن و قیمتهارو بردن بالا! :sq_11:انقل قول:
سرویس اکو 128
سرعت آپلود از دیشب تا الان روی 512 بسته شده
پینگ هم قبلا 65 بود الان 42 شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
حالا چکار باید کرد که به سرعت قبل برگشت؟
فعلا یه 8 روزی هست سرعت فیکس شده روی 50-60.
واقعیت اینه که معلوم نیستنقل قول:
برای اکثریت افراد مثل شما سرعت از همون اول بالاست و هرچی استفاده کنن کمتر میشه و برای بعضی برعکس شما اول ها کمه بعد که کمی استفاده میکنن سرعتشون افزایش پیدا میکنه و بعدش محدود میشن
برای بعضی ها بعد از محدودیت معروف 6 کیلوبایت ناگهان سرعتشون زیاد میشه
اما نکته مشترک بین همه یک چیزه و اونم اینه که سرعت هیچکسی ثابت نیست و گاهی زیاد میشه و گاهی کم
من مدتی هست که با هیچ دانلود منیجری نمیتونم دانلود کنم نه dap و نه idm اشکال از کامپیوتر من هست یا از سرویسم
اینجا جای این سوال نیست دوست مننقل قول:
برو اینجا مطرح کن
من زمانی که از وایمکس استفاده میکنم کار میکنه زمانی که از شاتل استفاده میکنم ارور میده برای همین اینجا مطرح کردمنقل قول:
دوستان عزیز من در حال حاضر صبانت دارم اما میخوام بخاطر اینکه مصرفم زیاده از شاتل نامحدود بگیرم...
حالا میخواستم ببینم سرعت واقعی دانلود و آپلود طرح های Art1 و Art2 چجوریاست...
نسبت به هزینه ای که میکنی بصرفه است ؟
ممنون...
سلام
لطفا راهنمائی کنید
در مورد پهنای باند است که چون پهنای باند تمام شد و گذینه سرویس محدود 64 کیلوبایت فعال کردم حالا صفحات را مرور میکند اما در ایمیل و یاهو مسنجر و کانکت نمیشوند و ... v p هم کانکت نمیشود و شاید بخاطر محدود شدن سرویس 64 کلوبایت است حالا آیا راه دیگری نیست که بشود این مشکلات را حل کرد با همین سرویس ؟
ممنون
خداحافظ
من ماه مهر با اکو 512 ک روی 2مگ بسته شده بود 38 گیگ مصرف داشتم و محدود نشده بودمنقل قول:
ولی با این آرت 128،تقریبا 21 گیگ مصرف داشتم و محدود شدم
الان بعد از یک هفته محدودیت سرعت دانلودم یه کم بالا رفته و شده 40 ولی هنوز خیلی پایینه
نقل قول:
سلام
کاش راهی برای شکایت و رسیدگی وجود داشت ،
شاتل دزد واقعی
گوگل هم باز نمیشه :(
از امروز رسما از شر شاتل دزد خالص شدم! این اواخر ترافیک دزدی هم به مجموعه کمالات این شرکت معظم! اضافه شده بود. یه نصیحت برادرانه! از هر جا میگیرید از این شرکت مزخرف نگیرید
اين كه شاتل ميگه سرعت ارسال اطلاعات افزايش يافته دقيقا يعني چي؟
نقل قول:نقل قول:
ما که هیچ مشکلی با این شرکت نداریم نه دزدی و نه سرعت پایین :sq_24:
شما یا دانلود نداری یا از مشتریان خوش شانسینقل قول:
نقل قول:نقل قول:
نه من همیشه دانلود شبانه ام 1.4 گیگه :sq_13:
خیر از عوامل شرکت هم نیستیم یه کاربر معمولی :sq_12:
داداشی به ماه رسیده ایدیاسال گرفتنت؟ اجازه بده ماه عسل یک ماهت با شاتل پر بشه از اواسط یا اواخر ( بستگی به شانس و میزان دانلودت داره ) ماه بعد جویای احوالت خواهیم شد ؛)نقل قول:
یعنی میگی بستگی به دانلود کردن داره ؟ یا همینجوری عشقی سرعتو میارن پایین !؟؟ :sq_6:نقل قول:
من خودم مشترک شمال هستم در دو جا کرج و شمال (نمک آبرود). خداییش راصی هستم نه دزدی و نه سرعت پایین. حالا یه شرکت درست و حسابی تو اینترنت پیدا شده این همه مغرض داره. به قول گاندی وقتی دشمن پیدا کردی بدون تو کارت موفق بودی مخابرات اومده تو شمال کافوها رو عوض کرده دیگه شاتل نمیتونه سرویس بده، بعد به تلفن ثابت ما زنگ میزنند میگن که بیایید اینترنت از ما (منظور شرکت مخابرات مازندران) بگیرید. دشمنی و مشتری دزدی تو روز روشن! وقاحت هم حدی داره...
من واسم عجیبه که حتی 1 کیلو بایت هم تو روز دانلود نمیکنم اما 3 گیگم با وبگردی معمولی نصف ماه که میرسه تموم میشه !
یعنی واقعا این شاتل دزده.
نمیدونم چی پیش خودشون فکر میکنن ، با این سرعت کم و 3 گیگ برای یک ماه ! واقعا خنده داره . من که ماهی 10 گیگ مصرف میکنم .نقل قول:
شما بهتره جای متهم کردن دیگران و شعار دادن ببینی حرف دل این همه مشترک ناراضی چیه؟ آیا خوشی زده زیر دلشون یا از سر بی کاری میان اظهار ناراحتی میکنن و یا... ؟نقل قول:
مشکلات با شاتل :
گرفتن ۲۵ هزار تومن پول زور برای راه اندازی اولیه! ( مضاف بر اینکه خیلیها بخاطر کمبود اطلاعات و دروغهای شاتل مجبور به خرید مودم از شرکت میشن)
نداشتن سرویس با ترافیک بالاتر از ۳ گیگ! تا شما مجبور به خرید ترافیک بشید
محدود کردن شما بخاطر دانلود شبانه! ( در سرویسهای حجمی ) و حتی سرویسهای نامحدود! ، بدونه اطلاع دادن از سقف دانلود در قرار داد ( ...! )و نداشتن مکانیزم خاصی برای از محدودیت خارج شدن
و این اواخر کم شدن حجم غیر عادی حتی با وبگردی ساده!
...
و حتما همه از جمله بنده مغرضیم و احتمالا از جایی پول هم میگیریم تا برای این شرکت به قول شما درست! حسابی! تبلیغات منفی کنیم!
فراموش نکنید بعضیها از پراید خیلی راضین چون تنها تجربشون پیکان بوده!
دوستان کمی رعایت کنید روی نظرات همدیگر نظر ندید این تاپیک برای اظهار نظر در مورد شرکت شاتل هست نه نظر دادن راجع به نظرات همدیگر.
شما می تونید سود یا زیانی که از این شرکت بردید رو بیان کنید تا دیگران از روی تجربه شما و با جمع بندی خودشان به این نتیجه برسند این شرکت مناسب هست یا نه .
فقط اینو داشته باشید بدونید شاتل چیکار داره میکنه میخواد از ورشکستگی نجات بده شرکتی مثل خودش رو .
انصافا درست میگی یکیش خود بنده , مودم درپیتشون رو با اسم zyxel p650-t1 v3 رو بهم انداختن حالا مشکل آنتن دهی و مشکلات دیگه داره که بخوره تو سرشون این مودم اشغال رو از من نمیگیرن بدن گارانتی ,150 تومن پیاده شدم فقط برای مودم , عجب ... بودم من بهترین مودم tp-link تو شهرمون بود 98 تومن . حالا این بماند در ساعت رایگان هم که بعد از گذشتن از مرز18 گیگ الان سرعت دانلودم از لینک مستقیم 15 کیلو و از غیر مستقیم هم 4 کیلوبایت اونم به زور تازه سرویسم 2 مگ اکو هست.نقل قول:
آنلاین هم هنوز بازی نزدم ببینم چطوره.
در حال حاظر ساعت 1:09 محدودیت رو داشته باشید سرعت ارسال بیشتر از دریافته:41:
سلام
کسی قیمت جدید تعرفه های چهل در صد تخفیف کسپرسکی شاتل رو میدونه سه ماهه و شش ماهه چند است ؟
حتما خبرش رو به من و بقیه بچه ها بدین . . .
40 درصد از اینا کم کننقل قول:
اگه خوب بود به ما نمینداخت مثل مودمشون به دوتا تاپیک بالاتر هم یه نیگا بنداز.
حدود 3 ماه پیش یه اشتباه بزرگ کردم و رفتم سرویس Eco512 اونم یک ساله از شاتل گرفتم.
از اینکه یه ماه طول کشید تا درست و حسابی و بدون قطعی وصل بشه بگذریم.
ماه دوم خیلی خوب بود و شبی نزدیک 1.8 گیگ دانلود داشتم . (بیشتر کار منم با اینترنت دانلود شبانه است)
اما از اول این ماه ییهو سرعت دانلود شبانه فقط بین 6 و 8 کیلو رفت و آمد میکرد.
توی بخش فنی اش پیغام گذاشتم که یه چیز تو مایههای کوسه کابلو خورده و لنگر کشتی گیر کرده جواب دادن.
حالا هم که اومدم اینجا همین که دیدم شاتل 3900 صفحه پیج داره حساب کار دستم اومد!
صحبت های بچه ها رو که خوندم متوجه شدم شاتل سرعت کسایی رو که زیاد دانلود کنن رو محدود میکنه.
1. راهی برای برگشتن سرعت هست؟
2. قانون مشخصی داره که کیا پر مصرفن و کیا نیستن؟
3. اگه قراره وضعیت همین باشه من که بیخیال شاتل می شم, پیشنهاد شماها برای دانلود زیاد چیه؟ (ISP رو عوض کنم, م ا ه و ا ر ه یا... ؟؟)
4. نظرتون راجع به اینترنت ماه وار ه ای چیه؟ (با توجه به قیمت اکانت و کارت و...)
ممنون.
سلام
این که میگن تو سرویس شاتل اگه شبانه زیاد دانلود کنی سرعتو محدود میکنند میخوام ببینم برای من که در هفته 2 بار میخوام شبانه دانلود کنم مشکلی پیش میاد؟؟؟یعنی در ماه شاید کلا نهایت 10 بار شب دانلود کنم.
مرسی
:sq_3:
اینو منم حس کردم که واقعا غیر عادی کم میکنهنقل قول:
و این اواخر کم شدن حجم غیر عادی حتی با وبگردی ساده!
قبلا که با اینترنت ایرانسل استفاده میکردم هر کاری مخیخاستم میکردم 2 گیگ تموم نمیشد تو یک ماه الان اگه دانلود هم نکنم هیچی سر ماه 6 گیگ تموم شده .
نرم افزاری نیست اندازه گیری کنه اطلاعات دریافت و ارسال شده رو ؟
از این برنامه استفاده کن. رایگان هم هستنقل قول:
سلام
این که میگن تو سرویس شاتل اگه شبانه زیاد دانلود کنی سرعتو محدود میکنند میخوام ببینم برای من که در هفته 2 بار میخوام شبانه دانلود کنم مشکلی پیش میاد؟؟؟
یعنی در ماه شاید کلا نهایت 10 بار شب دانلود کنم.
مرسی
:sq_3: