ایرانسل شبیه مخابرات شده شبها معلومه که پهنای باند خارجی کم میاره. سایتهای ایرانی خوبه اما خارجی بد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ایرانسل شبیه مخابرات شده شبها معلومه که پهنای باند خارجی کم میاره. سایتهای ایرانی خوبه اما خارجی بد
Sent from my E15i using Tapatalk 2
منم امروز دچار این مشکل شدم حدود 10 روز پیش یه بسته 50 گیگی خریدم ..که وقتی استعلام میگرفتم میزد 50 گیگ کل حجم و حدود 10 گیگ فعال !!! من متوجه نشدم چیه داستان. امروز اینترنتم قطع شد رفتم چک کردم دیدم مانده فعالم قطع شده ...در حالی که حدود 40 گیگ نوشته هنوز دارم....زنگ زدم داد و بیداد کردم ...شماره پیگیری داد بهم گفت تا فردا منتظر بمون ببینیم میشه کاریش کرد !!!! خیلی ظلمه اینجوری
دوستان لطف کنید این سوالم پاسخ بدیدنقل قول:
نقل قول:
بله دوست عزیز پشتیبانی میکنه
- شبکه 4GLTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600
............................
خیر تا جایی که دیدم فقط HSPA استنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل های منو ایرانسل اصلا ایمیل ها رو نمیخونن
ب قول دوستمون گذاشتن رو پاسخ اتوماتیک
نسخه چهار هسته ای s4 قابلیت 4G دارهنقل قول:
اره دقیقا روی پاسخ اتومات هست هر بار یه جواب مشخص رو ارسال میکنه، اینبار اینو ارسال کرد واسم
مشترک گرامی
- توسعه پرشتاب شبکه با سرعت ادامه دارد و بر اساس برنامه تا پایان سال 200 شهر تحت پوشش خدمات تریجی ایرانسل و 35 شهر از جمله تمامی مراکز استانها تحت پوشش فورجی ایرانسل قرار خواهد گرفت.
منتظر اطلاع رسانی های بعدی ایرانسل در این زمینه باشید.مشترک گرامی