شما کدوم شهر هستین؟ من زنگ زدم هزار بار میگن بیشتر از 128 واسه خانگی نمیدیم...نقل قول:
Printable View
شما کدوم شهر هستین؟ من زنگ زدم هزار بار میگن بیشتر از 128 واسه خانگی نمیدیم...نقل قول:
اصفهان...نقل قول:
شما کدوم شهر هستین؟ من زنگ زدم هزار بار میگن بیشتر از 128 واسه خانگی نمیدیم...
من زنگ ردم، گفتن برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اونجا شارژ کن...
ولی شاید سایتش مخصوص اصفهانه...
اگه نمایندگی شهرتون جواب درست نمی ده، زنگ بزنین نمایندگی اصفهان (شمارش تو سایت صبانت هست، اونی که نمایندگی اصلیه و اول لیست نوشته، تو خیابون نظره...)، بهشون بگید از یه شهر دیگه هستین و اونجا می گن نمی شه واسه خانگی بیشتر از 128 گرفت، ببینین چی می گن...
شاید گفتن از سایتی که آدرس دادم شارژ کنین... (مرکز فروش رو انتخاب کنین، مرکز پشتیبانیش :n21:)
------
آقا تعجب می کنم از سرعت شبانم...:n04:
اینجا مثل اینکه فقط من راضیم...
شبی 3 گیگ واقا برا 512 خوبه یا من خیلی قانعم؟:n13:
سرعت 512 باید 64 کیلوبایت در ثانیه ترنسفر بده:نقل قول:
64*3600/1024*5/1024=1.1 گیگابایت در 5 ساعت شبانه باید دانلود می کردین. خودتون مقایسه کنید ;)
جالبه من بدبخت با اکانت ۲ مگ شبی ۶۰۰-۷۰۰ مگ دانلود میکنم هیچ وقت حجم دانلودم به ۱ گیگ نمیرسه صدام در نمیاد اونوقت جناب جنگنده سوال میکنه من فقط شبی ۳ گیگ!!!!! دانلود میکنم اونم با ۵۱۲!!!!!! بعد فکر میکنه شاید ادم قانعیه!! بابا مرتاض!!!! درویش!!!!! تارک دنیا!!!!!! اصلا خود بودا !!! یه خانقاه بزن جون من ظلمی که بهت شده پنهان نمونه
اینکه از شما نسبت به بقیه بیشتر ظلم شده دلیل نمیشه اونام کوتاه بیان. من خودم شبی 1.5 دانلود میکنم در حالی که قبلا 5 بود. الان بشه 3 هم راضی نمیشم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبی 3 گیگ(همچنان نمیدونم شاتل بهتره یا پارس!پینگ سرعت روزانه شبانه و ....!شاید سرویس رو عوض کنم)
من که از صبانت دارم کوچ میکنم به علت تغییر دادن منزل...سرعت شبانه هم افتضاح شده
Sent from my C6903 using Tapatalk
شبی 3 گیگ دانلود میکنی بعد میخوای ناراضی هم باشی؟نقل قول:
عجب !!!
من اگه یک شب بتونم فقط 1 گیگ دانلود کنم از خوشحالی رسما بال درمیارم پرواز میکنم به آسمون !
برو خدارو شکر کن و به همینی که داری هم قانع باش وگرنه ممکنه روزی سرعتت اندازه ی من بشه ....
صبر کن سرعتت مثل من بشه و حتی نتونی 1 گیگ هم دانلود کنینقل قول:
اونموقع گوسفند نذر میکنی که سرعتت همون شبی 1.5 گیگ بشه ....
منم میخوام از صبانت بیام بیرون یه رام گوشی میخوام دانلود کنم از ساعت 2 گذاشتن دانلود تا الان تموم نشده...