یه اعلام وضعیت بکنید ببینیم حرس بخوریم یا نه
تست های خودم داغون امروز بیخود تر از دیروز
Printable View
یه اعلام وضعیت بکنید ببینیم حرس بخوریم یا نه
تست های خودم داغون امروز بیخود تر از دیروز
برای من که همیشه افتضاح بوده و هستنقل قول:
حتی سایت speedtest برای من باز نمیشه که تست بذارم
100 مرتبه هم باید قطع و وصل کنم تا شاید یه مسیر نسبتر بهتر گیرم بیاد
پینگ روی 500 با تایم اوت .و .....
این وضعیت الانه منه:نقل قول:
37.255
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آی پیه 5.221 که از دیروز تاحالا برای من میاد:
یه چیز جالب که فهمیدم اینه که مسیر هر دو آی پی از روتر های یکسانی عبور میکنه یعنی مسیرشون عینا یکیه و هیچ فرقی نداره ولی پینگ و سرعت رنج 5.221 خیلی بهتره
من رسما اینترانت دارم سایت های خارجی نه باز میشه نه میشه ازشوت فایل گرفت یه ۲۰-۳۰ بار که یه صفحه رو ریلود کنیم جواب میده به زور تست گرفتم با سرور بغداد با گوشی اینم جوابش یه۴۰ بار فقط خواستم تست بگیرم یک بار جواب داد
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 10 مگ حرفه ای
5.221
37.255
اقا شما تنظیمات خاصی انجام میدی که سرویستون خوبه کیفیتش ما این جا بیچاره گشتیم همین طور پینگ داغون سایت های خارجی به زور باز میشه دانلود از سرور های خارجی داغون تر اگر میشه لطف کنید به ما هم بگید چیکار میکنید داستان چیه؟نقل قول:
من نمیدانم به چی باید قسم بخورم که شما و دیگران باور کنید که هیچ تنظیمات خاصی روی مودمم انجام ندادم
من هم فقط یک یوزر معمولی مرکز ولیعصر اصفهان هستم
نقل قول:
دوستان خواهش ميكنم كمكم كنيد.
ديروز 20 بهمن اينترنت من قطع بود و امروز كه وصل شد تو بخش ريز مصرف 15 گيگابايت از حجمم مصرف شده اونهم در ساعات مختلف به خصوص 2 تا 3 بعد از ظهر.الان چكار كنم.مخابرات هم جواب درستي نميده.مودمم هم وايرلس نيست كه بگم هك شده.
شناسه سخت افزاري هم به اينصورت ثبت شده 030300000000320004eddd33cf
ببینید شما فقط از طریق وای فای -- نمیشید بلکه یوزر پسورد شما هم ممکنه سرقت بشه. همونی که باهاش مودم کانفیگ می کنید. اموزشش هم تو اینترنت هست. این موضوع به دلیل ضعف های امنیتی سیستم مخابرات هست و به همین دلیل خودشون تو یه پی دی اف که تو بخش فایل های من تو پولوتو می تونید پیدا کنید که تو یکی از بنده هاش گفته پسورد ورود به پنل مودمتون تغییر بدین.نقل قول:
قطع شد بد خود به خود وصل شد ؟یعنی وصل بودی باهاش یهو قطع شد بعد که وصل شد 15 گیگت پریده بود ؟اگر اینطور باشه احتمال اینکه مودمتو ه.ک کرده باشن تقریبا محاله!چون تا جایی که من میدونم نمیشه اینترنت یک نفر رو قطع کرد (اگر خواستی بیشتر توضیح میدم در این باره)نقل قول:
ولی اگر مودمت خاموش بوده و بعدش که روشن کردی نتونستی بهش وصل بشی احتمالا ه.ک شده بوده مودمت!
منظورم از ه.ک هم اینه که یک نفر آی پیت رو پیدا کرده و رفته توی مودمت و یوزر نیم و پسوردت رو برداشته و بعدش وقتی ON نبودی باهاش وصل شده و دانلود کرده.
از طریق مخابرات باید پیگیر باشی.Mac یا همون شناسه سخت افزاری مودم طرف رو بنویس روی یک کاغذ و برو مراکز مخابراتی که کار پشتیبانی adsl رو انجام میدن و براشون ماجرا رو تعریف کن
نمیدونم چرا وقتی من مینویسم Ha ck به فارسی فیلترش میکنه!