سر همین مشکلات رفتم به adsl اما اونم بدتر از این.ای بابا مشکل از مملکته نه این isp و اون isp
بیش از 2 سال نیم من ایرانسل داشتم و این چند ماه اخر هم کرده بودمش 2 مگ ماهی 12 گیگ.شبا که میزاشتم رو دانلود رو dumeter این سرعت لامصب از 2 پایین تر نمیومد ما هم راضی .یه دفعه خرابی ها شروع شد و سرعت رسید به 80-90 زنگ زدم گفتن قانون میگه 32.زنگ زدم به یکی دیگه اون گفت درست میشه.درست شد اما برا 1هفته از اون روز به بعد دیگه سرعتم بالا 80-90 نرفت شرعت منی که زیر 240 نمیومد.تصمیم گرفتیم adsl دار بشیم حالا این adsl در ساعات شبانه و 2 به بعد که هجمی نیست کلاً تعطیل هست فقط به در دانلود میخوره اونم به زور روزی 2.5 میگیره .صفحه هم که کلاً باز نمیکنه اما سرعتش تو روز بهتره.کلاً هر جا بری همینه .اینترنت تو ایران دزدی به تمام معنا هست.دزدی
من برا 2 مگ نامحدود که بیشتر از 80-90 کیلو بایت بیشتر نمیده باید 130 هزار بدم اونطرف انگلستان برادرم اینترت کابلی 72 مگ نامحدود گرفته که به گفته خودش سرعت دانلود هم حتی تا 8 مگ در ثانیه هم میرسه اگر سرور دانلود خوب باشه تنها ماهی 18 پوند ،که میشه حدود 90 هزار تومان ما.با اون درامد ها 72 مگ نامحدود 90 هزار در ایران با این درامد ها 2 مگ اسمی 130هزار.اینترنت کشور فقط وسیلی ای شده برا دزدی مخابرات.