دوستان کسی میدونه اگه کارت آزاد مشکل داشت تو تهران بتید کجا بریم؟خواهش میکنم بگین
Printable View
دوستان کسی میدونه اگه کارت آزاد مشکل داشت تو تهران بتید کجا بریم؟خواهش میکنم بگین
نقل قول:
ای ول چقد باهوشی من میگم زیر 1000 رو میاره
ای عزیز مسلمه که با این درصدا راحت زیر 200 رو میاره
با رتبه ی 6000 میتونی مدیریت بازرگانی دانشگاه علامه طباطبایی تهران قبول شی!نقل قول:
چه نوع مدیریتی میخوای ؟
مدیریت بهترینش بازرگانی است و دولتی برای شما که خانومی خوب است! صنعتی زیاد مال نیست !
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
دوست من فکر نکنما !نقل قول:
آقای پوردستمالچی میگفت اگر کسی میانگینش بالای 60 درصد باشه رتبه 3 رقمی میاره . اونم زیره 200 نه که , زیره 800-700 !
حالا من که مشاور تحصیلی نیستم , شاید هم زیره 200 باشه ! منطقه 1 هم هستش ها , منطقه 1 رقابتش سخت تر است!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا میتونید به سایت زیر برید تا خودتون بزنید و باور کنید :کد:www.daneshpazhohan.ir
محرابی همون معلم شیمیه نیست ؟؟؟ :13:نقل قول:
چرا چرا ! تو میشناسیش؟نقل قول:
ما هم یک محرابی داشتیم معلم شیمی بود شاید همون معلمه شماست !
سیبیلو استش و یک جوری حرف میزنه ! عینک هم نمیزنه و جزوه داره!
همونه ؟
راستی امسال بچه های دانش چی کردن ؟
دوستان ببخشید وسط بحثتون میپرم ولی من تو این دو روز یهو یه سوال مثلا شیمی یاد میاد بعد به خودم میگم نکنه اینو برعکس زدی! یا نکنه اشتباه وارد کردی و اینجوری افکار خیلی اذیت میکنه البلته من همون 10 ثانیه اول از ذهنم پرتش میکنم بیرون ولی چون زیاد میاد داره آزارم میده ، میخواستم ببینم شما هم اینجوری میشید؟
آیا این احساس الکیه یا نه؟
یه ادم با معرفت بیاید و بگوید برای زدن درصدای زیر در کنکور آزاد کدام قسمت کتاب ها را بخوانم؟
و چه کار کنم که به این درصدا برسم
و چند سوال باید جواب بدهم تا به این درصدها برسم
فرض کنید از این 3 درس هیچ چیزی بلد نیستم
ریاضی:5 درصد
فیزیک:10 درصد
شیمی:20 درصد
ریاضی میتونی هندسه تحلیلی بخونی یا هندسه پایهنقل قول:
فیزیک هم فیزیک 1 یا فیزیک 2
شیمی هم شیمی پیش اول اسونه یا شیمی 2 مطالب حفظی ش
سوالای سالای دیگه هم حل کنی خوبه یعنی تکراری توش پیدا میشه
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
باید زیر 200 بیاری 100 درصد
بچه های سال قبل با درصدای خیلی بهتر رتبه 600 700 اوردن ...
بین 1000 تا 1500 اینا میاره ...
دقيقا منم اينجوريم ! اتفاقا مشكل منم تو همين درس شيميه ! يه سواله هي ميگم نكنه اون اشتباه وارد كرده باشم ! نكنه يه گزينه ديگه زده باشم و ... !!! :13:نقل قول: