یه دونه کمه جون علی:27:نقل قول:
یه دونه کمه جون علی:27:نقل قول:
بچها میدونید من دلم واس کی میسوزه خیلی که تو این میون هم بد جوری حروم شد و هم الان اشکش در میاد؟
روبینهو
بله این بشر با اون حماقت تاریخیش مطمئنا الان وقتی میشنوه هر چه ستارس داره تو رئال سرازیر میشه و پرز برگشته مطمئنن حالش بسی گرفتس.
کار خدا همینه دیگه خائن باید به جزای اعمالش برسه.
خطاب به مديران بخش نقل و انتقالات
پرس: رونالدو را مي خرم، شما نام بعدي را بگوييد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاري فارس: مديرعامل جديد باشگاه رئال مادريد از خريد كريس رونالدو اطمينان دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، فلورنتينو پرس گفت: رونالدو را مي خرم، شما نام بعدي را بگوييد. من معطل خريد كريستيانو نمي شوم اما بايد از هم اكنون به فكر گزينه سوم باشيم.
پرس كه كاكا را خريده قول داده تا پايان هفته، رونالدو را به رئال مادريد بياورد و گزينه سوم او از ميان ديهگو فورلان و داويد ويا ستارگان كليدي اتلتيكو مادريد و والنسيا انتخاب خواهد شد.
==============================
عاااااااااااااااااااااااا اااااشقتم به مولا فل پرز
در واكنش به انتقال كاكا
رائول: از من گذشته نگران باشم
خبرگزاري فارس: كاپيتان رئال مادريد در واكنش به انتشار خبر مربوط به انتقال كاكا به پايتخت اسپانيا گفت: از من بعد از اين همه سال گذشته كه نگران چيزي باشم.
به گزارش خبرگزاري فارس، رائول گونسالس بلانكو عنوان كرد: در سال هاي گذشته مهاجمان زيادي به رئال مادريد آمده و رفته اند و من هرگز احساس خطر نكرده ام. مهاجمي كه بهتر باشد بازي مي كند و سايرين روي نيمكت مي نشينند. اين مسئله پيچيده اي نيست.
وي افزود: كاكا بازيكن بزرگي است و دوست صميمي من محسوب مي شود. اميدوارم سال درخشاني در كنار او تجربه كنم.
======================
عاااااااااااااااااااااااا اشق تو هم هستم کاپیتان
این حرفش یه معنی خاصی میده اینکه سال آخر بازی کاپیتانه
فکر اینکه رائول رو نبینم مثل وقتی که زیزو رفت آژارم میده
ويا بهتر از فورلانهنقل قول:
دوستان كسي سوال من رو جواب نداد
يعني هيچ كس نميدونه؟
چرا پرز والدانو رو بركنار كرد و آريگو ساچي رو به جاش آورد؟
و چند خبر جدید هم هست که تیتر وار و هم چین ساده میگم حال کنید:
-------
1:اوریلیو بازیکن تیم لیورپول گفته :با رفتن ژابی الونسو دلمون واسش تنگ میشه.(اینطور که معلومه اینم از ما شد )
2:فلو پرز به دنبال سه ملی پوش یعنی آلبیول - سیلوا و داوید ویا هستش که از این بین سیلوا تقریبا قطعی شده .
3:خبرها حاکی از اینه که پرز به بنزما هم علاقه نشون داده و خود بنزما هم مثل همیشه عشقش به مادرید رو پنهان نکرده.
4:منچستر سیتی ببخشید همون نخود هر آش باز خودش رو قاطی کرده و میخواد ژابی رو اونا بخرن(کور خوندین )
5:و اخر اینکه مذاکرات برای به خدمت گرفتن نمانیا ویدیچ هم گویا شروع شده.
===================
دادا گیر دادی خراب ها دینقل قول:
من شخصا که اطلاعی ندارم
اما مطمئنم که پرز درس عبرت گرفته چون اگه اینطور نبود الان باید ساچی رو می اورد که این کارو نکرد باز همون والدانو عزیز رو اورد که باهاش قهرمان شدیم.
اوضاع بهتر میشه فکر کنم شتر ها از مادرید دور شدن دیگه هاااانننن
برلوسکونی، رئیس باشگاه میلان اعلام کرده که تمایل فراوانی دارد تا برنده توپ طلای فصل قبل را در پیراهن روسونری ببیند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل:سیلویو برلوسکونی رئیس باشگاه میلان اعلام کرده که تصمیم دارد کریس رونالدو را به سن سیرو بیاورد. او معتقد است که ستاره پرتغالی می تواند جانشین مناسبی برای کاکا باشد که به احتمال فراوان به رئال مادرید خواهد پیوست.البته جذب کریستیانو رونالدو، به نظر کار بسیار سختی می رسد، هر چند که کریس در صحبتهای اخیر خود اعلام کرده که در مورد آینده اش در اولدترافورد دچار ابهام شده است.
برلوسکونی اعلام کرده که تمایل فراوانی برای جذب ستاره پرتغالی دارد و این موضوع را در جریان فینال هفته گذشته رم به گوش کریس نیز رسانده است. برلوسکونی به استودیو اسپورت گفت:« کریس رونالدو؟ من در گوش او نجوا کردم و به او گفتم که دوست دارم او را در پیراهن روسونری ببینم و او هم به من لبخند زد. چه کسی است که دوست نداشته باشد پیراهن باشگاهی مثل میلان را برتن کند.»
رئیس باشگاه روسونری زمانی که رونالدو مدال خود را پس از پایان دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا دریافت می کرد، درگوش او این جملات را نجوا کرده است. او در جایگاه VIP ورزشگاه رم، در جمع توزیع کنندگان جوایز دو تیم حاضر بود.
مدیربرنامه های فورلان اعلام کرده که این بازیکن اروگوئه ای به احتمال فراوان در اتلتیکو خواهد ماند.
سایت گل:این طور به نظر می رسد که دیه گو فورلان تابستان امسال را در اتلتیکو سپری خواهد کرد و دانیل بولوتنیکوف، مدیر برنامه های او هم این خبر را تائید کرده است.ستاره اروگوئه ای در رقابتهای این فصل توانسته 32 گل برای اتلتیکو به ثمربرساند و علاوه بر کسب عنوان آقای گلی در رقابتهای این فصل، جواز صعود به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را برای اتلتیکو کسب کند.ولی مدیر برنامه های فورلان اعلام کرده که به رغم شایعات منتشره، سران هیچ تیمی، نه بارسلونا، نه رئال مادرید و نه منچستر سیتی برای جذب او وارد عمل نشده اند.
مدیر برنامه های فورلان گفته است:« ما هیچ پیشنهادی از بارسلونا دریافت نکرده ایم و تا هم اکنون هیچ تماسی با آنها نداشته ایم. فورلان هیچ پیشنهادی از هیچ تیمی دریافت نکرده است.او با اتلتیکو قرارداد دارد و در این تیم راضی به نظر می رسد.رئال مادرید نیز برای جذب او وارد عمل نشده است و تمام اینها شایعاتی است که در روزنامه ها به چاپ می رسد. من نمی دانم آیا کسی برای جذب او باسران باشگاه تماس گرفته یا نه ولی کسی با ما ارتباطی برقرار نکرده است.فورلان در اتلتیکو راضی است و فصل خوبی را پشت سر گذاشت. واقعیت این است که همه چیز در دنیای فوتبال در عرض چند ثانیه تغییر می کند و اگر مسائل تغییر کند، باید ببینیم که چه تصمیمی خواهیم گرفت.»