عقیدتی سیاسی یعنی باید اسم امام ها و تاریخ اسلام و جمهوری اسلامی ایران رو بلد باشیم؟نقل قول:
Printable View
عقیدتی سیاسی یعنی باید اسم امام ها و تاریخ اسلام و جمهوری اسلامی ایران رو بلد باشیم؟نقل قول:
با سلام کسی هست که اهل کرمانشاه باشه یا اسلام آباد خدمتش تو اهواز افتاده (تیپ 192 زرهی اهواز)
بنده تاریخ اعزامم یک اسفند 95 بوده و الان افتادم تیپ 181 اسلام آباد غرب خواستار جا به جای هستم
اگه هست لطفا بهم پیام خصوصی بدین .باتشکر
دیپلم و غیر دیپلم نداره . کلا بستگی به جایی داره که خدمت میکنی . بععضی جاها دیدم که اکثرا آخر هفته ها 48 ساعت مرخصی میگرفتن . یه بار خود منو 5 ماه توی پادگان نگه داشتند ( تنبیه شده بودم:n02:) . ولی به طور قانونی هر ماه ، 4 روز مرخصی استحقاقی دارید و بیشتر از سه ماه بدون مرخصی حق ندارند کسی رو نگه دارند . بعد از سه ماه ، 12 روز مرخصی دارید و عموما اگه راه دور بخوایید برید با تشویقی و این حرف ها تا 20 روز میرسوننش .نقل قول:
اره...ولی فک میکنم خیلی سخت تر ازینا باشه...من خودم اطلاعاتم در این زمینه کمهنقل قول:
راستش من دوس دارم تو خدمت مطالعه هم داشته باشم! یعنی میخوام از هر فرصتی استفاده کنم برا مطالعه ! مثلا لغات زبان بخونم تا کاغذ کوچیک :n09:نقل قول:
حالا گواهینامه موتور ماشین رو هم دارم ! به نظرم احتمالش زیاد هست راننده بشم ! ولی خب من دوس دارم بتونم از فرصت ها برای مطالعه استفاده کنم ! نمیخوام همینطوری این دوره رو تموم کنم! برا همین دقیق نمیدونم که موقعی که میپرسن کی گواهینامه داره بگم دارم یا نه !
میشه دوستان راهنماییم کنن ممنون میشم
تا اونجا که میتونی مسئولیت قبول نکن . مثلا نگو من فلان کار رو بلدم . چون اینقدر کار سرت میریزن که برده ها در دوران ساخت اهرام مصر تجربه نکرده بودند !!!نقل قول:
ولی گواهینامه رو رو کن . بد نیست منتها حواست باید به ماشین باشه . وقتی تحویلش میگیری باید حواست باشه که عیب و ایرادی رو نندازن گردنت .
واسه زبان و این حرف ها توی سربازی فرصت هست . یکی از رفقای من حدود 1000 تا لغت زبان یاد گرفت توی سربازی . خود من نتونستم درس بخونم توی این دوران ( بسکه اعصابم خورد بود) . بستگی به خودت و اراده ات داره .
سلام
دوستان . 4 تا برادر ، دو تاشون سربازی رفتن دو تا دیگه نرفتن . بزرگشون که 40 سالشه و نرفته سربازی به نظرتون میتونه کفالت بگیره . (ضمنا اون یکی برادر که نرفته سربازی 30 سالشه).
پدرشون از کار افتاده و چشماش ضعیفه . و مشکل قلب هم دارن و 65 سالشه.
مرسی از کمکتون
سلام دوستان.:n12:
م
یک سوال داشتم ، هم مشکل خودم هست هم مشکل دوستم!!
دوستم 20 بهمن 94 از دانشگاه انصراف داد برای کنکور 95 شرکت قبول نشد ، حالا برای کنکور 96 دوباره میخواد کنکور بده ، و سربازیش هم 19 دو یعنی چند روز دیگه هست چطور میتونه سربازی شو دو ماه عقب بنداره که بتونه این دوماه رو خدمت نره و بشینه بخونه در صورتی که یک بار سال 92 از تمدید دوماهی که برای هر سربازی که میخواد عقب بندازه استفاده کرده!! دیگه نمیتونه استفاده کنه از دوماه عقب انداختن!! باس چیکار کنه؟؟؟
................................
مشکل خودمم همینه منم 9 بهمن 95 انصراف دادم از دانشگاه (که کاری بسیار اشتباهیی انجام دادم) میخوام برای 97 شرکت کنم و سربازیم میفته 19 فروردین 97 جیکار کتم بتونم سه ماه عقب بندازم تا تیرماه 97 درصورتی که یکبار از دوماه عقب انداختن استفاده کردم!!! باتچکر
دوستان سلام....
من خدا رو شکر مرحله اول انرژی اتمی رو تایید شدم.
دوستان هر کی در مورد مرحله حفاظتی(خودشون گفتن حفاظتی!!) انرژی اتمی میدونه راهنمایی کنه....این مرحله همون عقدتی سیاسی هست؟
بهم گفتن دیگه جای دیگه مصاحبه نکنم...ولی من میترسم در مرحله بعدی رد بشم....خصوصا این که من روی مسایل غیر علمی خوب نیستم.
نمیخوام فرصت بقیه امریه ها رو از دست بدم...باید چکار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
اقا یکی از دوستان برای ادامه تحصیل رفته امریکا مقطع کتری.. 15 میلیون وثیقه گذاشته میگه نمیخوام برگردم بنابراین با 15 میلیون سربازیشو خرید درسته؟ یا باید بعد دکتری 8 سال غیبت کنه و 50 میلیون بده؟ وثیقه چی میشه ؟ بالا میکشن؟:n02:
سلامنقل قول:
اگر توی مدت که به خاطرش وثیقه گذاشتش برنگرده 15 میلیون ضبط میشه به نفع نظام وظیفه و تا بعد 8 سال اگه قانون و تورم تغییر نکنه بله باید 50 تومن هم بده دکتر عزیزمون
دوست شما بايد زودتر اقدام مى كرد در اين دو روز باقى مانده احتمالا نمى تواند به موقع دفترچه را ارسال كند و ممكنه وارد غيبت شود . اعزام بچه هاى ديپلم ١٩ هر ماه و اگر تاريخ اعزام قبل از كنكور بود مى توانست درخواست تعويق تا دوبار را داشته باشدنقل قول:
شما خودت هم ممكنه تاريخ اعزام با توجه به حجم زياد سربازان در حال اعزام بعد از كنكور باشد اما به نظر من در يك دانشگاه بدون كنكور ثبت نام كنيد تا از معافيت ان استفاده و سپس با خيال راحت در كنكور شركت كنيد
دوستان اگه کسی تو موعد مقرر دفترچه فرستاده باشه و یک بار تمدید زده باشه ، بخواد بار دوم تمدید بزنه مثلا دوماه قبل اعزام ، غیب میخوره؟؟ (من با یک بار تمدید برج4 باید برم . الان تمدید دوم رو از سایت میخوام بزنم برای برج8. ارسال دفترچه هم دی ماه بود). سوال دومم اگه درخواست سرباز معلمی یا امریه بدیم برای جایی ، بعد تمدید بزنیم مشکلی پیش میاد؟
خير مشكلى نداردنقل قول:
آقا از سیستم نمیشه بیشتر از 2 ماه تمدید زد . راهی نیست بشه 4 ماه تمدید بزنیم؟؟
سلام متاسفانه خیر هیچ راهی نیستنقل قول:
ببخشید راهی برای لغو معافیت از رزم قبل از اعزام هست؟ تاریخ اعزام خورده 6/1، قرار بود برای گرفتن امریه از معاف از رزمی استفاده کنم که نشد و با توجه به مدرک کارشناسی ارشد فک کنم معاف از رزم نباشم خیلی بهتره
سلام دوستان
من چند روز پیش در مقطع فوق لیسانس تربیت بدنی فارغ التحصیل شدم و میخوام دفترچه ام رو پست کنم. به نظرتون الان پست کنم ممکنه تاریخ اعزام 1/4 یا 1/6 بیافته؟ و یه سوال دیگه اینکه این سرباز معلمی که می گیرند یکی از شرط های فرزند فرهنگی بودنه و من پدر و مادرم فرهنگی نیستن به نظرتون راهی (پارتی یا...) وجود داره که بتونم بهش امیدوار باشم؟
لطفا اگر کسی اطلاع داره پاسخ بده. لطفا!!!:n16:
ببخشین هیچ راهی نداره بشه مدرک معادلی رو که گرفتیم بشه باطلش کرد شامل طرح جریمه بشیم اگه کسی اطلاعی داره خداوکیلی کمک کنه
سلامنقل قول:
داخل نامه نوشته میشه برای کسری خدمت یا مغافیت مهلت نامه هم 6 ماه هست
خيرنقل قول:
در خدمت تا خودتان اعلام نكنيد كه معاف از رزم هستيد انها نمى فهمند نكران نباشيد وجود و عدم وجود معاف از رزمى چنان تفاوتى ندارد
خيرنقل قول:
دوستانی که میخواهید سرباز معلم بشین اگر مشکل مالی دارین دست نگه دارید، حقوق سرباز معلم شده 150 تومن اونم هر ماه نمیدن، کل هزینه رفت و آمد و خوراک هم با خودتونه
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
سلام
دوستان یه سوال دارم
من الان برای معافیت کفالت اقدام کنم و تایید نشه میشم سرباز؟
یعنی داخل سیستم سربازه؟
پدرم لگن و دیسک کمر داره و دوتا مهره ستون فقرات هم صافیده شده با این حال میشه؟۵۵ساله و تک فرزندم..
داخل غیبت هم میشه قدام به معافیت کرد؟
بله اگر درخواست كفالت رد شود براى شما تاريخ اعزام تعيين مى شودنقل قول:
احتمال معافیتم چند درصده که اقدام کنم؟
اين رو كسى نمى تواند به شما بگويد پزشكان كميسيون خيلى سختگيرى مى كنند گاهى با وجود شواهد عينى باز هم با درخواست مخالفت مى كنندنقل قول:
راستش کمیسیون استان اشنا دارم که مهر اصلی رو میزنه ولی کمسیون شهر اشنا ندارم.میترسم برم و مخالفت کنن
یه سوال دیگه از دوستان
الان اگر کسی دانشگاه رو ول کنه و به اموزش انصرافشو نده پلیس +۱۰ برای موقع خرید چطوری میفهمن که این شخص انصراف داده؟
دانشگاه چند ماه بعد از عدم مراجعه شما به دانشگاه، نامه میزنه به معاونت وظیفه محل سکونتتون، و یه نسخه از اون نامه رو هم با مهر دانشگاه میفرسته در خونتون.نقل قول:
توی این نامه نوشته شده که
با سلام و احترام خدمت معاونت محترم وظیفه عمومی شهر فلان، آقای فلانی دانشجوی مقطع فلان در تاریخ فلان وضعیتش بشرح زیر است:
0 انصراف از تحصیل ـ X ترک تحصیل ـ 0 اخراج ـ 0 فارغ التحصیل
که گزینه ترک تحصیل واسه شما تیک میخوره. معمولا چندماهی طول میکشه تا نظام وظیفه نامه رو تو سیستم ثبت کنه، اما اگر به هر دلیلی نامه شما هنوز تو سیستم ثبت نشده بود و شما میخواستید بهشون اثبات کنید که از دانشگاه انداختنتون بیرون، همون نامهای که دانشگاه فرستاده در خونتون رو بهشون بدید براشون وضعیت ترک تحصیل شما اثبات میشه. خودتون هم میتونید شخصا برید دانشگاه و از دفتر امور نظام وظیفه یک رونوشت از این نامه رو بگیرید و مهر بزنید (هر وقت مطمئن شدید دانشگاه برای شما ترک تحصیل رد کرده)
سلام بنده اهل اهواز م و تو تیپ 181 اسلام اباد افتادم ...بهمون مرخصی دادن و من از این مرخصی ها استفاده کردم مدارک پزشکی با نامه از نماینده مجلس و امام جمعه شهر اهواز و همچنین نامه واسه انتقالی از تیپ 192 که با مهر فرمانده تیپ گرفتم بهم گفتن این نامه با مدارک رو به نیروی انسانی تیپ 181 تحویل بده به نظر شما چقدر طول میکشه که من منتقل میشم به اهواز ...آیا امریه از خود تیپ 181 صادر میشه یا از تهران ؟
دوستان معاف از رزم پشت کارت پایان خدمت میخوره؟
ممنون بابت پاسختون
اکر دانشگاه به دلیل دانشجو های کم تعطیل بشه باز هم نامه داده میشه به وظیفه؟یا اینکه باید برن مرکز استان نامه رو بگیرن؟چون علمی کاربردیه
کارت پایان خدمت هوشمند هست و اطلاعات درونش هستنقل قول:
سلام. کسی متولد 1369 باشه, فوق دیپلمش رو گرفته و معاف از رزم و توی دوره سربازی هست, میتونه بعد از دو ماه آموزشی ,سربازیش رو کنسل کنه و بره دانشگاه ادامه تحصیل بده واسه لیسانس ؟
سلام. من قبل از اعزام مدام به این تاپیک سر می زدم و از مشاوره ها و اطلاعات و تجربیاتی که قبلا بچه ها میدادن استفاده می کردم و نکته های به درد بخوری از لابلای بحث هایی که تو این تاپیک جریان داشت (و داره) دستگیرم شد.
من آموزشیم رو تو عجب شیر گذروندم (کد مازاد خورده بودم). در مجموع بد نبود. البته با توجه به اینکه ما دوره طلایی بودیم و از مرخصی 20 روزه عید استفاده کردیم و هوا هم زیاد اذیت نکرد. ولی سر رژه خیلی اذیتمون کردن نامردا به خاطر اینکه روز ارتش باید داخل شهر رژه می رفتیم. خلاصه آموزشی با خاطرات و دردسرهاش تموم شد و رفت، اگه کسی سوالی چیزی راجع به آموزشی تو عجب شیر داره خوشحال میشم در حد چیزایی که دستگیرم شد در طول این دوره راهنماییش کنم.
فقط بگم که اون تصور رایجی که راجع به 03 عجبشیر تو ذهن ها هست رو بریزید دور :n02: جدیدا در اون حدها سرویس نمی کنن سربازا رو. ولی ارتش سختگیری های خودشو داره بهرحال.
و اما چندتا سوال داشتم از دوستان باتجربه اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم.
یک اینکه من خوشبختانه افتادم شهر خودم (تیپ 128 پیاده) ، به خاطر این میگم خوشبختانه چون این دوره تقسیمات عجب شیر افتضاح بود و تو گروهان ما بودن کسانی که اهواز و زاهدان و قوچان !! افتادن.
حالا با توجه به اینکه من بومی هستم روز اول که باید خودمون رو معرفی کنیم به نظرتون پتو و ملحفه و اینا رو لازمه ببرم همه رو ؟ چون می دونم به احتمال زیاد روزبرگ می شم ولی چون این اول کاری معلوم نیست چجوریاست شک دارم که اصلا وسایل ببرم با خودم یا فقط مدارک رو ببرم ؟ :n41:
امکان داره همون روز اول نگهم دارن ؟
و اینکه من رسته ام اداری-پرسنلی خورده (جلوی کد هم نوشته: امور اداری). می دونم کلا زیاد رو این «رسته» ها نمیشه حساب کرد ولی با اینحال شانس این که تو قسمت اداری بیفتم به نسبت بقیه بالاست دیگه، درسته ؟
برگه اعزام منم اومد .. اعزامی /5/19 ..بچه مشهدم کسی میدونه کجا میفتم احتمالا آموزشی رو؟:(
وقتی برای معافیت از نگهبانی یا معافیت از رزم و کلا هرچی که برای راحت تر شدن خدمته اقدام میکنیم قبول میشه و بعد به پادگان ارائه میکنیم. حالا سوال من اینجاست این اطلاعات رو تهران از کجا میفهمه ما مثلا معاف از نگهبانی گرفتیم و توی جزئیات کارتمون درج میکنن؟ ایا این اطلاعات رو پادگان در هنگام ترخیص براشون میفرسته یا نه همون موقع که اقدام به گرفتن معافیت از نگهبانی کردیم و قبول شد تو سیستم ثبت میشه؟
نه تو کارت پایان خدمت چیزی در این مورد نمیزنننقل قول:
معاف از نگهبانی یا معاف از رزم چیزه خاصی نیست
در هرصورت نفر زیر پرچم بوده و خدمت کرده و با نفر عادی فرقی نداره
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مضخرف ترین یگان ..مال مرزبانی نیرو انتظامیه