دوستان کسی نظری نداره که من چه کنم؟نقل قول:
Printable View
دوستان کسی نظری نداره که من چه کنم؟نقل قول:
دوستان واقعا متاسفم این پول رو میبایست صرف افزایش سرعت و کیفیت کنن.نه سیستم هوشمند فیلترینگ راه بندازن.نقل قول:
من چند ماه پیش داشتم سرعت 36 میداد....نقل قول:
در ضمن وقتی 128 به سرعت 30 میرسه محدودیت موج دندون اره ایش هم شروع میشه.....:n09:
یعنی دقیقا چیه این سیستمشون؟ به صورت هوشمند عکس خانوما رو شناسایی میکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا که پولمونو صرف چه کارایی میکنن.....:n15:
فقط 6 کیلوبایت اختلاف؟نقل قول:
عحب تنوع سرویس مزخرفی داریم تو نامحدود پارس
سرویس بعدی میره رو 90 تومن
اما یه نکته، شما زمانی سرویس نامحدود داشتی که تا 15 روز اول اگر محدود میشدی به 15 میرسیدی و 15 روز دوم به 30 میرسیدی.
حالا قضیه فرق کرده از همون اول که محدود بشی در 128 سرعتت 30 خواهد بود!
شاید در 256 هم تغییراتی ایجاد کردند!؟
نمیدونم این پول رو بردارم تغییر شرکت بدم و تا رانژه ی دوباره با یه ایرانسل ده تومنی سر کنم و یا 256 شارژ کنم :n08:
کلا من موندم تو چرا تا حالا داشتی از 128 نامحدود استفاده میکردی؟؟؟ :n13: 256 با حجم 10 گیگ قیمتش همونه ولی سرعتش 8 مگه ..... شبانه هم داره.... سرعت شبانه الان برای من متوسط بالای 200 کیلوبایته.... بعدشم هر وقت حجمت تموم شه میری حجم میخری ولی تو 128 نامحدود باید تا آخر ماه با دیال آپ سر کنی....:n09: اون 5 گیگ با سرعت 512 رو هم که اصن حرفشو نزن بدجور رو اعصابه... یعنی عملا جایزش 10 گیگه نه 15 گیگنقل قول:
باز 256 نامحدود بهتره... حداقل کل 30 گیگ جایزش قابل استفادس....
من که داشتم همون 6 کیلوبایت رو فقط آوانس داده بودن.... الان نمیدونم چطور شده....
اینطور که نشون میده ارتباط بعد یه محدودیت زمانی یا محدودیت حجمی قطع میشهنقل قول:
نه باو... مقاله رو خودتم نخوندیا....:n09:نقل قول:
نقل قول:
از سوی مرکز ملی فضای مجازی نخستین نرمافزار فیلترینگ هوشمند کشور به بهرهبرداری رسید که تشخیص هوشمند محتوا و اعمال پالایش صرفاً بر صفحاتی که دارای محتوای نامناسبند بدون نیاز به بستن کل دامنه (همون deep packet inspection خودمون :n02:) از ویژگیهای آن است.
خوب حالا ما اون سایتا رو دوست داریم چه کنیم؟؟؟؟:n09:نقل قول:
من دیشب امتحان کردم سرعتو خیلی کم میکنه که:|در ضمن نوسانش هم یکم بالاست ولی صفر نمیشهنقل قول:
شما خودتون از چه نوع فل فل شکنی استفاده میکنین؟اگه میشه معرفی کنین ما هم استفاده کنیم:n16::n12:
دوستان من با پشتیبانی تماس گرفتم واسه اینکه سرعت دانلود صفر میشه خودشون هم خبر نداشتن یعنی گفت محدودیتی نذاشتیم که بخوایم برداریم:n13:
به نظرم مشکل از پارس نیست:|چون قانون خاصی وجود نداره مثلا اگه 100مگ رو تو 2 دقیقه دانلود میکرد بعد سرعت صفر میشد{منظورم اینه که اگه سرعت دانلود شبانه یه نفر بالا باشه
اگه براش محدودیت میخواستن بزارن حداقل منظم میزاشتن نه این که یه بار 400مگ دانلود کنه قطع شه یا یه بار 90 مگ:|}
دوم اینکه من شب ها سرعتم بین100-150بیشتر نیست که محدودیت بزارن:|
{داشتم فک میکردم ممکنه مخابرات این کار رو کرده باشه تا سرعت کاربر های خودش بالا تر بره:n13:}
این حرکتشون واقعا رو اعصابه:|
دوستانی که اطلاعاتشون از کامپیوتر بالاست لطفا یه فکری بکنن تا همه از این بدبختی در بیایم:n27:
یا هم اینکه همه بچه ها زنگ بزنن پشتیبانی شکایت کنن تا یه نفر بلاخره رسیدگی کنه:|
با این وضع شب ها نمیشه هیچی دانلود کرد:n28:فک کنم پولی دانلود کنیم بهتر از این وضعه,{ مهرم حلال جونم ازاد:n02:}
بچه ها اگه بگم این سرویس نامحدوده نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n10::n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:نقل قول:
همون ژرف که گفتیه
اینترنت جاپن
کسی نظری نداره؟؟؟:n10:نقل قول:
با لینچ میشه برای بعضیا دانلود رو بالا بردنقل قول:
یه راه دیگه هم هس با چیت انجین میشه سرعت رو به صورت فیک بالا برد
یه نرم افزار دانلود هم هس خودش سرعت رو فیک میبره بالا
نه داداش فیک نیست اکانتینگ مخابرات کرمان ریخته بهم الان ترافیک نمیندازه تا 2-3 ساعتی فک کنم همینجوری بمونه.(در ضمن سرعتم روی 10 بسته شده اگه خطم بیشتر میکشید تا 1.1 1.2 مگ هم میرفت) ولی خوب الان نامحدوده نمیدونین چه کیفی داره:n19::n20:نقل قول:
آره داداش اون موقع واسه مخابرات هم سامانه IBSNG بهم میریخت یادمه یه بار 2 روز قطع بود من هم 2 روز مودمم رو خاموش نکردم :n02:نقل قول:
دادش ایشاالله از ما هم مثل شما شه یه هفته خراب شه:42:نقل قول:
مشکل شما انگار دندون اره ای نیست...نقل قول:
شما سرویستون چقدر حجم داره؟ بیشتر به نظرم میاد که چون حجم سرویستون کمه هی قطع میشه.... اگه زیر یک گیگ حجم داشته باشین این حالت پیش میاد
برای استفاده از اون روش حتما گردوشکنتون باید سرعت بالا باشه و الا بدتر میشه خب....:14:
گردو شکنم رو نمیتونم اینجا بگم....:n02: ولی تو سایتای پرو.کسی لیست سرعت بالا پیدا نکردید؟ نیازی نیست حتما ایرانی باشه... این س.ا.ی.ف.و.ن جدیده چطوره؟ کار نمیکنه؟ :n13:
راستی تو اسپیلترت رو چک کردی؟ خارجیا :n02: اسپلیترشونو هر 6 ماه یه دفعه عوض میکنن.... میگن عمر اسپلیتر شیش ماهه!!!نقل قول:
نه الان 20 گیگ حجم دارم:|ممکنه سرویس قاتی کرده باشه فک کرده باشه زیر یک گیگ حجم دارم؟:n27:
این حجمم:n05:
این هم بدبختی هایی که شب ها دارم:n28:
این بدبختی از ساعت 2 به بعد گریبانگیرم میشه:n14:1000بار هم زنگ زدم پشتیبانی هی میگه رو خطتون هیچی نباشه اگه قطع شد زنگ بزن زنگ که میزنم میگن صبح زنگ بزن تا بحال 4 بار منو پیچوندن:|
امروز هم زنگ میزنم اگه باز بگه صبح زنگ بزن به جان خودم پا میشم میرم جلو شرکت....:n26:
چرا یه چندتا پیدا کردم ولی باز هم سرعت رو کم میکنه :n27:از این پولکی ها بگیرم؟:n02:
این مشکل قطع شدن با تروکسی(بر وزن تروبچه:n02:) درست نمیشه....
حیف تو عکست معلوم نیس بعد از چند گیگ دانلود قطع میشه....
اگه مشکل قطع شدن رو فقط شبها داری شک نکن کار کار همون باگ سیستم محاسبه ی حجمشونه...
شاید اگه یه گیگ حجم بخری سیستم ریست بشه بعد قاطش!!! برطرف بشه!
نقل قول:دوست عزیز.نقل قول:
سرویس نامحدود یعنی این که شما همیشه سرعت اسمی سرویستون رو داشته باشید. فرقی هم بین پارسآنلاین یا بقیه شرکتها نیست. سرویس 128 نامحدود یعنی به شکل دائمی حداکثر 16 کیلوبایت در ثانیه. حالا این که بعضی شرکتها اومدن برای سرویس نامحدود تا یه حجم مشخصی از ترافیک، سرعت بالاتر میدن (که به قول خودشون هدیه است، اما از نظر من و شما فقط یه ترفند بازاریابیه و بس)، این دیگه یعنی دارن از حد تعهدشون فراتر میرن.
اگر چه همین رو شما تعبیر به افتضاح میکنی ازش ولی از نظر قانونی و حقوقی ISPها هیچ تعهدی به ارائه سرعت بالاتر از حد سرعت اسمی برای سرویسهای نامحدود ندارن. چه ما خوشمون بیاد چه نیاد. واسه همینم بود که گفتم اگه بعد از محدود شدن سرویس 128 نامحدود، سرعت 30 کیلوبایت در ثانیه بهت بده خوبه.
اگه پارسآنلاین سرویس نامحدود 2مگ داشته باشی و تازه اول دوره باشه که هنوز محدودیت 120 گیگ رو رد نکرده باشی، سرعت دانلودت 6مگابیته که حدوداً میتونه 760 کیلوبایت در ثانیه (اما به صورت لحظهای) سرعت بده. تو عکس هم سرعت رو حدود 757 کیلوبایت نشون میده که نزدیک این عدده.نقل قول:
ضمن این که سرعت لحظهای IDM اصولاً قابل اطمینان نیست. چون معمولاً یه چند درصدی سرعت رو بالاتر از حد واقعی نشون میده. بعضی وقتا هم به دلایل نامعلومی برای چند لحظه سرعت رو میتونه خیلی بیشتر از حد واقعی نشون بده. به ویژه در لحظاتی که CPU به شدت مشغول یه کار دیگه باشه.
بین خودمون باشه یه بار برا من 5روز از کار افتاد از اونطرف داشت از بچه ها شارژ میخورد:n08:نقل قول:
ای بابا تورنتم که اینا محدود کردن که.... :n15:دندون اره ای شده....:n23:
دوستان الان این خط 4 مگ رو جواب میده جوری که دیسکانکت نداشته باشم
بعد upstrem رو بزارم روی 256 بهتره یا همون 515
البته مقادیر snr در طول روز پایینتر هم میاد
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شروع کردم به دیدن چندتا عکس سنگین بعد یه مدت قطع شد
دم این هوشمند گرم دیگه عکس های طبیعت هم فیل میشه:n08:
داداش از statics عکس بزارنقل قول:
باز مخابرات شبانه رو جمعش كرد احتمالا بيام پارس آنلاين الان وضع شبانه پارس چجوره با 1مگش شبي چند گيگ ميشه دانلود كرد؟:n27:
Statisticsنقل قول:
Interface Rx pkt Rx err Rx drop Tx pkt Tx err Tx drop e1 9578 0 0 10231 0 0 WAN0 423 0 0 599 0 0 w1 0 0 0 0 0 0 w2 0 0 0 0 0 0 w3 0 0 0 0 0 0 w4 0 0 0 0 0 0 w5 0 0 0 0 0 0
البته الان نویز در بدترین حالت قرار داره
اینم واسه منم از سرور باکو
نقل قول:k1ozil داداش شماهم یه گیگ بخر ببین درست نمیشه:n02::n02::n02::n02:نقل قول:
من زياد مصرف ندارم فوقش شبي 2گيگ بنظرتون 1مگ پارس كارمو راه ميندازه؟با شبي 2گيگ محدودم نميكنه؟يا برم فن آوا؟
داش دیگه اونقدام بد نیست میشه شبی 2 گیگ ولی انگار شاتل بهتره هانقل قول:
نمیدونم والا من از 6:20 بلند میشم تا 7 یه گیگ میگیرم ساعتای قبلشو امتحان نکردم
از دیروز تا حالا Proxi fier من قطع میشه
تا مودمو را ریست نکنم ای پی عوض نشه درست نمیشه
نیم ساعت یک بار قطع میشه
کسی این مشکلو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا منظورتونو متوجه نشدم؟؟؟؟؟؟ یه گیگ بخرم درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه انگل دارم:n13:نقل قول:
منوووو مسخره میکنی؟ :n24:نقل قول:
چی؟ انگل؟ :n04:نقل قول:
سُرعت روزانه چرا کم شده؟ :n29:
(از یه شهری تست گرفتم عمرا ندونید کجاس :n09:)
کمه الان مال تو؟!نقل قول:
مال من پس چیه ؟ :( اسمیه اسمی . دی سی شدن فیل شکن هم گند زده به اعصاب ! :(