اول ببینید اصن میتونید همچین فشفشه ای بگیرید ! (که قطعا نمیتونید بگیرید) بعد به آپشن های بعدش فک کنید ! :n18:نقل قول:
Printable View
اول ببینید اصن میتونید همچین فشفشه ای بگیرید ! (که قطعا نمیتونید بگیرید) بعد به آپشن های بعدش فک کنید ! :n18:نقل قول:
عصرها به بعد من خیلی تایم اوت دارم از شما هم اینجوریه؟
با سلام خدمت دوستان
سرعت 256 ((های وب)) نهایتا سرعت دانلودش چقدره؟
من میخوام سرعت 256 ((12 گیگ)) 3 ماهه بخرم.
میخواستم بدونم سرعت دانلودش در روز و در ساعات رایگان شب چقدر میشه؟
با سلام خدمت دوستان
سرعت 256 ((های وب)) نهایتا سرعت دانلودش چقدره؟
من میخوام سرعت 256 ((12 گیگ)) 3 ماهه بخرم.
میخواستم بدونم سرعت دانلودش در روز و در ساعات رایگان شب چقدر میشه؟
چرا نمیتونم! میتونمنقل قول:
بسته فشفشه 30 روزه که تو پنلم هست...
در مورد فشفشه ۴۰ گیگ ۳۰ روزه هر ۳۰ روز یک بار میتونید بخرید یعنی باید از خرید این فشفشه ۳۰ روز بگذره تا بتونید دوباره بخرید. اما باقی فشفشه ها چنین قانونی ندارند و هر چندتا که بخواهید هر وقت که خواستید بخرید.نقل قول:
۱۵ روزه ۱۵ گیگ هم در پنل هست.
موفق باشید.
میتونید بخرید ولی نمیتونید فعالش کنید. وقتی میخواهید فعال کنید بهتون ارور میده که از سرویستون کمتر از ۳۰ روز مونده . بنابراین از این فشفشه وقتی میشه استفاده کرد که حداقل ۳۰ روز از سرویس کنونی و عادی فعلی شما مونده باشه.نقل قول:
بله از ظهر به بعد پینگ و تک کانکشن داغون میشه دلیلشم که همه می دونند کاربر زیاد و فشفشه و کمبود پهنای باند!!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
عجب ها های وب یواشکی تعرفه ها رو برده بالا
من 15 روز قبل سرویس 8192 / 512 هشت گیگ شو 26 گرفتم ولی الان تو سایتش زده 30 با مالیات حدود 33 تومان در میاد
بابا اینا دیگه کیا هستن
به خاطر رعایت کف تعرفه ها طبق دستور سازمان تنظیم انجام شده مگر نه های وب هیچ علاقه ای به افزایش تعرفه نداشته شما می توانید از بسته های ویزه بخرید که قیمت بسیار مناسب تری دارند.نقل قول: