حاج مهدی یه سوال ادبیاتی ( چه عجب این bb طی 5 ساعت هنوز پستی نزده تو اینجا )
نابرده رنج گنج اگه نگی چند سالته میسر نمی شود
مزد آن گرفت که گفت چند سالشه
Printable View
آقا مهدي عزيز بابا سلام :46:
این شیردل الان تو تاپیکه به نظرت چه سوالاتی را میخواد بپرسه؟
خوب مطمئنم كهميپرسه چند سالته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي يحتمل سوالت خيط ميپرسه كه من عاجزم از جواب دادنش :27:
منمنون :46::11:
elendil عزيز سلام دوباره
با توجه به سخت بودن سوال از حل المسائل چهار گزينه ي كنكوريش رو منتخبيدم تا جواب دهم
الف ) نابرده رنج پنج شيش هفت هشت ...........
مزد آن گرفت كه گفت كدوم يكي سنشه
ب ) نابرده رنج گنج اگه نگی چند سالته میسر نمی شود
خودم كردم كه لعنت بر خودم باد
ج) نابرده رنج گنج اگه نگی چند سالته میسر نمی شود
مزد آن گرفت كه پيچونده شود
د)26 سال
جواب : ه ) هردوموردك و ي صحيح است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست من :11:
سلام من برای شونصدمین بار اومدم!
صبح ها ساعت چند میری سر کار؟
ساعت چند بر میگردی؟
از برنامه های تلویزیون چی میبینی؟
جاهای خالی را با کلمات مناسب پر کنید:
تاریخ تولد من دقیقا روز....ماه.....سال.....است.
من دقیقا...سالمه.
تو محل یا دوستان لقبت چیه؟(به جز حاجی)
رو سر و کلت چند تا جای شکستگیه؟
چند روزته؟
5 تا از صفات خوبتو بگو 5 تا از صفات بدت.
پر حرفی؟
خوش خنده ای؟
آبی یا قرمز؟
هدف از این اسمایل چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال چند دیپلم گرفتی؟
بهترین خاطره؟
بدترین جایی که ترسیدی کجا و چجوری بود؟
آدم زورگویی هستی؟
کتاب هم میخونی؟
باحال ترین کارتون؟
بدترین تجربه؟
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
radbehnam عزيز سلام بابا براي شونصدويكمين بار :46:
سلام من برای شونصدمین بار اومدم!
صبح ها ساعت چند میری سر کار؟
ساعت 7.30 معمولا راه ميفتم
ساعت چند بر میگردی؟
شب ساعت 11.30 خونه ام تقريبا
از برنامه های تلویزیون چی میبینی؟
هيچ چي........... شايد بعضي شب ها برنامه ي نود و شايد هم بازيهاي بارسا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاهای خالی را با کلمات مناسب پر کنید:
تاریخ تولد من دقیقا روز....ماه.....سال.....است.
خوب من تاريخ تولد شما رو از كجا بدونم ؟ ( ديدي مچمو نميتوني بگيري ؟ ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دقیقا...سالمه.
خوب من نميدونم شما چند سالته( ديدي مچمو نميتوني بگيري ؟ ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو محل یا دوستان لقبت چیه؟(به جز حاجی)
خوب توي محل هيچ رفيقي ندارم. سابق بر اين توي دانشگاه مهدي سگ هم كم وبيش آدم هاي بي ادب منو. صدا ميكردن :41:
رو سر و کلت چند تا جای شکستگیه؟
شكستگي توي بدنم به هيچ وجه ندارم .ولي تا بخواهي در رفتگي و پيچش و ضرب و خط هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزته؟
اون جوجست كه به روز ميشمرن ما خروس ها رو به قرن ميشمرن :27:
5 تا از صفات خوبتو بگو 5 تا از صفات بدت.
خوب ها :
1-با جنبه
2-با وفا و با مرام
3-شوخ طبع كه در عين شوخي همه ي حرفهامو ميزنم
4-شجاع و نترس
5- اهل خلاف آبكي و دودي نيستم
بد ها :
1-بددهن كه البته تو تركم
2-زود جوش كه البته نوسان داره و گهگاهي به سراغم مياد
3-شوخي در حد تيم ملي حتي توي مجلس عزا :31:
4-كم حوصله و كم تفريحي
5-بي احساس و كم علاقه به ساير مخلوقات خدا :27:
پر حرفی؟
آره زياد فك ميزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش خنده ای؟
نه . اگه كمدي ترين فيلم رو هم جلوم بزارين واقعا خندم نميگيره . ولي براي ظاهر سازي هميشه قهقه ميزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبی یا قرمز؟
ترجيحا آبي
هدف از این اسمایل چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكجور اعتراضه مراه با تعجب وپرسش است . در يك جله : آخه واسه چي چرا !؟:18:
سال چند دیپلم گرفتی؟
خدايي يادم نيست :31:
بهترین خاطره؟
همش خوبه :27: شايد اين باشه :
ترم آخر ( يعني ترم 8 بجاي 4 :27: ) در حاليكه خيلي مشروط شده بودم و فيكس 20 واحد گلچيني از خوف ترين درسها رو داشتم تعهد داده بودم كه اگه يك درس بيفتم ديگه كلكمو كوتاه كنند.
امتحان پايان ترم مقاومت مصالح :
ميرم پشت شيشه شماره صندليمو ببينم رويت شد روي اسمم خط خورده و بجاش اسم يكيديگه جايگزين شده .اونور تر نيگاه كردم اسمم تو ليست حذف شده ها بود. همونجا رفيقم هم بود و اونم مثل من . تعجب !:18:
استاد مقاومت مصالحمون اونور رد ميشد چند تا از ما اخراجي ها دوروبرش حلقه زديم وقضيه رو جويا شديم . رو كرد به منو گفت تو يكي كه حرف نزن كل ترم دو جلسه اومدي سركلاس كه هردوشم اخراج شدي. گفتم خوب ما هرترم همه يدرسها رو همينطور هستيم گفت ولي من مثل باقي استادها نيستم :21: منم از شدت عصبانيت گفتم پس بچرخ تا بچرخيم اگه من بخوام بهت اصرار كنم ترجيح ميدم اخراج بشم.
بچه ها گفتن چرا كل كل كردي ؟ گفتم نامرد روزگار باشم وختم نباشم اگه نمرمو نگيرم .
بزور خودموكشوندم سر جلسه صندلي كه نداشتيم . برگه هم نداشتيم . به يكي از معاون هاي آموزشده قضيه رو گفتم . بعد ازش خواستم حالا كه حذف شديم لااقل برگه رو بهمون بدين ببينم چند منيم ؟
اونم بنده خدا ساده برگه ي منو از زير كشيد و من هم ته كلاس روي يك صندلي بي شماره جواب دادم و خيلي عادي برگه رو لاي ساير برگه ها دادم . آخر ترم نمرم شد 15.30 از كجا و چي ؟ خدا عالم است :31:( چه طولاني :18:)
بدترین جایی که ترسیدی کجا و چجوری بود؟
نصف شب با رفيقم از باشگاه اومده بوديم ( ساعت 12 ) ماكمورها مارو خفت كردن و.............ما در رفتيم
آدم زورگویی هستی؟
نه ........بعضي وقتها ولي چرا :21:
کتاب هم میخونی؟
به هيچ وجه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باحال ترین کارتون؟
زيادن ولي خوب يكيش زبل خان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدترین تجربه؟
به قول اين سينه سوخته ها عشق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست خوب :11:
سلام
مهدي جان تريپ سوالاي بچه ها رو ديدم نسبتا سطحشون کمتر مفهومي بود (جز مال يکي دو نفر مثل مهدي هرو و ...) ، من تو اين پست سعي ميکنم کمتر شوخي بشه و سوالاي مفهومي تر مطرح بشه ،لطفا در جواب دادن هم اين قضيه رو ... سوالاي بعد جبران ميکنم :46:
يادمه مثل خودم از بحثاي فلسفي بدت نميومد ...
1- هميشه ديده ميشه تو هر منطقه اي از جهان که آزادي طلب هاي ملي ظهور کرده اند ، مصادف بود به ظلم فراوون به ملتشون ، سوال من اينه چرا بعضي از ملت ها آزادي خواه ندارن ؟ دليلشو تو اين ميبيني که بهشون ظلم نشده يا مشکلو از اعتقاداشتون ميبيني ؟ يا شايدم هنوز ميگي صبر براي ظهور آزادي طلب ؟ و يا شايد جواب ظلم هاييس که قبل از اين که انجام دادن بودن ؟ برا اينکه جواب راحت تر بشه قضيه مردم فلسطين رو فرض کن ...
2- نظرت در مورد اين جمله که جنگ جهاني دوم رو آنگلوساکسون ها راه انداختن چيه ؟
3- کمي در مورد عقل اشرافي يونان با تاکيد بر قسمت بازسازي شده توسط کانت توضيح بده ... (پيامدهاش بر اساس نظر شخصيت ...)
4- چقدر پديده جهاني شدن امريکا رو و اسعتمار جهاني آنگلوساکسوني رو به پراگماتيست ها ربط ميدي ؟ نظرت درمورد مشکل پراگماتيست ها با هگل ؟
5- نظرت در مورد ظلم هايي که بر زنان در تاريخ جديد غرب شده ، چيه ؟ آيا تو دوران جديد ميشه با عقل خالص کانتي دوباره حقوق زن ها بهشون برگردوند ؟
6- عقل خالص کانتي ، شکل گيريشو به يونان ربط ميدي يا يهوديان ؟
7- غريزه جنسي فرويد ، غريزه گرسنگي مارکس ، غريزه قدرت طلبي نيچه ؛ نظر شخصي ؟
خب يکم از بحثاي فلسفي خارج ميشيم ...
8- 100 تا گوسفند داري ، يکيشون گم بشه ميري دنبالش ، بنظرت اين ظلم به 99 تا گوسفند ديگه نيست که در کوهسار رهاشون کني بري دنبال 1 دونه از اونها ؟ ( بحث کلي رو گفتم ولي براي اينکه سوال رو بتوني بهتر تجزيه کني ، منبع : انجيل متي باب هجدهم ...)
9- نظرت در مورد اين متن زبياي آندره ژيد ؛ هر حيواني از نزديک به زمين وابسته تر و سنگين تر باشه ، اندوهگين تره . چطوري تفسيرش ميکني ؟
10- اعتقادت نسبت به اين موضوع : "اگر شما خود رو شبيه به کودکان خردسال نکنيد ، نخواهيد توانست به بهشت برين راه يابيد "
11- چقدر با اين جمله وين داير موافقي :
با خودت قرار بگذار زیباترین، پرشورترین و ارزشمندترین فرد دنیا را دوست بداری. خودت را!
12- حقيقت عشق انساني ؟ با اين نظريه که عشق انساني ميتونه پيش در آمد عشق خدايي باشه تا چه حد موافقي ؟
13- و در آخر ، اين شعر صرف نظر از خوانندش ياد چه خاطره اي رو برات زنده ميکنه و آيا برات اتفاق هم افتاده ؟
وقتي حرفامو ميخوردم داشتم از عشقت ميموردم ، وقتي لبهامو ميدوختم توي آتيشت مي سوختم
شاد باشي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نظرت درباره كساني كه فقط در ماه رمضان مسلمان ميشن و روزهاي ديگه ..... هستن چيه ؟
مرسي
بهروز
بالاخره حاج مهدی سنشو لو دادنقل قول:
Behroooz عزيز سلام بابا
سلام
نظرت درباره كساني كه فقط در ماه رمضان مسلمان ميشن و روزه اي ديگه ..... هستن چيه ؟
خوب ببخشيد شايد خودم هم جز اون دسته باشم. ماه رمضون كه مياد روزه ميگرم و نماز اول وقت به حساب و دعا و آدم خوبي شدن وبچه مثبتي . ....اما ماه رمضون كه تموم ميشه روز ازنو روزي از نو دوباره حاجي خلاف مياد تو گود .
ولي خوب به نظرم همينش هم خوبه . لااقل يك ماه در سال و يك روزعاشورا و يكشب قدر و يك .... همين شبها رو هم خوب باشيم جاي شكرش باقيه
مرسي
بهروز
ممنون بهروز جان :11:
time prince عزيزم سلام بابا
بالاخره حاج مهدی سنشو لو داد
اشتباه نشه اون سن مشقي بود :27:
ممنون :11: