مخابرات 13 آباننقل قول:
Printable View
مخابرات 13 آباننقل قول:
نقل قول:
کدوم محل میشه دقیق ؟
البته شما درست میگید تو بعضی منطقه ها خوب هست مثل پسر خالم که سلمان فارسی هست میگه سرعت شب رو 110 پایین نمیاد !
راستی الان ساعت 1:15 رایگان هست شما چه سرعتی داری در حال حاضر؟
دوست من من از تهران مرکز باهنر هستم تا سه روز پیش سرعت منم 200 بود اما الان افت سرعت شدید و کاملا محسوسه!نقل قول:
اینترنت منم 512 است!:5:
مطمئنا اگر به پشتیبانی تلفن کنید با یک همچین شکلکی:22: از شما استقبال خواهند کرد!!!
دوستان برای دانلود شبانه سیستم باید روشن بمونه ؟ یا توی Hibrenate هم جواب میده ؟ اگه جواب میده برای XP یه برنامه خوب تو این زمینه چی هست ؟!
نه داداش، تو hibernate هارد و رم و ... خاموش میشننقل قول:
من نازی آباد هستم ! منطقه 16 تهراننقل قول:
الان دانلود دارم می کنم سرعتم 124 هست
والا فعلا که واسه من همچین مشکلی نداره! من 1 خط هم نه 2 خط Adsl پارس آنلاین دارم. هر 2 تا رو هم تست کردم هیچ مشکلی ندارننقل قول:
من نازی آباد هستم! منطقه 16 تهراننقل قول:
الان دانلود دارم می کنم سرعتم 124 هست
الان من که مشکلی ندارم! 1 خط هم نه بلکه 2 خط پارس آنلاین دارم! هر 2 تا رو تست کردم. هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
هر گیمی تو دوتا جوین میشم ، میگن بد پینگ و کیک میکنن... گند زده پارس رفته... نکته جالبش اینه که نهایتا 3 روز واس وصل کردن طول میدن ، اما واس فسخ باید قبل از ساعت 9 صبح شنبه برم ، که تا آخر هفته فسخ شه... مرده شور قیافه نحسشونو ببره :-&
مگه مهمه که زودتر فسخ شه یا دیرتر ؟!
مگه شما با Garena بازی نمی کنید؟! من امروز بیشتر از 5 دست بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم. چک کنید که ویندوز یا آنتی ویریس و... در حال آپدیت نباشن که پینگتون بیاد بالانقل قول:
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
من نازی آباد هستم! منطقه 16 تهران
دانلود رو هم الان تست کردم 124 بود. من 1 خط هم نه بلکه 2 خط پارس آنلاین دارم و هر دو رو تست کردم هیچ مشکلی ندارم! ممکنه مشکل از مخابراتتون باشه